72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #39699
    ezt a rövidítést ne használd má....ez nagyon gáz...:D
  • Győri Devi
    végén az lesz hogy shoujokat fogok nézni XD Kimi ni Todoke ftw!! :D
  • Máté94
    :DDD
  • Seth
    Ezzel tudják eladni a szemetet is. Az ingerhiányos férfinépség meg be is kajálja
  • Máté94
    Ocinko: Ilyen ortopéd lányokat rég láttam. :D
  • Győri Devi
    de ez hogy mindig iskolás nagycsöcsű harcos ribancoknak kell lenniük, akiknek orgazmusuk van kb mikor benyomják a képességüket... hihetetlen
  • Zomil
    legalább cenzura nincs... :D
  • LasDen #39692
    valami olyat olvastam, hogy lesz 4:3 és 16:9 is...nemtom minek így csinálták....
  • Győri Devi
    Freezinget miért 4:3-as arányban adták míg az op/ed meg wide? elég gáz már 2011-et írunk...
  • armageddon666
    És rátapintottál a lényegre!
  • RelakS
    IMYke, képkitalálós topikot nézted-e?
  • Zomil
    Nem gond ha nem tul mély, az "ecchi-csajokharcolnak cucc, kicsit több vérrel" stilus meg nagyon bejön, a tucat része meg majd kiderül :)

Nekem akkor is eddig ez az idei favoritom, már csak azért is mert végre a karakterek nem kisiskolásoknak vannak megrajzolva...
  • Malakai
    Épp pár napja vágták fejemhez, hogy a mangát túl korán hagytam abba. :P
    Ja mert csalódás volt miután jól agyondícsérték azelőtt. Egyébként olyan tizenpár chapter után mondtam, hogy jólvan nekem elég, hogy húdemélynek állították be, de valójában egy tucat ecchi-csajokharcolnak cucc, kicsit több vérrel. :)

Animére meg még nem néztem rá...

Szerk: Ja és ezzel azt akartam mondani, hogy nem tudom mit várjak az animétól, de biztos belenézek. :)
  • RelakS
    nem tudom, de ezek a sakkfigura alakú lányok elég érdekesek :D
  • PetruZ
    Én már eldöntöttem: akármilyen hosszú is lesz, KELL! XD
  • Ruley
    Azért van egy jellemző moeblob grafikai stílus is, amire szerintem Imyke gondolt, azokkal a kerek arcokkal, csillogó hajakkal, és jó sok Gaussian Blur-al meg shadinggel, miközben van ez a másik, mint az OniiKoto is, ami szinte manga-szerűen szögletes, ceruzaszerű satírozásokkal, vézna testalkatokkal, stb.
  • Zomil
    oh...máj...gád...ez...a beelzebub egy hatalmas nagy marhaság :DDD
    még nem tudtam eldönteni, h akkora nagy faszág, h tetszik vagy akkora faszság, h már tulságosan fáj...
    még pár részt megnézek belöle, aztán majd eldöntöm, persze a poénokon jókat röhögtem :D
  • Győri Devi
    érdemes megjegyezni hogy Vash több mint 130 éves a sorozatban is
  • Zomil
    Nah végre eljött az az érzés az idei szezon animéi közül amikor azt érzem most rögtön akarom a következö részt :D
    És ez a Freezing-nek köszönhetö...eszméletlenül hangulatos.
    Persze itt is azért vicces a kör/küllem kialakitás, mert ugye a csaj 17éves kinézetre meg 25, de nem zavar :D
    Szerencsére nincs cenzura se semmilyen igy az se von le a nézhetöségböl. Az ED zene iszonyat jó, és a történet is érdekes. Alig várom már a következö rész.
  • LasDen #39680
    ja jó...oké értem....engem csak az elején zavart aztán túltettem magam rajta :D
  • IMYke2.0.0.0
    Félreérthető voltam - érdemes elolvasni a Sankakun a cikket -, és én is félreértettelek, elnézést kérek.
  • Lelouch
    De hát a Beelzebub-nál alapból is elég sokszor az iskola a helyszín...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, amennyiben azt tekintjük alternatív settingnek, hogy a sorozathoz képest csak a fő gonosz személye változott, akkor igen :)
  • IMYke2.0.0.0
    Annyi, hogy követik a divatot - mindenből kell egy kicsi, hogy sokan nézzék.
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gasback elköszön Amelie anyjától, és 20 év múlva is ugyanúgy néz ki.
    Vash pedig a bankban tesz neki szívességet, a film elején.
  • Lelouch
    És ennek mi köze van a Beelzebub fillerhez? :)
  • Győri Devi
    a film nem alternatív setting?
  • LasDen #39672
    régen láttam nem emlékszem mindenre, de én nekem Gasback nem rémlik, hogy benne lett volna a sorozatban....
  • IMYke2.0.0.0
    Mert követik a receptet:

