72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mit kell ezen meglepődni? Fiúknak való, nem? -
most nézem hogy az Ore no Imouto seinen??? wtf??? -
jah meg megy helyette iron man meg ilyenek... 
de seinenekből sincs sok mostanság pedig az jó lenne -
Kár, hogy a 3 közül valószínüleg már egyiket se fogja folytatni a Madhouse. :S Mivel nincsenek bennük csini lánykák, totális érdektelenség övezné az egészet. Most is elég megnézni 2010-es eladások toplistáját...
Amúgy ebből a témakörből szívesen látnék egy Liar Game animét, a főszereplő ott se kispályás. :D -
Tényleg engem is a FLCL-ra emlékeztetett, csak a grafika és a zene nem tetszett annyira.
Főleg az utolsó epizód tetőpontja, mintha egy az egyben átemelték volna azt a jelenetet.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak annyi volt a különbség hogy itt Naota metaforikus pénisze helyett Brief tényleges pénisze volt a kulcs, epikus csókjelenet helyett epikus ágyjelenet volt, óriási Isten-madár helyett pedíg óriási Isten-lábak. -
Állítólag egyébként az FLCL és Dead Leaves hasonlítanak a legjobban hozzá :D De erről nem tudok nyilatkozni. -
Excel Sagát elkezdtem, majd folytatom valamikor - tetszett
FLCL - végignéztem - tetszett
Dokuro-chant végignéztem - tetszett,
Dead Leaves-t nem láttam.
Akkor megnézem a Panty-t is :)
-
vagy Akagi, One Outs :) -
Az Imouto helyett inkább Kaiji-t nézzen... :D -
.Hack//Sign és a többi .Hack//. -
Teljesen jó, ahogy nem megy el incest felé a story :) -
Attól függ melyik egyetemre jár. Miskolc/GÉK/Villamosmérnök az elejétől szívatás, a gépész-gépész gyengébb.
De szokták mondogatni, hogy hülye az aki Miskolcra megy mérnökire. -
Köszi -
Ore no Imo... Kicsit kilóg a sorból :D. De tény hogy muszáj megnézni :). Nekem most jön az utolsó rész -
Neon Genesis Evangelion
Code Geass
Elfen Lied
Macross F
Ore no Imouto...
Gundam 00 első évad
-
Hát ilyen Death Note színvonalú animére gondoltam. -
Az Excelt csak ajánlani tudom, a Puni punit senki se nézze meg még véletlenül se, FLCL lehetne jobb is, de nagyon jó zenék vannak benne. -
Ha elég sok mást láttál, és láttál már Gainaxos animét, és mondjuk ilyen agysorvasztó Excel Sagat, FLCLt, Dokurochant, Dead Leavest (én ebből csak ESt és Dokurot láttam), akkor sztem nézd meg ezt is, de ha végignéztem tudok többet mondani :D -
Na, akkor nincs gáz ^^ máris nincs bűntudatom, hogy eddig lazán vettem :D
Macselek, miket láttál eddig amik ilyen mélyenszántóbbak?
P & S w/ G pedig jó így első rész után. Fura, egyedi, GAINAX :D amúgy nyilván nyugati stílust "koppintja", de azért mégis érződik rajta hogy nem. Legalábbis ilyen dinamikával én még nem láttam rajzfilmet (rajzfilm itt cartoon).
De elfogult vagyok, mert Gainax :D -
De jó, hogy nem kérdeztem rá negyed órával ezelőtt, amikor megfogalmazódott bennem a kérdés: érdemes vetni egy pillantást a Panty-sorozatra?
-
Első év lópikula az egyetemen :)
Miután elkezdtél lustulni az egyetemi élet miatt, rájössz, milyen egy valódi kemény vizsgaidőszak... :)
-
too deep for you 
deja vu... :D
but still not deep enough for Panty!!
-
Puni puni poemi -
Szerintem meg ez már nem minősül animének. :D -
"helyzeti előny", hogy középiskolában gyakorlatilag több tárgynak átvettük az egyetemi első féléves anyagát :D ezért eddig tök hawaii volt. remélem ezt majd vizsgák után is tudom mondani :) holnaptól tanulok :D tényleg... <_< -
Szerintem az "anime-ipar" szégyene :D -
-
Panty and Stocking with Garterbelt -
Én nézem! -.-
Én vagyok az ügyeletes szezonos néző. :) -
Spec én fél évet bírtam a miskolci villamosmérnökön, ott nagyon tudnak szivatni. -
A vizsgaidőszak nyomása alatt én nem lettem volna képes filmeket nézegetni :)
Az első két hétben még oké, hiszen az ember előtte vagy tanult, vagy halasztott.
De utána, nekem legalábbis, fontos volt, hogy még decemberben végezzek. Az 5 évnyi hallgatás alatt - egy év kivételével - ez sikerült is.
A "jó egyetemista" léthez hozzátartozott az is, hogy 1 évet halasztottam, az abszolutorium előtt, és a diplomát is csak annak véglegesítését követő félévben szereztem meg: ezen idők alatt dolgoztam és szórakoztam :)
-
Köcce!
Egyetemistáknak: Jó Szerencsét!
-
Tudnátok ajánlani nekem valami mélyen szántóbb animét? Hálás lennék érte. -
És az egyetemista, szingli, otaku emberkék mit szóljanak így vizsgaidőszak közepén? :D Mondjuk egy szavam sincs, mert januárban vannak a vizsgáim és szépen szétszedve... de azért lassan el kéne kezdeni tanulni :S a "helyzeti előny" magában nem hozza össze a 4,3 körüli indexet. -
My Little Sister Can't Be This Cute -
Egy Animecímet kérhetek? -
Végre vannak nézhető minőségű specialok az Angel Beats!-hez!
CoalG, Doki, SS, Kira belendültek - dőlnek az anyagok: Ore no, Samurai...
Egyke, szingli, otaku emberkék most örülhetnek, hogy munkaszünet/szabadság van :)
-
Regény. Majd ha a fordító úgy gondolja (átnézte, kijavította, átírta, kitörölte, újracsinálta, stb), akkor esetleg :}
[nem, nem én merészelem :D] -
Otome Youkai Zakuro - ilyet senki nem néz? O.o Van egy olyan érzésem, hogy sok jó dolgot kihagyok a szezonokból... mert nem nézitek :D Én meg így nem szerzek tudomást róla. -
Egyiket se.