72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jogos.
Én is filózok a beszerzésén - ugyanazon okok miatt, mint Te - csak helyet kell összekaparnom még :) -
láttam már úgyhogy tudom miféle...de megértéséhez még egy megtekintés szükséges...:D és ha már coalgirls dobott nekünk egy ilyet szép br-t, akkor mér ne :D -
Nem csak "pedobear", hanem mindenevő vagyok :)
Néztem már félig meddig mechásat is. :)
-
Ejnye Samurai-os animeket nezel ?
Ez nem pedo film volt, valamit eltevesztettel. :D -
A "Lain" nagyon-nagyon jó sztori!
Lehetőség szerint, egyben kell megnézni. Ütős darab.
-
akkor ne...:D
tegnap végre megérkezett coalgirls gondozásában Lain....jó 1 hetes gyötrődés volt 8gigáért...:D héten megis tekintem.... -
Köszönöm, de nem tudnék - nincs meg hozzá a szókincsem.
-
szép leírás...írhatnál könyvet.... -
Értem.
Engem meg ott, akkor, abban a pillanatban magával ragadott a két idegen lassú összekovácsolódásából keletkezett szeretet-fűtötte düh és elkeseredés megnyilvánulása, melyben a korábbi bűnéért vezeklő főszereplő félredobva mindent, egy kisfiúért újra harcba száll, és ki-nem-mondott fogadalma ellenére kirántja kardját.
-
ismerem, láttam, de velem ilyen még nemtörtént....így nem igazán értem.... -
Gyerekek!
Biztos ti is voltatok már úgy, hogy egy szimpla jelenetet megkönnyeztek, ami közel sem tragikus, közel sem romantikus.
Hát, a "Stranger Mukou Hadan" c. filmben, amikor a Névtelen (Nanashi) a főhős kisfiúnk (Kotarou) megmentésére rohan és először rántja ki a kardját a történetben... na, akkor bizony könny szökött a szemembe.
Ha ismeritek a történetet, akkor talán nem nevettek ki :) -
félek Oreimo picit rossz irányba tart... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azé spoilerbe rakom.....nem tetszik, hogy kezd kialakulni Kirinonál a tesókomplex....remélem Kyousuke Minamival jön össze...:D -
én a sok szövegtől másztam a falra....annyit magyaráztak...:D
és a kövi részi is zúzós lesz szerintem...:D -
Meg is néztem :)
Végre egy akcio dus rész :)
És persze badass Jubei-böl sosem elég :D
De ugy látom, ezt meg kell majd néznem uncesoredben is, mert iszonyat sok cenzura van benne :D
Nem sporolnak a meztelen testek mutatásával :D -
Hirtelen felindulasomban elolvastam az elso 16 fejezetet belole 
ennyit arrol, hogy jol kialszom magam a holnapi 11 oras muszak elott.. Akarhogy is a tortenet tovabbra is nagyon feszes es erdekes, most se sok kedvem van letenni -
Szerintem meg igen, és tényleg csak azt a mangát akarja kilőni amelyiket rühelli, nem olyan fazonnak tűnik akit a karrier bebiztosítása foglalkoztatna leginkább. -
igen én is így gondoltam....nem olyan hülye mint mutatja....:D -
Szerintem még nem döntötte el, melyik lesz az, de ha felbukkan egy rivális (nyilvánvaló, hogy fel fog, és hogy kik lesznek azok :) ), akkor azzal megteszi azt, amit mondott. Ugye elhangzott, hogy néhány évente van pár igazi siker, szóval egy ilyen húzással évekre be tudja biztosítani magát és lelombozhatja a próbálkozók kedvét.
-
Basszus ez a Bakuman manga gyonyoru, nem hittem volna hogy ennyire reszletes lesz :) -
blogomon link... -
Nem látványos, de legalább hasznos.
Látványnak meg ott van biribiri :D
Bár legnagyobb bánatomra Misaka még nem szerepelt tul sokat :( -
nem tudom...szerintem kicsit gagyi...kitartom a kezem és lesz valami....mintha a galaxis útikalauzból jött volna...:D -
(jeeeee, köszi szépen) :D -
Én nem igy gondolom, lehet nem egy kiugro egyéniség, de nem is egy hétköznapi karakter, jó... a gondolkozás nem az erössége, de legalább nem az van, h szeressük egymást ne harcoljunk. Spec nekem tetszik, h elég tökös, és sztem az ereje is elég jó :) -
(samurai kész) -
Nekem sincs vele nagy bajom.
Mondjuk azt meg kell hagyni hogy nem egy nagy egyéniség, egy epizódra simán ki lehetne cserélni a "személyiségét" mondjuk Takashi-val, Saito-val, Kouta-val, Araragi-val, vagy Kio-val, és senkinek fel se tűnne. De még ha a pofájukat is kicserélnék vele, az se lenne túl feltűnő. -
Nemtudom mi a baj Touma-val :) -
Igy Touma mentesen egesz jo volt a legutobbi Index resz :)
Bakumant meg tenyleg kenytelen leszek elkezdeni mangabol, hogy gondoljak hogy heti egy epizod eleg lenne.. -
nem is úgy gondoltam, hogy most...hanem hogy majd a jövőben.....:D ő se azt mondta, hogy most akar, hanem ha a legnépszerűbb lesz....és most még nem az...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem hogy a főszereplők ellen lenne (most még), nem is olvashatott tőlük semmit, a kérésből meg már úgy tűnt hogy ki is szemelt valakit, szóval ez szerintem csak arra lesz hogy megmutassa mekkora egy segg. -
nah Bakuman vége már előrevetíti, hogy milyen bajok lesznek még itt....:D Eiji nem is akkora idióta mint látszik....:D -
Engem pl: Spiral-ra emlékeztet. Ott is voltak hosszabb meg rövidebb sztorik, de itt inkább csak egy részesek vannak eddig. Lehet, hogy az elején kicsit unalmasnak tűnik, de 13. rész most tetszetős volt. Majd ha végignéztem mondok véleményt. :D -
tényleg? nekem nem jött át. 3. rész után droppoltam... pedig mennyit szenvedtem hogy beszerezzek egy normális verziót... -
De hát lesz, csak nem mostanában :) -
Nem értelek.
Megnéztem az első évadot, aminek tudjuk mi lett a vége, és megnyugtatott volna a tudat, hogy lesz második évad. -
De most miért olyan nagy dráma ez? Megakarod várni, míg kijön a második évad is? -
Köszönöm. Hát, ez nem túl biztató.
-
Még mindig ez a helyzet. -
Kaibutsu Oujo: még a régi animékhez tartozik. Itt mindig van izgalom, valami váratlan, minden epizód más történetet hoz. :D
Like
-
Elvileg lesz, de mikor... :S