72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"vagy szomorú zenére társaik karjaiban el nem haláloznak :)"
ehh :DDDD -
Prof William #39578 Freezing
A manga ismeretében érthetőbb az a nagy Battle Royal szerű kiképzés. Mondják az animban de mangában jobban hogy a felturbózott test a legdurvább sérüléseket is képes elviselni ha az nem halálos azonnal. + West Generics orvosai legjobbak a világon szóval tulajdonképpen BÁRMILYEN nem-halálos sérülést képesek meggyógyítani. Szóval amíg látványosan le nem repül a fejük, szét nem szakadnak (vagy szomorú zenére társaik karjaiban el nem haláloznak :) ) addig bizony életben maradnak. -
Toumát csak azért bírom, mert kihozza Biribiriből a derederét :DDD -
Nagyon jó, van IS és Freezing sub, de azért megvárom az jobb csapatokat is. :)
Yumekui Merry nagyon tetszik. :) -
Mivan? Donald Kacsázó kiccsávó? -
engem nem zavar, neme egy mérföldkö anime, de szorakoztat és ez a lényeg :)
Amugy meg Touma-t mindenki szidja...nekem spec. szimpatikus :D -
Már nem tudom ki ajánlotta a B Gata H Kei-t de köszönöm, jó volt!
-
Én 4chan-on mindig jókat röhögök az Index-es témákon. :D Már csak azért megéri nézni.
Amúgy a Railgun manga még csak az Index-ben lévő Accelerator elleni harcnál jár, úgyhogy a 2. évadhoz szerintem még nem kellesz ismerni az Index II-t. -
rant
Tokom tele az Index-el. Mikorra fogja megtanulni az anime ipar, hogy ez az arc ez nem ijeszto, nem gonosz, hanem vegtelenul idiota?
Ha nem tartanek tole, hogy egy esetleges Railgun 2 tortenetehez nem kellene ismerni az index 2 tortenetet mar reg dobtam volna. Komolyan nem szol ez a sorozat masrol, mint egy szellemi serult kuzdelmerol, akinek mindenre az a valasza, hogy "fogalmam sincs, de harcolok erte" olyanok ellen, akik attol lesznek nagyon gonoszak hogy a fenti degeneralt arcot vagjak
/rant -
jah, hogy ez ilyen rövid cucc? :(
még nem néztem, de igy akkor nem nyujt valami hosszu szorakozást :D
Yumekui Merry-t láttam kidobta az US, meglássuk milyen :)
azt hiszem megvárom a 2. részeket, aztán az alapján döntök mit nézzek :D
szerk: jujujuj, jövö hétvégére lesz haruhi magyar felirat
ejj nemvagyok 1napig és csak ugy jönnek a jó hirek :D -
Nah legalább 1valaki megcsinálta amit kértem(najó a szinezés már tulzás volt) :DDDDD
szerk: omg végre kijött US-en az index 5. része... -
[...]denevér után itt a kibaszott pingvin... Vat de fák!
Akkor azt is csak fél évvel később nézhetem meg batch-ban. (: -
Na igen, egy gatyót azért adhatnának rá... :D -
nah mire másik kettőt megnéztem megjelent Beelzebub is, úgyhogy muszájból megnéztem azt is....:D Geci jó...minden megvan a never ending shounenhez....am ez a suli meg a tanulói emlékeztetnek a Cromartiera....:D egy problem van már csak....az büdös kölök ne lenne meztelen.... -
nah másodszor is megtekintve a freezing....most már magyar subbal, de ugyanabból az angolból készült, amit láttam, de mostanra már értem úgy ahgogy mi a helyzet....és biza kicsit csalódtam a dolgokban, de 2. részre maradok még :D
Onii-chan no koto....bírtam, tetszik....egyedül az zavart, hogy olyan vékonyak a karakterek mint akik most jöttek a bulémia továbbképzésről....:D a kibaszott denevér után itt a kibaszott pingvin...a kibaszott életbe...:D -
Yumekui Merry: A főszereplő srác Misaka srácban. :DD -
kb
kihagytad, hogy múlt idő
-
Darker Than Black Gaiden: nagyon tetszett. johet a masodik evad. -
ez műveltető passziv és feltételes egybe vagy mi? :D -
Ez így ebben a formában azért csúsztatás ;)
A ragozásra gondolok. Van olyan szemét, mint a magyar, csak másképpen -
de jó....:D 10 év angol tanulás után nem tudok úgy, hogy elmenjek tolmácsnak, nem hogy japánul.....mire megtanulnék mehetnék nyugdíjba....:D -
Inquisitor #39558 Nesztek egy kis motiváció a lustaság ellen: 6 éve a Japán Alapítványnál látott hírdetések alapján akkor egy japán tolmács alaphangon 8.000-et kapott óránként. Most már valószinüleg sokkal többett.
