72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    hmm...volt benne cenzura? Nekem fel se tunt..
  • armageddon666
    Ok, bár nagyon lolinak tűnnek a szereplők :S Azt meg nem szeretem.

Ellenben emiatt rájöttem mit keresek: idősebb tsundere lányokat felvonultató anime! Szal olyan Kyou-féle jóféle tsundere, nem a Shana jellegű idegrohasztó :))

SoreMachiban találtam képet a cenzúráról. Ahogy elnézem tényleg nem sok van, viszont ami máshol végigkísért egy teljes sorozatot, ott ennél kb. 3 jelenetbe rakták be ahogy elnézem :D 2 fehér képernyő meg 2 fekete...
  • Máté94
    Mindet láttam, nézem.
    Mindet nézheted! :D
  • LasDen #39056
    nézzél Baka to test to shokanjout....:D
  • Bandi 18
    Hát sok cenzúra nem volt benne max 1-2 részt tudok mondani ahol volt egy kevés. Amúgy kellemes kis vígjáték :) Olyan mint az Azumanga
  • armageddon666
    Másrészt TV censoring tag AniDBn eltántorít tőle -.-
  • armageddon666
    B Gata H Kei BDk majdnem kinn vannak, lassan nézhetem :)
    Dance in the Vampire Bund BD rlzek viszont eltűntek O.o a ripcsapat siteja eltűnt, a torrentek halottak... mókás valahogy.

Katanagatarinál jól látom hogy 50 perces részek vannak? Azt asszem későbbre teszem.

Mit nézzek? Soredemora gondoltam, de igazából ötletem sincs mi az, csak itt írtátok, hogy vége, és már Plan to Watchban volt :D
  • LasDen #39052
    uuuuuuh....:D

és a bónusz....:D
  • Máté94
  • armageddon666
    Ha olyan szar lesz mint Chaos Head el sem kezdem.
  • LasDen #39049
    hát nem, de az már biztos, hogy a kinézetre nem lesz panasz....:D
  • RelakS
    hallgasd meg zenei aláfestéssel
    Szomorúúúúú
  • Zomil
    hát ebböl sok nem derült ki :D
  • LasDen #39046
    ha olyan jó lesz mint a Chaos Head kevesebb fassággal, akkor nem lesz probléma....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Aztakurvaélet! A Haruhi film nagyon jó volt!!!!
    A végzene (ének) pedig imádni való!

Nagato-t továbbra is:
    A legfontosabb: nézzétek teljesen végig a creditset!
  • efti
    Nekem volt szerencsem latni a 2003as filmet, nekem tetszett, batran ajanlom
  • armageddon666
    Jaja, ismerős volt a név, azért kattintottam rá :D
  • Malakai
    Kitano Takeshi film, ez sokaknak jelent már annyit, hogy meg kell nézni. :)
    A vak harcos legendája jó régi japánoknál, sok példa van rá.
    Zatoichi pedig elég híres figura, köszönhetően annak, hogy tizen pár év alatt ugyanazzal a színésszel legyártottak huszonakárhány Zatoichi filmet még a '60-'70-es években. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "I feel like I'm camping right outside the gates of Hell, though..."

Ezt muszáj volt megosztanom. A mostani Nagato-t is imádom, akárcsak az "alient".
    Most megyek, és nézem tovább :)
  • armageddon666
    Meg leesett, hogy Guilty Gearben a Zato-1 (zátó ván), aki újabb részekben már Eddie, az vak is, meg ha úgy nézzük Zato-ichi is :D mik vannak...
  • armageddon666
    Most bukkantam egyik torrentsiteon ilyenre, hogy Zatoichi (2003), japán film. Látta már valaki? Karakter leírása alapján olyan, mint Gintamában a benizakura-arc főgonosza :)) vak is, iaido-s kardos is... csak mondjuk Zatoichi pozitív szereplő.
  • LasDen #39038
    más overrun nincs...:D
  • Máté94
    Mayoi Neko?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem premier idején néztem, hanem sok hónappal később, hogy megtudjam, lesz-e értelme erőltetni vagy sem a megnézését moziban. Nem volt.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, nekem is enyhe szemtengelyferdülésem van.
  • [NST]Cifu
    Nos nem a szemüvegességtől függ igazán, hanem attól, hogy van-e sztereolátása az embernek, vagy sem. Ha nincs (sztereovak), akkor a 3D mozifilm egyenesen felesleges, nem csak azért, mert nem látja a mélységet, hanem azért is, mert "fél felbontással" (kb. dvdrip minőségben) "élvezheti" a filmet nagyvásznon.

A sztereovakságról.
  • LasDen #39032
    overrun specialök így egybe elég érdekesek voltak...1/4 óra bámulás volt, hogy mi a fasz...:D
  • RelakS
    100% furry?
  • LasDen #39030
    The Blu-ray Disc release of Mobile Suit Gundam 00 the Movie: A wakening of the Trailblazer Complete Edition sold 59,000 copies to debut at #1 on Oricon's overall Blu-ray Disc sales chart for the December 20-26 week. The DVD version sold 26,662 copies to rank #4 on its respective chart.

Gundam filmet viszik rendesen....én is vinném biztos :D
  • RelakS
    De előtte be ne merje tenni a böngészőjét oda?
  • Malakai
    Kicsit ujjgyakorlat is, mert API nélkül cross-domain dologgal még nem foglalkoztam, meg pár egyéb dologban is, úgyhogy "jól esik" szenvedni vele, már amikor van kedvem a szabadidőt ezzel tölteni. :D
  • LasDen #39027
    1-2 kifejezés, rövidítés is mehet bele.....:D
  • Győri Devi
    TBA 202x akkor? :D
    Amúgy sokat ne szenvedj vele sztem elég összeszedni egy must watch listát mert mindig csak az a kérdés hogy most mit nézzek meg.
  • Malakai
    Mit nem tudsz, mondjad! :)

Egyébként én említettem, hogy készítem a rendszert, bevallom keveset foglalkoztam vele, meg picit változott a koncepció, de lassan elméletileg kész lesz, ha még lesz rá igény. :)
  • biomage
    ehhez nekem semmi közöm :D
    Én max armageddont látnám újra vissza, de annak nagyon kevés az esélye hogy tippelni 1x is jövőre
  • Győri Devi
    "A Szervezők." wtf? :D
  • Máté94
    Felhívás: Imit várjuk szeretettel a(z) "Ismerd fel a képről az animét" topicba 2011. 01. 01. 00:00-től.

A Szervezők.
  • Seth
    Ha valaki feltölti tartalommal [láss hozzá], akkor lesz :)
  • Győri Devi
    btw... a FAQ-al meg mivan nem úgy volt hogy lesz? XD