72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    "vagy szomorú zenére társaik karjaiban el nem haláloznak :)"

ehh :DDDD
  • Prof William
    Freezing

A manga ismeretében érthetőbb az a nagy Battle Royal szerű kiképzés. Mondják az animban de mangában jobban hogy a felturbózott test a legdurvább sérüléseket is képes elviselni ha az nem halálos azonnal. + West Generics orvosai legjobbak a világon szóval tulajdonképpen BÁRMILYEN nem-halálos sérülést képesek meggyógyítani. Szóval amíg látványosan le nem repül a fejük, szét nem szakadnak (vagy szomorú zenére társaik karjaiban el nem haláloznak :) ) addig bizony életben maradnak.
  • armageddon666
    Toumát csak azért bírom, mert kihozza Biribiriből a derederét :DDD
  • Máté94
    Nagyon jó, van IS és Freezing sub, de azért megvárom az jobb csapatokat is. :)
    Yumekui Merry nagyon tetszik. :)
  • RelakS
    Mivan? Donald Kacsázó kiccsávó?
  • Zomil
    engem nem zavar, neme egy mérföldkö anime, de szorakoztat és ez a lényeg :)
    Amugy meg Touma-t mindenki szidja...nekem spec. szimpatikus :D
  • acsati
    Már nem tudom ki ajánlotta a B Gata H Kei-t de köszönöm, jó volt!
  • Lelouch
    Én 4chan-on mindig jókat röhögök az Index-es témákon. :D Már csak azért megéri nézni.

Amúgy a Railgun manga még csak az Index-ben lévő Accelerator elleni harcnál jár, úgyhogy a 2. évadhoz szerintem még nem kellesz ismerni az Index II-t.
  • efti
    rant

Tokom tele az Index-el. Mikorra fogja megtanulni az anime ipar, hogy ez az arc ez nem ijeszto, nem gonosz, hanem vegtelenul idiota?

Ha nem tartanek tole, hogy egy esetleges Railgun 2 tortenetehez nem kellene ismerni az index 2 tortenetet mar reg dobtam volna. Komolyan nem szol ez a sorozat masrol, mint egy szellemi serult kuzdelmerol, akinek mindenre az a valasza, hogy "fogalmam sincs, de harcolok erte" olyanok ellen, akik attol lesznek nagyon gonoszak hogy a fenti degeneralt arcot vagjak

/rant
  • Zomil
    jah, hogy ez ilyen rövid cucc? :(
    még nem néztem, de igy akkor nem nyujt valami hosszu szorakozást :D

Yumekui Merry-t láttam kidobta az US, meglássuk milyen :)

azt hiszem megvárom a 2. részeket, aztán az alapján döntök mit nézzek :D

szerk: jujujuj, jövö hétvégére lesz haruhi magyar felirat
    ejj nemvagyok 1napig és csak ugy jönnek a jó hirek :D
  • Zomil
    Nah legalább 1valaki megcsinálta amit kértem(najó a szinezés már tulzás volt) :DDDDD

szerk: omg végre kijött US-en az index 5. része...
  • IMYke2.0.0.0
    [...]denevér után itt a kibaszott pingvin... Vat de fák!
    Akkor azt is csak fél évvel később nézhetem meg batch-ban. (:
  • Lelouch
    Na igen, egy gatyót azért adhatnának rá... :D
  • LasDen #39566
    nah mire másik kettőt megnéztem megjelent Beelzebub is, úgyhogy muszájból megnéztem azt is....:D Geci jó...minden megvan a never ending shounenhez....am ez a suli meg a tanulói emlékeztetnek a Cromartiera....:D egy problem van már csak....az büdös kölök ne lenne meztelen....
  • LasDen #39565
    nah másodszor is megtekintve a freezing....most már magyar subbal, de ugyanabból az angolból készült, amit láttam, de mostanra már értem úgy ahgogy mi a helyzet....és biza kicsit csalódtam a dolgokban, de 2. részre maradok még :D