Berlinboy, én csak kicsit folytam bele a témában, no de a japán nyelvben nem nagyon ragoznak. Igeidőkkel is egyszerűbb mint pl. az angol. Az olvasás az gáz, nem egszerű az 1945 jelet mind megtanulni az írással együtt, de kb. 800-al már nagyjából el lehet olvasni a legtöbb dolgot. -
Hidd el, jobban jársz, ha a kanákkal tanulod a szavakat minimum. De ez is Japán topik téma inkább :P
Egyébként az ilyet utálom, mint pl: tabesaserarenakereba narimasen deshita.
Valami az evéssel, de hogy mi?
-
Hát először mindenféleképp a beszédet tanulnám meg,meg a dolgokat romanjiban,h legyen vmi értelme nekimenni az irásnak...Mert ha kilvasok belőle vmit és nem értem h jelent-e vmit akkor nem tom h jól olvastam-e ki pl...
Meg elriaszt az a kurvasok hülye szóvég,meg ezerféle szinomímának tünő szó..
csomó hülye rövid szavacska,h de ne sa sou za...Asse tom melyik egy szó v melyik egy mondatszerkezet része...
Meg a szavak végén lévő ezerféle végződés..
Meg ugye a hasonló szavak amik közt azt se tudod mi a különbség..Wa-ga , kedo-keredo-dakedo. -
szóval tanulsz?
a japán topikban részleteket is mesélhetsz :) -
Azt ne is mond! Kanjikra most már nagyon rákell feküdnöm... -
vagy mert sokat kell pepecselni az írással?
-
amekkora elhatározás van bennem, szerintem soha nem fogok megtanulni japánul....pedig kedv megvolna....:D -
azt elismerem
egy átlagos slice of life-ot, ami hétköznapi kifejezéseket használ elég jól megértem de mondjuk Code Geassnek nem mernék neki vágni sub nélkül -
Eccer belelfogtam,de abbamaradt..Nem emléxek már mért..Talán mert uncsi..A tanulás...Pedig van egy halom jó hely ahonnan lehetne. -
Mire megtanulsz olyan szinten japánul, hogy megérted az említett "TALÁN jó" animéket... Szal oké, hogy a tucatecchiknél meg egyéb kevésbé színvonalas (ettől függetlenül lehet roppantmód szórakoztató) animéknél elég egy átlagos nyelvtudás, de vannak szerintem komly animék komoly nyelvezettel... -
Itt az ideje japánul megtanulni! Sokat segít :) -
Azért az angol feliratozók is emberek... -
Az ember nézne TALÁN jó animéket,erre nincs hozzájuk felirat,de a többi gagyihoz meg van....Remélem holnap már lesz normális Gosick meg Freezing felirat.:C -
lehet....
de nekem megvan 12 rész tőlük atx-szel.... -
Az Bluray és még csak 2 rész van kinn. -
Doki-Chihiro.... -
Mondasz nekem egy fordítócsapatot akik a cenzúrázatlant csinálták? -
ha megkerem szepen nem irja le valaki spoilerbe a Darker Than Black elso evadanak a veget? regen lattam es elfelejtettem mar. -
Vér meg belek vannak? :D