72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
whine sub...csak az van.... -
Jobbnak tűnik mint az Iron Man, de egy részből még nemtudom eldönteni, hiszen a történet még nem igazán bontakozott ki. Tény viszont, hogy akciódús volt.
LasDen milyen subbal nézted a Freezinget? -
elkezdtem freezinget de 3/4-énél kinyomtam, mer nem értettem semmit....vagy én vagyok a hülye vagy a sub volt szar, de semmit nem értettem mivan....halomra ölik egymást meg Bridgitte meg a faszom tudja...csak néztem, hogy mifasz.....O_O -
Van Wolverine raw már... nézzük mit alkotott a madhouse. -
Nézhetjük így is. 
-
vagy egy ülő ember hátulról aki közben a kezét maga mellé szorítja
-
Az a meghajlás 'grafika' behalás :)))
-
Nem tudtam. :( -
m(_ _)m Gomennasai... -
Bakuman alapszitu :) -
csak nem Moritaka csinálta??? :D -
Ha minden igaz, minimum 50 részes lesz. Filler tuti nem marad majd el, de szerintem 50. rész után benne van a pakliban egy kis szünet, mint a Gintamánál. -
Milyen elborult okfejtés :))))
-

-
Biztos surgos volt a mangakanak az animesites, mert ha az animeban a kedvenc gimis osztalytarsnoje a szinkronhang, akkor elveheti
-
Beelzebub mangából eddig 91 fejezet van és még csak nemrég kezdett el kibontakozni
szerintem kár volt ezt ilyen korán "animésíteni", vagy tele lesz fillerrel, vagy kap valami gagyi befejezést -
Fordítom-fordítom, csak ha nincs angol sub akkor mit csináljak? :)
3. rész már rég kint van AA-n. Én nem vagyok US. :D
Rövidre fogva, nagyon nem lehet szavakba önteni mi is ez. Nézd meg, 4 perc az életedből, de lehetőleg az én feliratommal. :P
Kíváncsi vagyok mások véleményére. ^^ -
Engem az bosszant a dologban, hogy fogadni mernek ra, csak azert vannak oda mar elore rengetegen, mert SHAFT. Ertem en hogy nem sokan csalodtak meg bennuk, tobbnyire nekem is tetszettek a dolgaik, de azert volt kivetel is. Meg boven lehet ez a sorozat is kozepszeru -
amit a Sankaku jónak tart ott vmi bűzlik... :D -
Nem a hír új, hanem Zomil kolléga kérésére jelöltem, hogy egy új anime a téma :)
-
Majdnem 24 órás hír új? :S:S:S
(csak vicc)
Egyébként 1 rész alapján kidobálni ezeket a titulusokat nekik... eléggé meredek. -

[ÚJ] - "Puella Magi Madoka Magica (Mahou Shoujo Madoka Magika) a Sankakucomplexen is az év legjobb animéje címre lett predesztinálva.
Én is ránézek majd.
Ahogy az [ÚJ] Infinite Stratos-ra is. -
A Madoka magica elso resze se volt rossz. Meglehet egesz jo lesz ez az uj szezon :) -
most nézem a zombie-t AA fogja forditani :)
viszont az index II-öt ugy látszik már sose fogom látni oktober ota agy mikor jött a 4. rész, nem folytatták(US) :((((( -
télleg freezing-re én is kiváncsi vagyok, erröl a beelzebub-rol meg fingom sincs mi ez :D
akkor meg Máté rövidke leirását szeretettel várom :P -
készül-készül...holnapra már talán lesz belőle valami....:D
am én legtöbbet a Beelzebubtól (gondolom never endig cucc lesz, legalábbis itteni meg más hozzászólásokból ezt szűrtem le. de ha nem, asse baj) és a Freezingtől várom....
a Lovecraftot a máté fordítja (ha még fordítja nemtom) úgyhogy azt ő tudja....Zombulás meg majd csak hétfőn lösz...:D -
Bahh, pls irjátok már oda, a cim után zárojelbe, h uj, mert csak az alapján tudom, h mostani szezoni anime-röl beszéltek, h nem ismerös a neve :D
Haiyoru! Nyaruani: Remember My Mr. Lovecraft
ezt nézi vki? szar?
Kore wa Zombie Desu ka?
meg még erre leszek kiváncsi
de amugy nagyon tanácstalan vagyok 2sorozatot szeretnék nézni(mármint a mostani szezonbol), de nincs 5letem :(
elözö évadba legalább az index fix volt, a hyakka meg hát ecchi szamuráj csajok, vagyis must have :D
(lasden: persze azota is basztam megnézni angolul lusta voltam hozzá :D ) -
jó volt az úgy is....:D -
Ezért kell egy :D És ha már kettő van, akkor legyen Satomi Arai és Norio Wakamoto :D
Seitokai Yakuindomoból meg egy dolog hányzik... Kyon! :D Főszereplő srácnak Kyonnak kellene lennie :D -
mutass valamit, ahol 2 narrátor van....:D -
Akarok egy animét, ahol Satomi Arai és Norio Wakamoto együtt narrátorok :D:D:D:D:D OVERKILL! -
korábban nem terveztem a Gosickot, de most bökte a csőröm és csak megnéztem...so-so....nem volt rossz, de volt üresjárat, ami lehúzta...meg az ügy megoldása....de lehet én vagyok túl földhöz ragadt ebben az esetben....nah majd a 2. rész után eldől a sorsa..... -
Az AT-X-es változat cenzúrázatlan, sankakun megnézheted. Amúgy ja, már kijött végig. -
atx-en cenzúrázatlanul ment....és kijött végig...12 rész....
wolverineről nemtok semmit....még nem jött ki sub belőle... -
ha minden igaz akkor mostansag indul a wolverine. valaki forditja, vagy netan latta valaki kozuletek? milyen? jobb mint az iron man? -
cenzúrázatlan és kijött végig? -
A Yumekui Merry elso epizod kifejezetten tetszett, erdekes az abrazolas modja is, egyenlore ugy tunik bejovos lesz.. -
En szivem szerint megvennem BD-n, csak hat a keszitoinek nem kell a penzem, nem akarnak europaba eladni... :P -
Gyors volt. Köszi!
Már csak meg kell várnom mire az első évad lejön BD-ben...
-
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 16 rész.
04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
05 - Clannad After Story - 17-22. rész
06 - Clannad After Story 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
07 - Clannad After Story 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
09 - Clannad After Story 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
10 - Visual Novell
Irty Imyke verse TM C R es ilyenek..