72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bandi 18
    A cuccok jók csak az elrendezés kicsit ergya :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ki meri azt mondani rólam, hogy otaku vagyok?!

• efti
    Azert ez nagyon durva spoiler volt :D
  • Máté94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érteni. Köszöni.
  • Lelouch
    Mikado-sensei készített neki egy mesterséges testet.
  • Máté94
    Eszembe juttatátok az OVA-t, hát elkezdtem gyorsan. Oshizu-san-ról lesz valami,hogy hogyan lett szellemből, ember?
  • Máté94
    Majd lesz az is. Csak most ki kell hevernem. :D
  • LasDen #37770
    óóóh....ez a rész jó volt...:D
    God world is jó volt...The Black Ships! The Black Ships are here!!! :DDDD
  • Lelouch
    Azért ha valamelyik szereplőt megkedvelted, érdemes tovább nézni, mert az OVA-sorozat és most a Motto már egyértelműen jobb.(De a manga a legjobb még mindig. :P)
  • armageddon666
    ha emlékeim nem tévednek, rosszul értelmezed azt az arcot :D
  • Máté94
    Jól mutatja az arc, mire gondolok. :DD
  • Lelouch
  • Máté94
    To Love-Ru:rég volt ennyire unalmas anime nálam. Majnem kapott egy 6-ot, de végül lett egy 7-es.

Allison & Lilia-tól mit várjak? :)
  • Lelouch
    Mikan, Misaka Imouto...
  • RelakS
    Auchanban láttam
  • PetruZ
    Kirino, Ui, Mio, kb. ebben a sorrendben. :)
  • LasDen #37761
    Ui, Misaka (kicsi is meg a nagy is) és Jubei...:D többit nem is nagyon vágom...:D
  • armageddon666
    Engem kizárólag azért zavart a sok részt, mert kb. negyedéhez volt Rumbel sub... aztán rájöttem hogy crunchys rip nem is olyan vészes ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintetek?: “Who Is The Best Imouto of 2010?”
  • LasDen #37758
    először én is paráztam egy kicsit...aztán megnéztem a nyitó dupla részt és eloszlott minden kétely....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj, hogy rohadt sok része van :)))
    De, nem is biztos, hogy baj :)
  • LasDen #37756
    akkor ideje megnézni....:D bajba is leszek ha újra indul...hetente nézzem vagy ne....mert az volt a legjobb benne, hogy bármikor megnézhettem annyi részt, amennyihez épp kedvem volt...:D csak jöjjön már a film majd a sorozat is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem láttam az előzményeket. :(
    Van még mit bepótolnom :)
  • LasDen #37754
    megjegyzem Sa-chan egy mazochista...és folyton Gintoki után leskelődik....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ó, de ge*i! Csapnám pofán a srácot, hogy belepusztulna.
    [Nézni fogom. ]
  • LasDen #37752
    most olvastam, hogy a nem hivatalos infók szerint már áprilisban kezdődik....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Gonocak vagytok :)
  • Máté94
    Előtte megrendeli a BD verziót belőle csak ezért az egy füzetért. :D
  • Seth
    Lelki szemeim előtt már látom, hogy Elfen Lied elindít, screenshot készít,kinyomtat, kifarigcsál, majd ráragasztod ....
  • LasDen #37748
    belenéztem BR samurai girlsbe....igazából sokat nem vesztettem, hogy nem vártam eddig...:D ez is csak marketing fogás....de nem baj....

ANN-n láttam hírt, hogy Gintama vissza fog térni...teljesen megőrültem, hogy már dátum is van meg minden...gondoltam én....de erre csak ugyanaz van benne, amit már korábban is elmondtak....:((( nem baj...2 hét és kint a film meg az ova....és remélem 2 héten belül felirat is lesz....addig meg valahogy elleszek a korábbi részekkel...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Az nem kifejezés! Honnan lehet megszerezni?
  • efti
    A 8as Soredemo egesz jo volt, kezdem megszeretni ezt a sorozatot.

Bakuman: Befejeztem a negyedik kotetet
    tippem szerint eddig fog tartani az anime, vegre sorozatot csinalhatnak
  • LasDen #37745
    ha az olyan egyszerű lenne...:D de egy 1-1,5terásnak örülnék az biztos :D
  • Zomil
    ez jó :)
  • Zomil
    Ejj ez nem jó hir :D

Amugy akkor nem árt beszerezni ujat, mert elég szivás minden adatot eleveszteni :)
  • RelakS
    IMYke2.0.0.0: Mászt hev?

• efti
    Azert ha Johannes Krauser II gitarjahoz hasonlot latsz boltban azert ne tartsd vissza magad ;)
  • LasDen #37740
    jóvan hurrogj le :D nekem vicces volt ennyi...bocs hogy beraktam....

#37737: Hát igy nem.....épp itt aludtam gép előtt (szeretek fotelban aludni) szólt a zene mikor egyik pillanatról a másikra megadta magát a vinyó....késleltett írás híba meg minden faszom volt itt....régen is előfordult már, de idén még nem....most újra működik, de jobb óvatosnak lennem :D
  • efti
    Itazura na Kiss-t en is csak ajanlani tudom, mondhatni tradicionalis darabja a mufajnak. Bar sajnos mufajrol nehez ebben az esetben beszelni, epp Petruz altal emlitett okokbol, mivel a legtobb romcom sztorival ellentetben nem addig tart a tortenet amig nagynehezen egymasra eszmel a ket foszereplo
  • efti
    Ezt most nem egeszen ertem...miert is hir?

Gitah egy tok "atlag" Gibson Les Paul Traditional

Igen, budos mod draga, de igazabol ennyi, szerintem a stratocaster utan a masodik leggyakrabban masolt gitar, kb minden hangszerboltban fogsz talalni pont ugy kinezo darabot