72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #39539
    whine sub...csak az van....
  • Győri Devi
    Jobbnak tűnik mint az Iron Man, de egy részből még nemtudom eldönteni, hiszen a történet még nem igazán bontakozott ki. Tény viszont, hogy akciódús volt.

LasDen milyen subbal nézted a Freezinget?
  • LasDen #39537
    elkezdtem freezinget de 3/4-énél kinyomtam, mer nem értettem semmit....vagy én vagyok a hülye vagy a sub volt szar, de semmit nem értettem mivan....halomra ölik egymást meg Bridgitte meg a faszom tudja...csak néztem, hogy mifasz.....O_O
  • Győri Devi
    Van Wolverine raw már... nézzük mit alkotott a madhouse.
  • IMYke2.0.0.0
    Nézhetjük így is.
  • Győri Devi
    vagy egy ülő ember hátulról aki közben a kezét maga mellé szorítja
  • IMYke2.0.0.0
    Az a meghajlás 'grafika' behalás :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudtam. :(
  • armageddon666
    m(_ _)m Gomennasai...
  • Seth
    Bakuman alapszitu :)
  • LasDen #39529
    csak nem Moritaka csinálta??? :D
  • Lelouch
    Ha minden igaz, minimum 50 részes lesz. Filler tuti nem marad majd el, de szerintem 50. rész után benne van a pakliban egy kis szünet, mint a Gintamánál.
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen elborult okfejtés :))))
  • Máté94
  • efti
    Biztos surgos volt a mangakanak az animesites, mert ha az animeban a kedvenc gimis osztalytarsnoje a szinkronhang, akkor elveheti
  • NEOreg3
    Beelzebub mangából eddig 91 fejezet van és még csak nemrég kezdett el kibontakozni

szerintem kár volt ezt ilyen korán "animésíteni", vagy tele lesz fillerrel, vagy kap valami gagyi befejezést
  • Máté94
    Fordítom-fordítom, csak ha nincs angol sub akkor mit csináljak? :)
    3. rész már rég kint van AA-n. Én nem vagyok US. :D

Rövidre fogva, nagyon nem lehet szavakba önteni mi is ez. Nézd meg, 4 perc az életedből, de lehetőleg az én feliratommal. :P
    Kíváncsi vagyok mások véleményére. ^^
  • efti
    Engem az bosszant a dologban, hogy fogadni mernek ra, csak azert vannak oda mar elore rengetegen, mert SHAFT. Ertem en hogy nem sokan csalodtak meg bennuk, tobbnyire nekem is tetszettek a dolgaik, de azert volt kivetel is. Meg boven lehet ez a sorozat is kozepszeru
  • Győri Devi
    amit a Sankaku jónak tart ott vmi bűzlik... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a hír új, hanem Zomil kolléga kérésére jelöltem, hogy egy új anime a téma :)
  • armageddon666
    Majdnem 24 órás hír új? :S:S:S

(csak vicc)

Egyébként 1 rész alapján kidobálni ezeket a titulusokat nekik... eléggé meredek.
  • IMYke2.0.0.0

[ÚJ] - "Puella Magi Madoka Magica (Mahou Shoujo Madoka Magika) a Sankakucomplexen is az év legjobb animéje címre lett predesztinálva.
    Én is ránézek majd.
    Ahogy az [ÚJ] Infinite Stratos-ra is.
  • efti
    A Madoka magica elso resze se volt rossz. Meglehet egesz jo lesz ez az uj szezon :)
  • Zomil
    most nézem a zombie-t AA fogja forditani :)

viszont az index II-öt ugy látszik már sose fogom látni oktober ota agy mikor jött a 4. rész, nem folytatták(US) :(((((
  • Zomil
    télleg freezing-re én is kiváncsi vagyok, erröl a beelzebub-rol meg fingom sincs mi ez :D

akkor meg Máté rövidke leirását szeretettel várom :P
  • LasDen #39514
    készül-készül...holnapra már talán lesz belőle valami....:D
    am én legtöbbet a Beelzebubtól (gondolom never endig cucc lesz, legalábbis itteni meg más hozzászólásokból ezt szűrtem le. de ha nem, asse baj) és a Freezingtől várom....

a Lovecraftot a máté fordítja (ha még fordítja nemtom) úgyhogy azt ő tudja....Zombulás meg majd csak hétfőn lösz...:D
  • Zomil
    Bahh, pls irjátok már oda, a cim után zárojelbe, h uj, mert csak az alapján tudom, h mostani szezoni anime-röl beszéltek, h nem ismerös a neve :D

Haiyoru! Nyaruani: Remember My Mr. Lovecraft
    ezt nézi vki? szar?

Kore wa Zombie Desu ka?
    meg még erre leszek kiváncsi

de amugy nagyon tanácstalan vagyok 2sorozatot szeretnék nézni(mármint a mostani szezonbol), de nincs 5letem :(
    elözö évadba legalább az index fix volt, a hyakka meg hát ecchi szamuráj csajok, vagyis must have :D
    (lasden: persze azota is basztam megnézni angolul lusta voltam hozzá :D )
  • LasDen #39512
    jó volt az úgy is....:D
  • armageddon666
    Ezért kell egy :D És ha már kettő van, akkor legyen Satomi Arai és Norio Wakamoto :D

Seitokai Yakuindomoból meg egy dolog hányzik... Kyon! :D Főszereplő srácnak Kyonnak kellene lennie :D
  • LasDen #39510
    mutass valamit, ahol 2 narrátor van....:D
  • armageddon666
    Akarok egy animét, ahol Satomi Arai és Norio Wakamoto együtt narrátorok :D:D:D:D:D OVERKILL!
  • LasDen #39508
    korábban nem terveztem a Gosickot, de most bökte a csőröm és csak megnéztem...so-so....nem volt rossz, de volt üresjárat, ami lehúzta...meg az ügy megoldása....de lehet én vagyok túl földhöz ragadt ebben az esetben....nah majd a 2. rész után eldől a sorsa.....
  • Lelouch
    Az AT-X-es változat cenzúrázatlan, sankakun megnézheted. Amúgy ja, már kijött végig.
  • LasDen #39506
    atx-en cenzúrázatlanul ment....és kijött végig...12 rész....

wolverineről nemtok semmit....még nem jött ki sub belőle...
  • LeventeV
    ha minden igaz akkor mostansag indul a wolverine. valaki forditja, vagy netan latta valaki kozuletek? milyen? jobb mint az iron man?
  • armageddon666
    cenzúrázatlan és kijött végig?
  • efti
    A Yumekui Merry elso epizod kifejezetten tetszett, erdekes az abrazolas modja is, egyenlore ugy tunik bejovos lesz..
  • efti
    En szivem szerint megvennem BD-n, csak hat a keszitoinek nem kell a penzem, nem akarnak europaba eladni... :P
  • Máté94
    Gyors volt. Köszi!
    Már csak meg kell várnom mire az első évad lejön BD-ben...
  • efti
    01 - Clannad - 22 rész
    02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
    03 - Clannad After Story - 16 rész.
    04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
    05 - Clannad After Story - 17-22. rész
    06 - Clannad After Story 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
    07 - Clannad After Story 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
    08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
    09 - Clannad After Story 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
    10 - Visual Novell

Irty Imyke verse TM C R es ilyenek..