72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mi az a status qou? :D -
A Shinryaku! Ika Musume annyira moe-moe hogy azt már büntetni kéne. :D
A lányok karakterdizájnja az Asobi Ni Iku Yo-ra emlékeztet.
The World God Only Knows szerintem nem fog annyira tetszeni, talán említettem már egyszer-kétszer-harmincszor hogy rühellem a romantikus status quo-t, itt meg az egész arra alapul. -
Januárban indul a folytatás. -
131245 anime mellett nehéz lesz megoldani egy 10es skálán hogy jól viszonyuljanak egymáshoz :D
egyébként 1/3+1/3 helyett inkább 2/5+2/5 ... :) És azért mert még műfajon belül is eltérőek, mindben találtam valamit ami miatt jobban tetszett mint X másik... Így nem tudom pontozni rendesen. Jobban tetszene egy bináris "lájk-rendszer". Tetszett? Igen! Vagy egy olyan ahol részpontokat lehet adni. Karakterek, story, stílus, animáció, hangok, zene, etc... csak ki venné a fáradságot, hogy ezeket végigpontozza?
A másik ami miatt mindig 9-10-t adok, mert általában anime után (valamikor már közben), még a hatása alatt pontozok, nem tudok a legkisebb mértékben sem objektív lenni, összehasonlítani. De ha most speciel visszagondolok rá, valszeg ToraDora és Lovely Complex is 10t kapott nálam, de valahogy Lovely Complexre már nem emlékszem, nem nagyon maradt meg, nem volt olyan hatással rám. Ezzel szemben ToraDora :) -
Nekem ez annyira nem tunt fel benne, sokkal komolyabb sztori, de nagy kedvenc. Ha a Kimi ni Todoke tetszett neki, akkor ez plane fog. -
NOT! -
Hű,ennek tökugyanaz a karakterdizájnja mint a Lovely Complex-nek -
Nezz bele a Bokura Ga Ita-ba is -
Nekem végig tetszett, a folytatást is várom már, de belenézek ebbe a Lovely Complex-be is, hasonlóan kimagasló értékelései vannak. :)
-
Első fele tetszett, de a végére eléggé leült. Remélem lesz folytatás hamarosan -
Kimi ni Todoke?
-
érdekes...mikor tavaly elkezdtem az animézést, akkor úgy voltam, hogy a mangák meg a többi nem érdekel....amúgy sem vagyok nagy képregényes....aztán szép lassan belefolytam a mangába....most meg a visual novellekkel is így vagyok :D -
én nem szoktam lepontozni és mégse minden 9-es és 10-es...:D
2-3 eset lehet mikor utólag lepontoztam....
mondjuk én nem viszonyítom máshoz az adott animét, hanem csak értékelem, hogy mennyire tetszett a dolog...
de mindegy...érdekes dolog számomra....:D -
Azért mert ez az egyik rögeszmém hogy a pontjaim szép szabályosan, egymáshoz viszonyítva objektívan fejezzék ki hogy mit mennyire szeretek. Vagyis a "műfajok legjobbjai" kategóriában, amit nekem a 9 jelent, nincs helye olyannak amit más kilencesekhez képest összehasonlíthatónak, és gyengébbnek tartok.
Meg aztán a végén úgy nézne ki a listám mint armageddonnak, hogy a harmada tíz pontos, a másik harmada meg kilenc pontos, amiből nem igazán derülne ki hogy mi az amit IGAZÁN szeretek.
(Egyébként még egyszer végiggondolva a dolgokat, mégsem a Toradora esett ki a belső körből, hanem az Ef, igaz az más műfaj) -
Megvolt az elso epizod az Arakawa 2-bol...Semmivel se lett elmebetegebb mint az elso sorozat volt, , jo lesz ez is ugy erzem. Na de az opening...tragikum.. -
lovely complex legjobb romantikus anime valaha. -
Akkor ne nyomj válasz erre gombot. :DD
Igen, az elején amikor felveszi a harisnyát nekem is ez jutott eszembe. -
az nem neked ment...azért próbáltam elkülöníteni az első résztől...:D Ruleynek ment...:D -
lepont... mi? -
a videó...tehát ami a zene alatt megy...nem maga a zene :D
nem beleszólás akar lenni, csak én nem értem mért kell valamit lepontozni, azért mert valami tetszett...:D -
Lovely Complex nagyon jo, nekem is nagyon tetszett, nalam is 9/10 :) -
Kép vagy zene? -
az eleje emlékeztet a toradoráéra...:D -
MM! OP-ja nagyon tetszik :DD -
ToDo >> LoCo
fordítva pontoztad...
ccc... -
Hurrá! A Lovely Complex június óta az első 9/10-es animém (vagyis benne van a top 10-ben), annyira megtetszett, hogy a Toradorát, ami kicsit hasonló témájú, utólag le is fokoztam 8/10-re mert ez jobb. :P
A Maid-sama nem tett rám túl nagy benyomást, de ez után lehet hogy mégis több shojou-t kéne néznem? :P -
Erre gondolsz? http://ji-hi.net/
-
Lesz Eclipse, de FFFpeeps van olyan jó, szóval nézheted :) -
K-ON!! vége az extrákkal is (a Frostii-t követtem), jó évad volt, bár több volt a school life, mint a zenei előrelépés, és a zenei stílus is abszolút távol áll tőlem, azért így is érdekelt, az elsők között volt, amit rögtön megnéztem. Ha jól emlékszem, jövő márciusra mondják a filmet, meglessük azt is. :)
Még lesz Eclipse-féle Maid-sama, nem? Én úgy emlékszem, azt írták. Kicsit még várok, de nem tudom, meddig bírom ki. :)
-
ez a kimikiss pure rouge elég tucat animenak néz ki...elég egyértelmű már az első részből, hogy ki kivel akar és kivel fog összejönni...de azé megnézzük....de elviselném, ha mégse így alakulna, de erre nem sok esélyt látok :D -
Na jó volt ez a Kaichou wa Maid-sama :)
Eclipseszel kezdtem, és FFFpeeps volt az utolsó pár rész, és egész jók. A videó minősége TALÁN egy fokkal gyengébb volt Eclipsenél, de nagyon részletes sub volt, és jónak is tűnt... igazából nem is nagyon tűnt fel a váltás :) szóval jók. -
a Giant Killinget láttam tőlük...az jó volt...nem feltétlenül a leggyorsabbak, de egész jó munkát végeznek... -
Biztos?Olyan hülye nevük van...+még sose láttam tőlük semmit..Utánanézek. -
az FFFpeeps az jó például... -
Shinrei tantai yakumoból melyik subot szedjem?Mind fos...Mind olyan,amit nem ismerek egyáltalán,nem tom jó-e vmelyik. -
"AniYoshi unofficially finished all projects and is now proclaimed dead."
WTF? Ők is?
De van Asu no Yoichi! DVDRip :D -
Nem azért kell, hanem mert ott vannak a címek logói felrakva :DD
Írni akarok logout.hu-ra kis őszi anime ismertetőket :D -
TüskeA=THORA
-
SzenesLányok
vs
CoalGirls utóbbi 3 karakterrel rövidebb.
TüskeA
vs
WTF?! ezt meg nem is tudom mi akar lenni. -
?