72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én is ilyesmire gondoltam, de nálam nem ért célt a dolog...egy animére vevő lennék....:D -
Jó volt ez így - mert, bizonyára, a mangára való rákapatás volt a cél. Sikeresen.
Ráállok a dologra.
-
abban a 4 részben összefüggő történet nem sok van....néhány kapocs ami összetartja őket....külön-külön a részekben van történet, de csak annyi, hogy a szereplőt bemutassák....biztos van rendes története, de ebből az ova-ban semmit nem látni...:D -
Bőven van sztori benne.
-
Ebben a szar időjárásban ez kifejezetten üdítő számomra - elég a munkahelyen összpontosítani a dolgokra.
Az eddig két rész tetszett, belevágok a másik két szereplőről szólókba is.
-
nincs is sztori :D -
Élőszereplősben nem emlékszem ilyesmire :)
Az egyik főszereplő által okozott kárt számolja a lövöldözés közepette :)
DOGS: Stray Dogs Howling in the Dark
Szerintem, jó poén - én hangosan felnevettem rajta - főképp a sztori eddigi alakulásához mérten.
-
Hú, azt tényleg ne! Főképp, ha mondjuk egy esernyő - vagy fegyvernek látszó tárgy - van a kezében... :)
-
ne hallgass utcán dokuro-chan openinget. -
Bizony, és a tekintélyes munkásságából nagyon sokat szeretnék még megnézni, s szinte biztos, hogy majd' mindegyiknek a folytatásában is reménykedni fogok.
Szóval, drukkolok, hogy hosszú-hosszú évtizedekig éljen még és dolgozhasson a saját, és a mi örömünkre!
Misa (Death note),
Reira (NANA),
Haruhi (címszerep),
Seikon no Qwaser (Katja)
Ezekben láttam eddig.
S még sok-sok jó szerepben nem hallottam!
-
Su-Su-Suzumiya-san?
-
Remélem nem lesz semmi baja, nem akarom, h esetleg azért mert nem tudja folytatni ne legyen több Haruhi/más legyen a hangja :S -
Ó bazz: Aya Hirano-nak tumorja van... Bár, azt mondja, jól van, és kontroll alatt van. -
Én a címe alapján elsiklottam felette. Van benne "jó történet"? :)
Akkor beszerzős.
Igazi nős filmek már uncsik.
-
mostmá megkell néznem, ha ilyen jó a "története"...:D -
bizony bizony, a strike witches-t is csak a tortenetert neztem
-
Engem az érdekel, de ha valami ahhoz - a készítők szándékai szerint - szervesen tartozó elemet elvesznek tőlem, akkor átverve érzem magam, és csakis a teljest vagyok hajlandó fogyasztani.
Censored DVD-ket sem veszek meg boltban. -
"Emlékeztek még rá, mikor az animéket még a történetükért néztük ?" -
Hú, tényleg.
Köszönöm, ismét tanultam valamit.
-
A sima az nagyon gáz... Mindenképpen érdemes az AT-X-es változatot beszerezni, sankaku-n látható az összehasonlító képekből a nem kicsi különbség. -
Hoppá!
Az AT-X uncensored-et ad ki? Ezt jó tudni, mert én a "simát" vettem meg. -
Motto To Love-ru: Egyelőre jobb, mint vártam. :D Szépen pótolja az eddig fel nem dolgozott fejezeteket a mangából. Persze ennél is ott van a fénycsíkos/gőzös cenzúra, de szerencsére egy héttel később van belőle AT-X-es verzió is, ami már nézhető.