Onii-chan no koto....bírtam, tetszik....egyedül az zavart, hogy olyan vékonyak a karakterek mint akik most jöttek a bulémia továbbképzésről....:D a kibaszott denevér után itt a kibaszott pingvin...a kibaszott életbe...:D
  • Máté94
    Yumekui Merry: A főszereplő srác Misaka srácban. :DD
  • RelakS
    kb
    kihagytad, hogy múlt idő
  • LeventeV
    Darker Than Black Gaiden: nagyon tetszett. johet a masodik evad.
  • Győri Devi
    ez műveltető passziv és feltételes egybe vagy mi? :D
  • RelakS
    Ez így ebben a formában azért csúsztatás ;)
    A ragozásra gondolok. Van olyan szemét, mint a magyar, csak másképpen
  • LasDen #39559
    de jó....:D 10 év angol tanulás után nem tudok úgy, hogy elmenjek tolmácsnak, nem hogy japánul.....mire megtanulnék mehetnék nyugdíjba....:D
  • Inquisitor
    Nesztek egy kis motiváció a lustaság ellen: 6 éve a Japán Alapítványnál látott hírdetések alapján akkor egy japán tolmács alaphangon 8.000-et kapott óránként. Most már valószinüleg sokkal többett.

Berlinboy, én csak kicsit folytam bele a témában, no de a japán nyelvben nem nagyon ragoznak. Igeidőkkel is egyszerűbb mint pl. az angol. Az olvasás az gáz, nem egszerű az 1945 jelet mind megtanulni az írással együtt, de kb. 800-al már nagyjából el lehet olvasni a legtöbb dolgot.
  • RelakS
    Hidd el, jobban jársz, ha a kanákkal tanulod a szavakat minimum. De ez is Japán topik téma inkább :P

Egyébként az ilyet utálom, mint pl: tabesaserarenakereba narimasen deshita.
    Valami az evéssel, de hogy mi?
  • berlinboy6329
    Hát először mindenféleképp a beszédet tanulnám meg,meg a dolgokat romanjiban,h legyen vmi értelme nekimenni az irásnak...Mert ha kilvasok belőle vmit és nem értem h jelent-e vmit akkor nem tom h jól olvastam-e ki pl...

Meg elriaszt az a kurvasok hülye szóvég,meg ezerféle szinomímának tünő szó..

csomó hülye rövid szavacska,h de ne sa sou za...Asse tom melyik egy szó v melyik egy mondatszerkezet része...

Meg a szavak végén lévő ezerféle végződés..

Meg ugye a hasonló szavak amik közt azt se tudod mi a különbség..Wa-ga , kedo-keredo-dakedo.
  • RelakS
    szóval tanulsz?

a japán topikban részleteket is mesélhetsz :)
  • Győri Devi
    Azt ne is mond! Kanjikra most már nagyon rákell feküdnöm...
  • RelakS
    vagy mert sokat kell pepecselni az írással?
  • LasDen #39552
    amekkora elhatározás van bennem, szerintem soha nem fogok megtanulni japánul....pedig kedv megvolna....:D
  • Győri Devi
    azt elismerem
    egy átlagos slice of life-ot, ami hétköznapi kifejezéseket használ elég jól megértem de mondjuk Code Geassnek nem mernék neki vágni sub nélkül
  • berlinboy6329
    Eccer belelfogtam,de abbamaradt..Nem emléxek már mért..Talán mert uncsi..A tanulás...Pedig van egy halom jó hely ahonnan lehetne.
  • armageddon666
    Mire megtanulsz olyan szinten japánul, hogy megérted az említett "TALÁN jó" animéket... Szal oké, hogy a tucatecchiknél meg egyéb kevésbé színvonalas (ettől függetlenül lehet roppantmód szórakoztató) animéknél elég egy átlagos nyelvtudás, de vannak szerintem komly animék komoly nyelvezettel...
  • Győri Devi
    Itt az ideje japánul megtanulni! Sokat segít :)
  • Máté94
    Azért az angol feliratozók is emberek...
  • berlinboy6329
    Az ember nézne TALÁN jó animéket,erre nincs hozzájuk felirat,de a többi gagyihoz meg van....Remélem holnap már lesz normális Gosick meg Freezing felirat.:C
  • LasDen #39545
    lehet....
    de nekem megvan 12 rész tőlük atx-szel....
  • armageddon666
    Az Bluray és még csak 2 rész van kinn.
  • LasDen #39543
    Doki-Chihiro....
  • armageddon666
    Mondasz nekem egy fordítócsapatot akik a cenzúrázatlant csinálták?
  • LeventeV
    ha megkerem szepen nem irja le valaki spoilerbe a Darker Than Black elso evadanak a veget? regen lattam es elfelejtettem mar.
  • Seth
    Vér meg belek vannak? :D