"The diagram below accuses Gosick, Infinite Stratos, Freezing and Merry of being rehashes based on three near identical elements – “a harsh heroine, lame protagonist, and a school setting” [...]

Other disgruntled anime fans complain that all anime of any quality now merely focus on the “three pillars” of anime – “battle, romance and school.

Fans unkindly speculate that the popularity of these inescapable elements is based on “a need to compensate for miserable otaku childhoods.”

Add to this “moeblob,” “slice of life” and “incest” and a fairly complete picture of contemporary anime is arrived at (a few other equally staid tertiary genres, such as mahou shoujo, mecha and harem also continue to be regurgitated)."
  • IMYke2.0.0.0
    Wolfwood-on én is csodálkoztam, meg hát Gasbackon, aki elfelejtette, hogy Vash mit tett érte, s persze ő sem öregedett.
  • Lelouch
    Beelzebub: Ez a sulis filler miért kellett az elején, amivel elment majdnem a rész fele? A mangában Furuichi házában voltak már a legelejétől, ott mesélte Oga hogy honnan van a kiskölyök.
  • IMYke2.0.0.0
    Az év első értelmes cikke a Sankakun.
  • LasDen #39667
    én ott időzavarban vagyok.....a film mikor játszódik??? a sorozat után??? de akkor Woolfwood hogy kerül oda???
    de amúgy Vashon még érthető hogy nem látszik a 20 év, de Millyn s Merylen....
  • IMYke2.0.0.0
    Engem a "Trigun Movie"-ban zavart eszméletlenül, hogy eltelt 20 év, és a szereplők egy percet sem öregedtek.
  • Zomil
    Puella Magi Madoka Magica megnézve....izééééé, a zene jó volt benne, de nemtom ez a sailor moon dolog nem nagyon jön be :D
    Csöppet tulzásnak érzem az év anime-je kijelentést, ráadásul eszméletlenül zavar, h a föszereplök ilyen iszonyat fiataloknak vannak ábrázolva közben meg kb 16-17évesek...jó persze anime-ben megszokhattam volna már...
  • armageddon666
    Teljes mértékben meg vagyok róla bizonyosodva, hogy az általam látott animék grafikai diverzitása ideális volt.

Moeblobból nem következik, hogy szép. Még csak az sem, hogy ugyanolyan stílusban rajzolták őket.

Tehát továbbra is irrelevánsnak tartom a moeblobok felhozását.
  • LasDen #39663
    egyszerűen jó vagyok...tudom....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Eszméletlen - ezentúl rövid hívószavakat használok, és szükség esetén Te majd kifejted :)
    Ugyanis, ERRE GONDOLTAM. :)
  • LasDen #39661
    szerintem nincs baj oniichan no kotoval....
    a moeblobot úgy értette, hogy sok olyat néztél mostanság és azok meg szépes és hogy elszoktál a más rajzolású animéktól, mert hogy feltételezi, hogy régen sok ilyet is láttál....:D
  • armageddon666
    Trailer alapján ez nagyobb kliséhalmaz moeblob cucc mint amit valaha láttam :D

egyébként meg nem értem hogy jött a moeblob képbe most...