72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
olyan jo hogy egyaltalan nem kovetem a kulonbozo fansubber csoportok egymas kozti civakodasait. Amig a forditas hiheto (sajnos nyelvtudasom eleg hianyos japanbol ahhoz hogy ennel tobbet megallapitsak a forditasokrol) addig ket dolog befolyasolja csak hogy milyen subbal nezek valamit: az egyik, hogy milyen formatumot dolgoznak fel (pl a Bakumant azert nezem a TDM verzioval meg ha kesobb jon is ki, mert ok csinalnak 720p-t, hiaba a gg a gyorsabb) es hogy mikorra keszul el egy egy forditasuk. Az hogy a Doki, a gg meg az osszes tobbi mennyire basztatja egymast baromira hidegen hagy. -
puszta létezésük -
Ja és remélem, hogy nem olyan sokára Animaxon is viszontláthatom a filmet....én bírtam a szinkront....:D -
Mi a baj velük?
-
gg troll subs??
nézem inkább sub nélkül akkor -
nah...Trigun - Sivatagi Balhé (Badlands Rumble) megvolt...iszony jó volt a film....minden fontosabb arc visszatért és Vash is hozta a formáját....de az új tagokat is bírtam....jó volt és nagyon szépen nézett ki az egész....egy új sorozatot szívessen elnéznék belőle....:D -
Fordítva én viszont kimondottan utálom, pl. ott a SoraOto, vagy a Zero No Tsukaima, amikor felvet egy komoly, mély témát ami érdekelne is, simán végignéznék belőle 24 részt, de aztán pár perc múlva inkább visszamennek chibi formába hülyéskedni, és elfelejtik. Azt a műfajt is szeretem, de akkor már ne hzzák el az orrom előtt a mézesmadzagot.
Dohányzás: Van benne egy ember aki tüntetőleg azzal tölti az utolsó perceit hogy NEM dohányzik, van egy kisgyerek aki megfulladt az eldobott cigarettacsikktől, van két egyperces monológ a passzív dohányzás ártalmairól, van az egyetlen igazán jó szereplő aki szerint a dohányzás gyengeség jele, és mindkét barátját folyamatosan szekálja hogy ne dohányozzanak, és vannak a cigarettás dobozok amiken fekete alapon halálfej van, a márkájuk pedig az hogy DEATH.
Mio > Yuuno
-
A gg lestoppolta, szóval adás után 1-2 nappal várható, de én már nem bízok bennük.
-
MM vége... ez sem tartott tovább 2 napnál...
Yuuno > Mio
---
Ruley: egyetértek :)) Én is szeretem a komoly sorozatokban a vicces fillereket :D Egyébként ez fordítva is működik. Vicces sorozatokban komoly (esetleg csak komolyan beállított, de továbbra sem az) részek hasonlóan jók szerintem.
Mitől van ilyen érzésed? -
Darker Than Black:
Végre végignéztem az első évadot. Imádom amikor egy egyébként grimdark sorozatban van pár könnyedebb rész. Egyrészt maguk a poénok is viccesebbek ebben a környezetben, másrészt meg annyival jobban üt a dráma ha szerethetőek a karakterek akik veszélyben vannak, nem csak ilyen hörgő, hegyesszemű gyilokgépek.
Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy valahol egy író nagyon, nagyon, de nagyon utálja a dohányzást. -
annak is az OVA-ja -
Lucky Star -
Hali, EZ melyik animebol van? -
kár, hogy nem rémlik, miről is van szó
-
Nem tudom... Gondoltam holnapután vizsga csak kéne tanulni... aztán valahol Heine-tételnél így beugrott a fejemben, hogy "...nakama dakara!" És muszáj volt előkeresnem :DDD -
már volt 18:30-kor itteni idő szerint -
? mi történt? Befejezted a második évadot, vagy valami seiyuu belőle másik animében? :D (Azu-nyant emlegetted) -
Ma-holnap lesz az első rész jól tudom? -
tuggya fene....most kártyáztak egy 5 percet....de amúgy nemtom....:D -
Nem. Egy kártyajáték szereplője, aki nem tudom mit csinál. :DD -
ez egy ecchi card battle game??? akkor sztem én hagyom :D
Kimi ni Todoke 2-höz lesz vmi normális sub egyébként? -
"...kore kara mo NAKAMA DAKARA"
Ez a rész nagyon jó K-ON búcsúdalból :) Meg hogy Ritsu és Mugi is énekelnek :) Tényleg le kéne tölteni a zenéket...
Nem tudom hogy jött ez :D Valahogy ráakadtam megint... -
Úgy idézte -
Persze láttad végig, és így mondtál véleményt. :D
King of Thorn: jó, csak sok a CG :) -
én még csak ezt láttam a szezonból úgyhogy nemtom....de nem hinném....:D -
Hm, ez a GTO nem olyan csupa móka és kacagás mint vártam, de azért nem rossz eddig. :D
6 rész után a Genshiken is tetszik, de akit nem érdekel annyira az otaku-téma annak lehet unalmas lenne. -
"Rio RainbowGate “Worst Anime This Season”" -
elkuldik majd a konyhaba :P -
Elején Maria vhogy idegesített, majd folytatnom kéne azt is... :P -
Rio Rainbow gate....igazából semmi xtrára nem számítottam, de so-so....elmegy....még nem dobom be a kártyát...:D -
elkezdtem a Canaan-t. 6 resz utan nekem nagyon bejon. Black Lagoon es Darker Than Black keverek, porgos, szepen megrajzolt. -
Ő nem jött át igazán :\ -
hmm... ez fog holnap muzsikálni a fülembe asszem :D -
valamiér először Hideyoshira gondoltam a Bakaból...:D -
Tatsukichi nagyon komoly... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mókás mikor nőnek öltözve húzza a lányokat :DDD Jó karakter. Az hogy crossdressing meg kivételesen plusz. Nem jön képbe, hogy "Oh sekkushii~!" mert tudom, hogy ITSATRAP! szóval szimplán vicces ^^ -
jo kis háttér zene gépezés közben, elvileg touhou zene, de annyira nem foglalkoztam vele, h jobban utána nézzek :D -
jolvan késö volt :D -
Nincs róla még semmi hír. -
Az US, nem UH. :D -
Csak nekem tűnik úgy, hogy 3 alkalommal szinte ugyanott érintette?