72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a coalgirls felrakta a haruhi első nemtom hány részét....:D -
őőő... he? -
nemtom mit takargatja magát ilyen szakatt ruhákba....lehet, hogy Hunyadi vér folyik az ereiben....:D
kapunk még 4 részt úgyis egy "rendes" befejezéshez...:D -
Meg az a 12 rész elég kevéske lesz, nemtom milyen véget akarnak neki kerekíteni ,mert ami jelenleg van az kb NULLA, az is filleres ahogy olvasgatom.
Saori-t kiváncsi vagyok megmutatják e idióta gönc nélkül,előző részben már kicsit látszott XD -
ejj ez a Kirino....nem tudok napirendre térni felette....mikor egy bunkó paraszt, akkor fejbe tudnám lőni....viszont mikor beleéli magát a dolgokba akkor aranyos és nincs is vele bajom...:D
de Kuronekora is igaz ez....nála ezt a nehezen megkapható dolgot utálom...eleinte még element de nem értem minek jácca az agyát még mindig.....ilyenkor őt is feltudnám lógatni....:D -
Egyelőre annyi a biztos, hogy idén már nem jön ki új rész. -
Valakinek van valami információja arról hogy mikor jelenik a Hellsing Ultimate Ova 8-as része ? Mert Szeptemberre volt beharangozva aztán hó közepén mondták hogy 1 hónap csúszás maximum de azóta meg semmi hírt hallottam -
[URL=http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.6498]Kirakták ^^[/URL] -
en nem birtam vegignezni, nalam drop lett a vege. nem az en stilusom. -
Én azért végignézem majd megint - időmilliomosként, jövőre. -
nincs az az isten (:D) hogy még egyszer megnézzem....elég lesz nekem majd a film....:D -
Kedvenc csajom elkezdte felcsorgatni a Haruhit.
-
Rohadt késő... :( A nyár rohadt messze van. -
Jo volt a Bungaku Shoujo Memoir masodik resze is, bar mintha visszafele haladnank az idoben... -
Elméletileg ő akar lenni, de ja, nem túl karakterhű (az elpirulástól még nem lesz az) fanart. :)
Vannak még ezek, de csoportképek. :)
Vagy ez az epizódból. :)
-
Nembaj jöhet igy is :D -
Jöhet ^^ Bár biztos Mio az? :D Nem nagyon hasonlít. -
Habár kicsit "felnőtt" a képen. :D -
Tess.. :)
-
Nekem MIOkulás kell :D -
kitettétek a cipőket az ablakba??? mer különben nem jön a amikulás...:D
-
The official website of the Oreimo anime series confirmed on Monday that the anime will have eight Blu-ray Disc/DVD volumes and revealed that the last two volumes, like the previous ones, will contain two episodes each. However, the television broadcast run is listed as ending on December 19 with the 12th episode, "Ore no Imōto no Jinsei Sōdan ga Kore de Owaru Wake ga Nai -Good End-." (The 12th episode is on the sixth Blu-ray/DVD volume.) The seventh and eighth volumes will ship on June 22 and July 27, respectively, of next year.
plusz 4 rész a befejezésen felül...érdekes....:D -
kosz -
"HIGHSCHOOL OF THE DEAD" by Kishida Kyoudan & The Akeboshi Rockets
-
a HOTD openingjenek mi a cime? -
húú Bakumanba mennyi minden történt...először még így, aztán meg már úgy....végén már csak néztem, hogy mivan...:D végén Hattori érdekes volt...valamitől mintha hirtelen megváltozott volna az álláspontja...:D -
Ezeket jó lenni tudni, hogy hol vannak. Amikor megnéztem, nem volt olyan borzasztó. Egész büszke voltam magamra, hogy de jó lett. :D Azért jó lenne tudni, hogy ezek hol vannak. Betűtípus, meg lehet Arial lesz.
Elnök csak egyszer van benne, nem? A végén. -
nah megnéztem...:D először a felirat akkor...:D
először is keress egy olyan betűtípust, ami megjeleníti az 'Ő' és 'ű' betűket...amúgy kevés elírás (egyszer a legendásből kimaradt az 'n') és helyesírási hiba volt...mondjuk egyből az elején a tanévnyitót külön írtad...aztán még 1-2x megin majd helyesen :D de az elnököt folyamat 'ő'-vel írtad....ja és egy helyen a ragozással volt probléma...de amúgy teljesen jó felirat.....:D
az animéről....mivel egy - gondolom - dating sim v eroge játék mellé készült, így önmagában az ova erősen unalmas....és ez a kamerázósdi is unalmas....ha még hentai lett volna, de így....:D -
aszongya nem található... -
Felirat -
Akkor a mi zenei izlésünk naaaaaaagyon messze van egymástol :D -
mingyá megjön....és akkor aggyá feliratot...:D -
Tokimeki Memorial 4 OVA :DD -
és akkor mi is a címe ennek??? :D -
Csak egy féle van.
[Doki] -
melyikhez csináltad...??? -
Előtte szerezzél videót hozzá. :D -
akkó megnézem én...:D -
Kész a felirat, tokkal vonóval.
Ki hajlandó megnézni? :D -
troll...kikérem magamnak....imádom ezt a számot...