72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Pont a törvényben lévő bemutatás és a sorozatban lévő eroge-részek azok, amelyek ütközhetnek, ami miatt esetleg a készítők kompromisszumra kényszerülhetnek. A folytatásokat még nem olvastam, tőlem aztán jöhet bármi, nálam az őszi/tévi évad top3-ba beférő tagja volt, csupán hangosan aggódok. :)

Egyébként a Bakuman mangát tegnap éjszaka az 50. részig (kicsit kevesebb, mint a feléig) elolvastam és:
    - A manga valamivel unalmasabb, mint az anime. Komplett fejezeteket lehetne kihúzni belőle, remélem, az anime készítői meg is teszik, akármennyire is nagy lesz a vinnyogás a fan-ok részéről.
    - Az anime a 12. részig a manga első 14 fejezetét maradéktalanul tartalmazza, sokszor szóról szóra. A karakterek, helyszínek szinte pixelre ugyanazok.
    - Az animéban lévő extra részek semmilyen téren nem térnek el a manga hangvételétől, csak kibővítenek jeleneteket, amelyek így szórakoztatóbbak, mint a mangában.
    - A manga ugyanúgy tartalmaz visszaemlékezéseket, néha nem is keveset.
    Téma lezárva, nézzük a másik csapat munkáját, a gg elfelejtve (az is szinte biztos, hogy a KnT 2-t nem velük nézem, csak a Break Blade az, amit még befejezek, aztán búcsút intek nekik.)
  • Malakai
    Szerintem is lehet második évad, habár a manga nem jár előrrébb, de a light novelek alapján készül egyébként is, az meg még midnig jelenik meg.
  • Ruley
    Úgy tudom elég népszerű volt mindenhol, és vannak még hátralévő könyvek, szóval ez nem akadáy a folytatásban.

A törvények meg csak a szexuális perverziók bemutatását tiltják. Azt nem tiltják hogy a rajongók egy egészséges testvéri kapcsolatba belelássanak dolgokat.

Jópofa is lenne ha bíróságon egy ügyész próbálná meg bizonygatni hogy Kirino és Kyosuke szerelmesek egymásba, egy ügyvéd meg azzal védekezne hogy igazából nyilvánvalóan Manami tetszik neki. Aztán a vád áttérne arra hogy Kirino-nak leszbikus SisCon fétise van, mire a védelem idézné ahogy Kirino saját bevallása szerint csak a moe miatt, ártatlan értelemben nézi őket.

Aztán a tárgyalóterem egy nagy shipping háborúban törne ki.
  • PetruZ
    Tekintve, hogy az extra részek a BD-hez jönnek ki, sztem se lesz probléma, de a fene tudja, mi lesz addig itthon is. :)
  • Lelouch
    Mi függ az új törvénytől? Egy Seikon no Qwaser 2. évadot is be mertek jelenteni azóta... Majd pont az Oreimo-val lesz probléma. :D
  • PetruZ
    Ugye, ugye! :)

Nem valószínű, hogy lesz 2. évad, ellenben lesz még 4 extra rész (a "True Ending"-nek nevezett résszel együtt) valamikor nyáron (bár függ az új törvénytől is).
  • armageddon666
    2nd season?
  • armageddon666
    OreImo - Masterpiece
  • Ruley
    Ez már csak így szokott lenni Light Novel adaptációknál... Mármint hogy nincs lezárás. Meg mangáknál se.

Most télen a Fractale, a Madoka Magica, és a Pleiades is eredeti sztori alapján lesz, ez lesz az egyik amit élvezni fogok bennük, hogy akkor biztos lesz lezárásuk is. (Bár kezdetnek azt is csak remélem hogy egyáltalán jók lesznek.).

Egyébként meg közben már a Fractale-t is elkezdték hájpolni, úgy tűnik az írója valami híres otaku-szakértő műkritikus, a rendezője meg jó pár nagy KyoAni műben vett részt.
  • LasDen #38650
    nah sikerült MM-t is befejezni....elég so-so vége volt...voltak jó pillanatai és a végére még egy pantsu shot is jutott...:D de amúgy elég gyenge befejezés volt...sőt nem is igazi lezárás...
  • Malakai
    Fél éves lista, az addig bejelentett cuccokból... :)
  • Ruley
    Az legalábbis biztos hogy nem teljes, még a téli is csak a napokban teljesedett ki.

• Malakai
    Nem hiszem, hogy kamu - legalábbis van rajta olyan, amire emlékszek, hogy hírezték - de én azért még várnék ezzel, téli is alig kezdődött el. :)
  • LasDen #38646
    nemtom mennyire teljes lista vagy hogy nem kamu de én már kinéztem párat innen....steins gate remélem elindul...:D
  • RelakS
    őő... bódog karácsonyt?
    :3
  • efti
    108 hozzaszolas..igy menjen el dolgozni az ember :D

btw, nincs arc a logomban, igaz nem valami nagyon designos ami van...
  • Lelouch
    Még nem tisztázott hogy sorozat lesz-e, vagy csak valami OVA. Ha utóbbi, akkor nem hinném hogy jobban rámennnének a történetre...
  • Győri Devi
    hát igen azon csak javítani lehet
  • Máté94
    Nahát szépek vagytok! :D
    Mondjuk remélem a történetre jobban rámennek, sőt biztos is. :)

Most látom, lesz Maria Holic 2 is.
  • Győri Devi
    nane...
  • Lelouch
    Hurrá.
  • Máté94
    Éljen!
    Lesz Kämpfer folytatás!^^
  • Bandi 18
    Ja és ha valaki nagy One Piece fan :)

Akkor csengőhangnak ez kötelező

Kis help: Ne a nagy Download gombra kattintsatok, hanem ide:
    Save file to your PC: click here
  • Bandi 18
    Áh értem. Másik az Shakugan no Shanaból, Shana chibi verzió :) Abból is a Flame Haze verzió XD
  • RelakS
    a megoldás sokkal egyszerűbb:
    Egyedül Kanamét ismertem fel
  • Bandi 18
    Micsoda meglátások :D. Eddig csak Kaname volt használva :P. És hogy miért van úgy fordítva... Mert ez az előnyösebb oldala XD
  • Malakai
    A másik kett egy irányba van hajtva, Kanamésat már használtad is..
    Vagy csak ő is abból inna... :)
  • Bandi 18
    Honnan tudtad ? :D:D:D

@LasDen: Bleach
  • RelakS
    Kanaméből fogsz inni?
  • LasDen #38630
    a középső miből való???
  • Bandi 18
    Animekarácsonyon beszereztem néhány bögrét :P Úgyis most költözök és pohár híján voltam

• LasDen #38628
    és a seiyuu-je is nagyon jó....:D
  • Malakai
    Ore no Imouto-t nézi épp, Manami:
    Imy kedvéért csak linkként (mild spoiler): LiNK :)
  • RelakS
    Esper Bishoujo Manami?

Vagy más animében lévő Manamiról beszélsz? :D
  • Bandi 18

Csak hogy ne legyen off :)

(Remélem nem a Scootert szúrja be :D )
  • Zomil
    még mindig off, de akkor berakom hátha megszán valaki :D

• Zomil
    Off:
    Hm, mivel balfasz vagyok kép szerkesztésben és már kivágtam egy olyan képet ami jo lenne a logo-ba, ezért ha ide berakom vki megcsinálná nekem? :P
  • armageddon666
    Áááá ez a Manami de aranyos :DDD meg mókás az egész família :D Kirino meg durci ^^
  • Győri Devi
    yep
  • Máté94
    Amagami SS-ből van? :D