72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    2010/11 akart az lenni... :D
  • Malakai
    Élőszereplős sorozatoknál egyik nagy angol feliratozó csapat áll le durca miatt, animéknél meg egy hdtv forrás áll le durca miatt.
    Mindkét esetben elsősorban a nézők szívnak.
    2010/10 a sértődékeny feliratozók hónapja.
  • Lelouch
    Még lesz egy új szereplő(már amennyire annak számít...), ha már a következő epizódban behozzák, akkor talán belefér még a drámai rész az évad végére.
  • LasDen #37332
    azé nem bánnám, ha a végére is jutna egy kis dráma...:D de ha nem, nem....egy movie érdekes lenne...:D
  • Lelouch
    Szerintem nem feltétlenül... :) Tartogassák inkább a movie-ra vagy egy következő évadra, főleg hogy még csak most nyáron ért véget a következő komolyabb sztori rész a mangában. Azóta meg ott is csak az ökörködés megy megint.
  • LasDen #37330
    a végére azé csak kell valami....
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chaos eddig még nem került elő újra a mangában se. A következő pár rész meg megint laza lesz, lehet a következő bonyodalom már bele se fér a maradék 4 részbe.
  • LasDen #37328
    aszittem lesz para, de SoraOto nem késett....:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor Chaos mondta hogy pusztítsa el magát Ikaros kicsit megijedtem, hogy valami lesz...:D remélem Chaos ennyi volt (bár nem hiszem)...elég beteg volt...de érdekes, hogy Nymph-vel való találkozása után milyen nyugodt maradt...vagy nem mondta el neki, hogy valakivel éppen átszabják a környéket vagy lese szarta...nah mindegy....köv rész ezekután gondolom lazítós lesz...:D
  • efti
    agyam eldobom, micsoda baromsag...
  • IMYke2.0.0.0
    Lucky☆Star-os Leva's Polka, oroszul + egy kis extra:

• IMYke2.0.0.0
    Ezt eddig még nem láttam: Youtube - Hatsune Miku (a vocaloid program) előadásában: Leva's Polka
    A többi sok száz közül már elég sokat láttam, hallottam.
    Ennek az animációja is jó :)
  • LasDen #37324
    hurrá...ha lesz 360 addig nem érdekel...:D de azé oldják meg gyorsan :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, szerencsére(?), csak alig fél tucat most futó sorozat részeit vadászom le, és 90%-ban régi, már eleve lemezről készült kiadványokat gyűjtök be "rossz időkre".
    Mindenesetre, lesújtó, hogy mennyire "emberiek" (mutogatás) ezek a csoportok.
  • Seth
    Szokásos felesleges felhajtás megy, még jó hogy igénytelen vagyok és mindegy hogy 360p vagy 720p
  • PetruZ
    Átolvastam a fórumot, úgy tűnik, keresztbemutogatás van, egyelőre nem világos, végül is ki fizetett. A Commie a Chihiro/Doki-t vádolja, régi gyűlölködés miatt. A C/D azt állítja nem ők voltak, sőt, lehet, hogy a Commie volt, csak rájuk próbálják kenni. Az egész topikot indító beíróról meg kiderült, hogy az Underwater tagja, akik meg a Ryuumaru-val álltak össze, és lehet, hogy ők pénzelték meg a Commie-t, merthogy utálja a Doki-t.
    Tisztára dráma van, mint valami brazil szappanoperában. :)

