72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Code Geass -
Blint #39458 Sziasztok!
Sok animet láttam már, de most megint szívesen néznék valamit.
Tudnátok ajánlani valami jót, aminek nagyon szép grafikája van és valami sci-fi kategóriába tartozik? Mondjuk valami robotos, durva, nem kifejezetten gyerekeknek való :)
Köszi! -
kevesebbet fog majd maria ugralni mint az elejen. -
Najó, ha már ennyire rábeszéltél
folytatom én is... 
-
befejeztem a canaant. tetszett nagyon. nalam 10/10 -
...és az anime is csak az első 3 volume-ot dolgozta fel, "kissé" hiányosan.
-
jah, én linkeltem ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közöm nincs hozzá, csak szerintem szép kép :D Főleg mert tudom mit ábrázol... az kérdéses, hogy mennyire pontos az ábrázolás...
Egyébként BlazBlue. Hakumen és Yayoi. Hakumen ábrázolása a kérdéses.
-
Saját? :) -
Muszáj megosztanom:
-
És azóta már kijött +3 chapter a majdani vol.36-hoz... :) -
jó, de mindig volt vmi szivás, és minden részben meghal valaki szoval ennyi erövel mindegyik lehetne bad end :D
Lasden: készül... :D -
evangelion 3-ról egy büdös hír nincs a neten???? a 2. rész végén látott előzetesen kívül semmi infót nem találok róla.... -
Bad end: nem láttad a végén milyen kínban szenvedtek a szereplők a kajahiány miatt? :D -
"the manga might have finally finished"
Hát akkor az jó sokáig fog tartani, ha egyáltalán be lesz fejezve. -
Értem, köszi. -
35 volumes = 315 chapter -
No, akkor most mennyi is az az annyi?
"Back at the end of September, news broke of a brand-new Berserk project, but we were left in the dark as to what form it would take. Old school anime fans who have been dying to watch the further adventures of Guts will now be pleased to hear that the new project will take the form of an anime film to be released theatrically. Newtype's February issue reports that this will be a new adaptation of the story from the start. This film will be the start of a new project to adapt the entire manga.
The original Berserk anime lasted only 25 episodes, a paltry adaptation considering the manga is still running to this day at 35 volumes. A Dreamcast game continued the story but came nowhere near to completing it. I'm not sure how many films this new project might take if the manga has 35 volumes, but if old school fans actually turn out, this could become a very profitable new franchise. Maybe by the time they get towards the end, the manga might have finally finished!
Are you excited about another retro anime getting revived, especially one with as much cred as Berserk?"
-

Más, ez de x™ar:
Strike Witches vs. PS
-
Meg moe Mária.... :D -
jah :) -
Az 'Angel Beats' special tényleg 'beteg' volt :)
S az Angyal reakciója a kód-kérdésre? Emlékszel? :)
-
Welcome to the Club! Én amúgy Nagato-fun vagyok, a sorozatbeli felbukkanása óta!
-
Megnéztem az angel beats special-t...Neeeeeeeee, ez nagggyon beteg volt :D
És végig kirakva a kedv számlálo :D
Amikor Shiina felemelte a macit és elorditotta, h cuki, majd a számlálo kiakadt 9999-nél, hát ott majdnem lefordultam a székröl :DDDDD
Mondjuk a végén nem értem miért az van odairva, h bad end, de mind1 :D
Amugy végignézve az op-t/ed-t rájöttem, h mennyire hiányzik a sorozat, h nem nagyon lesz belöle már uj rész :) -
akkor a zászló rejtélye megoldva....:D -
ja, madzsar
(zászló alja van a rúd végén, ott meg zöldből van) -
akkor most az??? :D én már nemtom.... -
Ja, igazad van -_-'
Bezavart, hogy a zászlók hátulját látjuk, de attól még a zászlók teteje néz az épület felé. -
Pont, hogy az alapján magyar zászló...
Csílei zászlón vízszintesen van a fehér, annak bal részén a kéken a csillag.
Vagyis a zászlók a bal oldaluknál fogva lógnak és a túloldalról látjuk őket. -
megneztem a loups=garous-t de attol tartok magas volt nekem kisse helyenkent...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Miert elt attol 100 evig a forosszfiu, hogy emberhust evett?
Egyaltalan hogy a rakba beszelt azok utan hogy nyakon szurtak?
Mi tortent vegul Ayumi-val?
-
azt nem is néztem meg jobban....kár...:D -
olasz. Hasonlítsd össze a csílei zászlót -
ez magyar zászló akar lenni??? :D
am egy ilyen kotatsut elviselnék itthon...ide a tv elé pont jó lenne....gépet is ráraknám aztán télen lenne jó lét...:D bár alapvetően most is kényelmes, hisz fotelből gépezem...csakhát a tvhez hátra kell fordulni....:D -
Tachikoma rulz XD -
en erdeklodtem. kosz a kepet :) -
ezek után mégjobban várom már Gintamat....:D -
Sugita mester >.< de már láttam tőle minden normális animét szerintem :S Honey and Clovert még nem, de nem tudom megnézzem-e... -
elbaszott időutazás...elbaszott Haruhi...elbaszott Nagato...elbaszott Sugita.....elbaszott hosszú film....imádom...:D
hosszú volt...kurva jó volt....Haruhi az animék legellentmondásosabb karaktere....nem tudom hogy imádom vagy utálom....vagy mindkettő egyszerre....:D Sugita meg csak mondta mondta mondta, megállás nélkül....ennyi szöveg egy sorozatra elég....:D
a végén volt egy rész mikor sírni tudtam volna a fájdalomtól....áh kész vagyok.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, ezt írtam én is, annyira nem illett a végére az.
Kasumi eldobja a srác kijelző cuccát, aztán bíztatja, hogy megtalálják a szüleit és azt mondja végül (angolul): "Miracles don't happen without wishes."
Minden bizonnyal végtanulságos megható valami akart lenni, de nekem csak annyi ugrott be, hogy "te könnyen beszélsz bazzeg". :P -
Onlány megnézve az "MM!" első része - na, valamikor ezt is "megvesszük". :)
-
nemtom kicsit eröltetettnek érzem, sajnos annyira epikus/fordulatos/megdöbbentö történet ugysem lesz belöle :(