72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Bizony várni, ha zavarnak a tintapacák.
    Engem zavarnak, kb egy-egy epizód felében (első két rész alapján) folyamatosan jelen van pár paca a képen. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Öregszem!
    A tintapacákról beszéltünk már. :( Akkor a második kérdés maradna csak aktuálisan. Vagy várni kell egy BD/DVD-re?
  • IMYke2.0.0.0
    Hyakka Ryouran Samurai Girls - volt okuk a hardcoded censorship-re, vagy sem?
    Ha igen, akkor kitől érdemes beszerezni? Betápolnám ezt a sorozatot is a megnézendők közé, a következő 2 hónapra.
  • PetruZ
    Rohadjanak meg, a gg megint drop-olt, ezúttal a Bakuman-t...
  • IMYke2.0.0.0

Én is írnék neki, ha létezne a Mikulás képessége :)
  • PetruZ
    "Dear Santa, ..."
  • RelakS
    először azt hittem, hogy Kodomo no Jikan, de az ezüst hajó lány nem stimmelt, meg a szöszinek sincsenek nagy csengők a hajában :D
  • IMYke2.0.0.0
    De ő nem olyan szép nő, mint a koreai :)
  • armageddon666
    http://www.sankakucomplex.com/2010/12/13/my-little-sister-cant-be-cosplayed-this-well/

Ő szerintem jobban visszaadja Kirinot ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Most kivételesen a cosplay-hölgyet imádom :) Nézd meg a többi képet is!
    Tudom, hogy kontaktlencse, smink, haj, de az arc, az arc maradt így is. S az nagyon bejön.
  • LasDen #38569
    ezt a hatalmas imádatot...:D
  • Zomil
    Hm, nemtudom, sztem grál háboru mindig van/volt/lesz :D
  • Ruley
    Nem állítom hogy tökéletesen megértettem az FSN cselekményét, de én úgy értettem hogy nem lesz több grál-háború a lezárása után...

• Máté94
    Én Saori-t kérem. :D
    De miért szőke Kirino?
  • IMYke2.0.0.0
    Kell-e mondanom, hogy szerelmes lettem a középsőbe? Szerintem nem kell. Imádom!!!

Forrás: SankakuComplex - "My Little Maids Can’t Be This Cosplayed This Cutely!"
  • armageddon666
    OreImo 3.

HERO! Kár, hogy már sokkal badassebb kedvenc karaktereim vannak :S
    BTW Kirino seiyuuja tökre olyan hanggal rendelkezik mint Hirano Aya. Először azt hittem ő az.
  • IMYke2.0.0.0
    "Angel Beats Special": hát ez "beteg" volt. :()

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem az lett, amire számítottam [történet vég feloldása], hanem egy szezon-közepi történet.

Reméljük, az OVA az lesz, amit vártunk.
  • Máté94
    Oreimo: Kipipálva.
    Mirai Nikkia OVA: Kipipálva.
  • Máté94
    Gosick-ra nagyon kíváncsi vagyok. :)
    Imádom a krimit. ^^
  • Zomil
    :)

Mondjuk annak ellenére, h ez is Fate valahogy nem tud érdekelni, föleg ugy, h elözmény, aminek a végén már ugyis tudjuk mi történt :S
    Inkább lenne benne a következö grál háboru, vagy jönne már a 3. route a Fate/stay night-bol.
  • armageddon666
    OreImo 1.

És elkezdtem
    És nagyon jó :D a fater hangja nekem már örökre Madao marad :D A húgi kicsit meglepett az elején, mondom WTF?! de aztán végülis aranyos lett ^^ a bátyó jóarc :D jó lesz ez :D
  • armageddon666
    Teljesen korrekt.

"A két zene cseréjén kívül további változtatás még, hogy nincs japán stáblista a nyitó- és záróanimáción..."