(Egyébként olyan nagy késések nem lesznek, mert ahogy jobban beleolvastam, nem mindenki használja azt a bizonyos TS-t, vannak mások is.)
  • IMYke2.0.0.0
    A "doktor"nak ekkora befolyása lenne?
  • PetruZ
    A release csapatok nagy része nem az alacsony felbontású tévés stream-eket használja, hanem azt a nagy felbontású privát transport stream-et (TS), amiből a tévék is lekeverik maguknak a saját verziójukat. Ehhez a TS-hez viszont jelenleg csak egy group-on keresztül lehet hozzáférni. Na most, valaki fizetett nekik, hogy mindenki más később férhessen hozzá az aktuális Motto To-LOVE-Ru epizódhoz, mint ők (ez volt állítólag a D**i). Egy fórumon volt kis összecsapás, beszólogatás, mire a group tegnap elzárta a TS-csapot mindenki elől, így nincsenek nagy felbontású források, mindenki vár.
    Ennek a nyomait lehet látni most a Mazui, Ryuumaru, Commie, stb. főoldalakon.
  • Seth
    Megnyugodhatsz,mert nem vagy egyedül :)
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy én vagyok fáradt, vagy egyszerűen nem tudok szöveget értelmezni, de: miről is van szó?
  • PetruZ
    Balhé van anime fronton, minden HQ/HD release felfüggesztődött, mert valaki (állítólag a D**i) fizetett a TS-nek, hogy mindenki más később kapja meg az M:TLR következő epizódját. Erre kitört egy kis háború és most a TS beintett mindenkinek, hogy senki sem kap stream-et egy darabig. :)
  • armageddon666
    akkor már az elejét is betehetnéd, hogy bekapcsolódhassunk :)
  • efti
    inkabb itt folytatom mint hogy teleszemeteljem az ismerd fel a kepet.. topicot

Szal nekem annyira nem jon be a sorozat, de azert a nezheton szerencsere meg innen van, ugyhogy nezegetem, lent is van mar a 7-es epizod, de meg nem volt kedvem megnezni :)
  • PetruZ
    A végén már mindenki előkerült, aki egyszer is felbukkant, meg ott volt az "ostrom" és gyűlt-gyűlt a feszültség... aztán csak egy kis puki lett belőle. :) Maga a sorozat kb. tetszett, de a vége nagyon nem.
  • Máté94
    Ika Musume! - Invázió! Csápika
    Eddig legjobb fordított cím. :DDD
    ~de geso~
  • armageddon666
    Nekem tetszett, de most hogy belegondolok nem nagyon emlékszem mi volt a vége :D Ja már igen. Eléggé gagyi volt a "főgonosz"... meg zavart, hogy tsundere imouto háttérbe került, és bögyös nővér volt a sztár :\\
  • Malakai
    Hijikata Toshizo: Shiro no Kiseki
    Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume
    Samurai Deeper Kyo
    Gun-dou Musashi

Utolsó habár Musashiról szól, inkább látszat szamurájkodós, valójában lájtos fantasy. :P
    Deeper Kyo meg igen gyengécske és az is távol áll a történelmitől.
    A jobbakat viszont valószinüleg eleve láttad már... :)
  • PetruZ
    Asu no Yoichi (más néven Samurai Harem). Nem kicsit béna és összecsapott a vége, de meg lehet nézni. :)
  • IMYke2.0.0.0
    :))))))))))
    Baaaasszus, pedig azt hittem, tudok "újat" mondani neked. :)(
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor, ezek szerint, a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan-t még nem láttad?
  • Jakuza001
    Neked valaszoltam, amiben megemlitettem eppen mivel szenvedek. :D
  • Jakuza001
    Samurai 7, Samurai Champloo, Sword of the Stranger, Peace Maker Kurogane, Basilisk, Shigurui.

Mind lattam.
  • Gurren
    Samurai 7, Samurai Champloo, Sword of the Stranger, Peace Maker Kurogane

még csak ezeket láttam, de mindegyiket tudom ajánlani. mondjuk elég valószínű, hogy már neked is megvoltak :p
  • Seth
    Afro Samurai -- ja nem :)

Shigurui
    Samurai 7
    Basilisk
  • IMYke2.0.0.0
    "Rurouni Kenshin"? - AniDB

* Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - 94 rész
    * Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen - OVA, 4 rész
    * Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Ishinshishi e no Requiem - Movie, 1 rész

• Jakuza001
    Valami jo kis szamurajos esetleg tortenelmi animet mondjatok nekem, hatha valamelyiket nem lattam a jok kozul. :D
  • PetruZ
    Az azért elég fárasztó volt, sztem. :)
  • LasDen #37299
    nemtom....:D valami amitől emlékezetes marad...mint amikor a bugos játékkal játszott...az jó volt :D
  • Lelouch
    Pl. mi? :D

Amúgy ezek szerint most fog jönni a könyvtáros lány... :D Ő utána is jó dolgok jönnek szvsz., remélem nem csak a tavaszi 2. évadban lesznek... :S
  • Seth
    Milyen plusz ,mond már meg. -_-
  • Zomil
    Én index-re várok már nagyon de urahara 2résszel le van maradva :(