To Love-ru Darkness: A sztori "Darkness", Yamival kapcsolatos részéből kiváncsi vagyok mi lesz kihozva az eddigiek alapján... Plusz még ott van a harem plan is, hogy azért az eddigi őrült része is meglegyen a sztorinak. :D Sajnos kétlem, hogy megvalósulna. XD
Azt meg jó húzásnak tartom, hogy Lala helyett már Momo van inkább középpontban... :D
SnO Forte ep. 4: Ojakata-sama... :D Sohara meg állandóan olyan ünneprontó... :D -
Milky Holmes elég elvetemült darab, de nézhető. De szerintem rajtam kívül senkinek sem tetszene itt. :DD
Valakinek kicsit igaza volt, hogy ez inkább az otaku közösségnek való darab. -
Megvolt az evangelion sorozat. NEm volt rossz, sot kifejezetten tetszett. Ami nem tetszett, hogy az utolso ket epizod mondanivaloja kb ket mondatban is elfert volna, raadasul az addigiak figyelembevetelevel tulajdonkeppen csak szajbaragas volt. -
yep... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem az ongyilkolos epizodot nezted epp? -
de nem bírom nézni, ha valaki ilyen sokáig félreértések miatt cselekszik...mint most Satou....aztán azt meg nem értem, ha valaki kiderít valakiről dolgokat és lenne hozzá pár kérdése, akkor nem kérdezi meg azokat a kibaszott találkozásukkor??? vagy ez csak az én hülye agyamnak tűnik logikusnak???? idegesít, hogy megtudja, hogy figyelik, de mintha teljesen irreveláns lenne nem csinál semmit...a faszom a kibaszott agyába.... -
Hááát nem tudom. Szerintem 2D-s figurák nem nagyon eshetnek bele az uncanny valleybe, illetve a játékok is nagyrészt messze voltak/vannak tőle. De egyébként érdekes párhuzam, vagy elmélet. Vagy mi. Mondjuk lehet, hogy én más "képességeket" vonnék kétségbe ez alapján. -
Arról egyébként hallottam már elméletet hogy az anime nézőkről (és a gamerekről) azért elterjedtebbek a szokásosnál különc otaku/nerd sztereotípiák, mert van ugye az Uncanny Valley elmélet, és ehhez hasonlóan az animált emberfigurák is az átlagembert hajlamosak ösztönösen taszítani, akiket meg mégis vonz mert immúnisak erre az effektusra, azok között nagyobb eséllyel vannak akik eleve nem annyira jók arcfelismerésben, nonverbális kommunikációban, meg általában társalgásban, emiatt többen különcök. -
Hú... hiba a rendszerben.
run smith.exe -
eddig se voltam....és mivel hellyel-közzel jól érzem magam a bőrömben, akkor maradjon is így :D -
Igazából itt is csak botokkal kommunikálsz, amiket egyetlen célra programoztak, hogy mégmélyebbre taszítsanak az otakuság kútjába és sose légy hasznos tagja a társadalomnak, muhahahaha!
:P -
Hogyhogy mit csinalok amikor talalkozok veluk? Termeszetesen tagadni fogom a roluk keszult jegyzokonyveket ;) -
anime, amcsi sorozat, film...bármnelyik jó, ami elfeledteti a gondokat és persze élvezem....egy dokik, jóbarátok vagy gintama...tökéletesek erre....:D -
Ezzel nagyon gyanús alaknak állítottad be magad. Nem szeretnéd ha maradna bizonyíték ellened mi? És mit akarsz csinálni sok szegény paranoiással mikor találkoztál velük? He? He!?
:)) egyébként van igazság :D Amúgy szerintem az animék világa egyfajta menekülés... másrészt nem feltétlen animék világa az, lehetne egy könyv is, vagy valami sorozat. Csak valahogy animék vannak olyan témában, így mainstream, amik hasonló problémákkal foglalkoznak, vagy épp ellenkezőleg egy idillt állítanak. De nem vagyok agyturkász. -
Az ilyesmiket inkabb egy szemelyes talalkozon kene megvitatnunk, vagy holnapra letorolnunk. Valaki aki nem jar ide megnezi az utolso hozzaszolasokat es vegkepp el is fogja konyvelni az snimeket nezegeto embereket elmeosztalyra valonak. Ugyhogy ide csak annyit irnek:
Engem gyikka valtoztattak de mar elmult :)
A tobbire ha valaki kivancsi, privbe, de meginkabb elobe elmeselhetem.. -
Na ha már nyavalyáknál tartunk. :DD
Nekem volt kb. 2 éve egy olyan, hogy minden dallam, zene, és ritmust, mint valami beragadt kazetta a fejembe folyamatosan "mormoltam". Olyan mikor gondolkozol és "beszélsz" magadban, na nekem ez volt zenével. 24 órán át ment az elején, utána egy kicsit jobb lett. Volt dilidoki meg egy gyógyszer, ami nem is az, de sikerült eltüntetnem. Talán még ma is van néha, hogy megy, de nem figyelek. Arra jutottam, hogy azért volt mert nem tudtam magamat lekötni. Legalábbis amikor úgy foglalkoztam nagyon semmivel, ekkor jött ez. De ma már kekko desu .DD -
Én mostanában szoktam rá a zenehallgatásra, de azóta meg azon parázok hogy mi van ha túl hangos, kihallatszik, a körülöttem elmenők biztos lenézik a zenei stílust amit éppen hallgatok... 
-
Nekem kisebbségi komplexusom volt, hosszú évekig - aztán, valahogy természetes módon csökkent a szintje. Igaz, a társadalmi különbségek nem tűntek el, de már jól érzem magam a bőrömben.
A komplexusok feloldásából fakadó erő olyasvalami, amit egyedül csak Te vagy képes hasznosítani - pszichomókusok segítsége nélkül még nagyobb élmény a siker.
-
igen...már elég régóta paranoiás vagyok....szerencsére nem annyira mint Satou az NHK-ban, de azért ez se kutya....nem mondhatom, hogy nálam ez egészséges szinten volt korábban, mostmár talán...részben ezért hallgatok folyton zenét az utcán...