:D Cretitless OP/ED az bónusz szokott lenni :D
  • Lelouch
    Itt most ez áll a háttérben.
  • armageddon666
    Kerested már az amerikai kiadást? Anno tudom, hogy Digimonnal ezt játszották el... kb. mindenki aki lefordította, az eredeti openinget meg OSTt használta, kivéve az amcsikat. Azok valami rettentően szörnyű okádék cuccot toltak alá. Magyarok természetesen azt vették át...
  • RelakS
    ja, feltűnt
    viszont a neten nem találtam meg az Animax félét O_o
  • Lelouch
    Az ending zene is más.
  • RelakS
    mi a fene?
    Az Animax a Lovely Complex-et más opening zenével adja, mint eredetileg volt? O_o
  • IMYke2.0.0.0
    Komplett Moritaka Mashiro és Akito Takagi (Bakuman) nendoroid szett - asztallal, mindennel együtt.
    A sorozatot meg kellene már néznem :)
  • IMYke2.0.0.0
    A hír már szerepelt itt, nem is az újdonsága, hanem a blogbeli fogalmazás miatt kopizom be, engem meg is mosolyogtatott:

"And now, the rumblings are finally confirmed. The rumored collaboration between the Fate/Stay Night people and Ufotable, the studio behind the lovely Kara no Kyoukai, has been confirmed: It's a TV adaptation of Fate/Zero, the prequel novel to Fate/Stay Night.

This is truly some good news, for various reasons. First, a Fate/Zero adaptation should be easier, since it's taking from a novel, and can avoid all usual issue that plague adaptations of multiple-route visual novels. Second, it tells the story of the Fourth Grail War, a big 'ol conflict full of badass adults (among them Shirou Emiya's adoptive father) and relatively free of teenage histrionics.

And third, most importantly, it features Saber wearing a men's suit. Saber. In a suit. All bow before the king, for she is GLORIO.

Oh, and a manga adaptation is also set to hit issues of Young Ace magazine. Good news for manga-mooninites, too!"
  • IMYke2.0.0.0
    RelakS: légy szíves, töröld majd a #38547-est... Köszi!
  • Lelouch
    Ilyen felhozatal mellett szerintem a szezon sztárja lehet majd a Beelzebub, ami rajta sincs a listán. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én helyből nem adok az ilyen listákra - érdekességnek azonban elmennek.
    Úgy, hogy egy fia sort sem olvastam róluk, nem láttam őket, én nem tudnám sorrendbe rakni őket, de hiszem, hogy akik ezt tették, azok azért utánanéztek, és bár szubjektíven, de a sorrend így valamelyest megáll(hat)ja a helyét.

Azt tudom, hogy a promóképek alapján engem a "Level E", az "IS", a "Freezing (hehe), és az "Oniichan no Koto" helyből érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    Pl. az animetake-en... tükrökkel.

Hoppsz, ezért most kikapunk.
  • Lelouch
    2ch... Mióta kihozták múltkor 2010 legjobbjának a Milky Holmes-t, már nem adok a véleményükre fabatkát se. :D
  • Bandi 18
    Hol Hol ?
  • IMYke2.0.0.0
    Van már
    * Angel Beats Special!
    * Kure-nai OVA 2
    Jiháááááá!!!
  • IMYke2.0.0.0
    A 2 ch szerint, ezek lesznek a legjobb várható animék 2011-ben, ebben a sorrendben:

1. Puella Magi Madoka Magica (Mahou Shoujo Madoka Magika)
    2. Yumekui Merry
    3. GOSICK
    4. IS (Infinite Stratos)
    5. Dragon Crisis!
    6. Level E
    7. Kore wa Zombie Desu ka? ["Is This a Zombie?"]
    8. Kimi ni Todoke 2
    9. Freezing
    10. Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! ["I Definitely Don't Like Oniichan At All, OK?!"]

• IMYke2.0.0.0
    Engem is izgat(ott), hogy akkor most mi lesz a kávézóval, az ottaniakkal, és legfőképp: Sammy-vel.
  • Lelouch
    Nem 26 részre gondoltam, csak még néhány epizód most jól esett volna. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a sorozatra daraboltat nézted, akkor lesd meg a 2010-es "nagy filmbe" pakolt verziót. Ha fordítva, akkor nézd meg a sorozatot - mindegyik tartalmaz a másikhoz mérten valami pluszt. Ne várj eget rengető különbséget, és nem csalódsz!
    Amúgy meg, véleményem szerint, így, ilyen röviden nagyobbat ütött, mintha 26 részen át folyt volna az, ami.