72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem tudjátok, lesz "Nyan Koi!" második évad? -
statisztika a 2. videon:
Nő 13-17
Nő 18-24
Férfi 45-54
wtf :D
most nézem elsönél is:
Nő 13-17
Férfi 45-54
Férfi 13-17
:D:D -
ezek
ezek
micsodák? :D -
Hát itt igazából nem számít rá az ember, ez sokat növel a durvasági faktoron. -
Hát nekem még mindig Higurashi a toppon van ilyen szempontbol, bár amit irtál még nem láttam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a köröm leszakitásra gondolok... -
Durarara utolsó rész 13:40
*széles vigyor*
Hát ez nagyon jó volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annál a résznél mikor Saki lábát eltörik, hát... ez volt az eddigi leghitelesebb sikoly amit hallottam... rossz visszagondolni is rá :S -
Most a kedvenc a Utakata Hanabi :D
-
Egy üveglapra van rávetítve, nem hologram, de olyan hatást kelt -
wtf, az 3Ds hologram vagy mi? -
Aztarohadt! Egy ilyenen én is, vén fejjel csápolnék!
-
omg :D
amugy nem tudom mi olyan nagy cucc ezeken a vocaloidokon, ugy értem, h nem vágom hogy lehet egy (végülis) géphangért rajongani :D -
Ez volt már? Hatsune Miku koncert ,lol
Rohadjon meg ez a szám olyan ragadós XD -
Heroman.....nem ajánlott megnézni.
És még folytatása is lesz...
-
Nekem anno a Knight's tale nagyon bejott vele -
Tudom, hogy az. De amikor egy ripacs ripacskodik...:) -
Joker eleve ripacs karakter, na de ez már eléggé off. :) -
Ledgert életében is utáltam - nem tudom miért, szerepeiben nem fogott meg - és nem rohantam miatta a moziba sem. A Batman filmben meg egyenesen ripacs-szar volt.
Posztumusz azé' kapott egy Oscart. Ja. -
furcsa hogy még emiatt sem vonz annyira....általános, hogyha valaki (fontosabb szereplő vagy valaki) meghal a film készítése közben az jobban is vonzza az embereket (lásd Ledger - Dark Knight)....ott ez nálam is működött (bár alapból volt megnézési faktor ott), de itt még ez se.... -
Ha jól emlékszek utolsó blog-bejegyzésében azt írta, hogy azért szeretné, ha elkészülne végül. -
Engem Kon miatt azért érdekelne. Még ha a végeredmény nem teljesen az ő munkáját dicsérné.
-
"he anime studio MADHOUSE officially announced on Friday that it resumed production on Yume-Miru Kikai, the unfinished last feature film from the late director Satoshi Kon...MADHOUSE has not set the release date for the film."
Valamiér annyira nem is vagyok kíváncsi rá..... -
"A Starz lecsapott Sam Raimi produkciós cégének akciósorozat tervére, mely egy anime sorozat alapján készülne. A Noir egyelőre pilotszkript írási megbízást kapott, a sztorija két, az alvilágban dolgozó bérgyilkosnőről szólna, akik miután felfedezik, hogy rejtélyes kötelék van közöttük, együtt kánytelenek dolgozni, amíg rá nem jönnek a kötelék mibenlétére, vagy egyikük nem végez a másikkal. Író: Stephen Lightfoot."
ida kapcsolódik, várós lesz, kíváncsi vagyok :D -
Mármint, az jó, h a Zac-eset cáfolták a Morgan-osat meg nem :D -
Jah legalább a Morgan Freeman-osat nem cáfolták :) -
érdekes, ahogy mangát választok...nézegetem eladásokat és meglátom a Worst-öt...akkor tudtam, hogy én ezt elfogom olvasni, pedig semmit nem tudtam a történetről...de érdekesnek tűnik amúgy :D
"The GossipCop website reports on Thursday that a representative for the Hughes Brothers, who are attached to direct a live-action adaptation of Katsuhiro Otomo's Akira, has stated that recent rumors that actor Zac Efron (High School Musical) has been offered the lead role in the film are "not true." Warner Bros. has not responded to ANN's requests for comments on this rumor. Warner Bros. has also not responded to ANN's requests for comments on the rumor that Morgan Freeman (The Dark Knight, Red) has been offered the role of "the Colenol" (Colonel Shikishima) in the same film."
az szép lett volna ha Efron kapja :D -
Megneztem a Flag elso reszet, egesz erdekes, kulonosen hogy gyakorlatilag az egesz epizodot fenykepezogep vagy kamera szemszogbol mutattak -
ezek a fajta figurák viszont nekem nem tetszenek -
1212 dollár?!?!?!
-
Hát amennyibe pl ez kerül:http://myfigurecollection.net/figure/6933_saber (300eFt körül) 1 hónapra szerintem simán kikölcsönözhető egy hús-vér nő azután már csak egy cosplay jelmezt kell beszerezni (meg egy nagy vitrint):D -
Vagy 1/1-est... 
-
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát.
Bennem még él az a kisfiú, aki a hatalmas udvar fűcsomói között matchboxot tologatott, majd később műanyag traktorral vájt utat, homokból épített gazdaságot.
Később autók képeit, teljesítményadatait gyűjtötte, autós kártyával játszott a haverokkal, és aki szívesen nézte a vasárnapi Walt Disney délutánt.
-
én is, ha 10 éves kislány lennék
-
Akkor már nendroid helyett inkább egy fasza pvc figura 1/8 v 1/6ost vennék. Kétszer annyi is mondjuk.. -
10k-ért egy Gintokit, Black Start vagy Chiset bevállalnék...:D más nem ér annyit nekem...mondjuk nem most, mer örülök, hogy kajára van péz :D -
Jah én egy Saber-eset elfogadnék, csak tul drága az ilyesmi :( -
De cserélhető arca van... -
Ez igaz :)
-
énis csak nem 10k+ért -
Ennivaló. Ilyet még én is tennék a monitorom alá:
Ore no Imouto - Kousaka Kirino -
"The Japanese communications service provider BIGLOBE reported on Thursday that "K-ON" was the #4 most Tweeted word in Japan from March 30 to October 2."
Beszarás...:D