72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem 720-as a cenzúrázatlan is. -
A Kore Wa Zombie első jelenete szépen demonstrálta hogy azért néha mégis csak jó dolog a fénycenzúra.
Kíváncsi vagyok ezt is kiszedik-e a DVD kiadásból. :P
Egyébként ebben az évadban az Infinite Stratos az ami baromira nem ilyennek ígérkezett, tiszta sulis Tsundere romcom az egész, valahol a háttérben mechákkal, kb. mint a Fumoffu. Ami nem baj. -
ATX nem épp a legjobb képminőségű csatorna, új sorozatokból ezért is 4:3-as a freezing, mert ATX úgy adta, de cenzúra nincs (vagy csökkentett). :)
Ha valaki mindkettőt szeretné, akkor BD releaseket meg kell várni. -
A 480-as felbontásút szedd - a 720-asok a censored forrásból valók.
-
én mondtam....de most belenéztem jobban hogy biztos legyek....és márpedig ez atx-ről van és az meg uncensored volt és az is....:D -
Nem tudom ki mondta, hogy a Doki-Chihiro uncensored Motto To Love Rut adott ki, de ami batchból lejött majdnem kisütötte a szemem a fényágyújával... -
Top 100 Anime Characters of 2010
Bazzer, Kirino csak 28., Haruhi a 70., holott mindketten a csapból is folynak.
-
Nem futó animét nézek - csak megnéztem az első részét, hogy tudjam, figyeljek-e rá. :)
-
A Level E első jelenete határozottan a Men In Black alapfelállására emlékeztetett.
Pedig a manga 1995-ben indult, a film előtt két évvel.
Ez egyébként a régies grafikai stílust is megmagyarázza, amitől olyan érzésem van mintha egy hentait néznék. (nem sok más kapcsolatom volt ilyen régi animékkel :P) -
Az Omamori Himari-t már láttam, egynek elment, de a fene tudja, valahogy kidolgozatlan, túl kapkodós, túl rövid és ahhoz képest rengeteg karakter van benne. A harem / ecchi-jelleg is elég erős, de kibírható. Volt néhány idegesítő rész és egy-két összecsapás is nagyon "omgz supapowa! upgrade now!"... :)
-
Level E elso epizod tenlyeg jo volt, oltari marhasag lesz ez :) -
Az animét őszintén szólva félreraktam, úgyhogy sokat nem tudok róla mondani.
A mangát viszont olvastam, vagyis néha-néha még előveszem. Az is igen erősen ecchi orientált (néha borderline hentai), rengeteg klisével, ami önmagában még nem akkora probléma, de a chapterek túlnyomó többségében megragad a középszerben.
Egy idő után azért kezd érdekes lenni, amikor a főhős is kezd belefejlődni az örökségébe, de az már a sokadik chapter (nem is tudom, hogy jutottam el odáig), addig a semmitmondó szövegeivel gyűjti a háremet az 1-2 chapterenként feltűnő rosszlányok/megmentettek között. :)
Mivel az igen nagy ritkaság, hogy a mangát javítaná fel az anime így sokat nem várnék tőle. :) -
nem hinném, hogy másból lehetne....de bakumannal attól félek, hogy jövő ilyenkorra lesz 50 rész és semmivel se lesznek közelebb a célhoz.... -
enyhen off
befejeztem a bakuman manga 8 kotetet. A tertenet meg mindig erdekes, a kezdetekhez kepest azert kisse le van ulve.
Raadasul neha olyan mintha csak felkesz anyag lenne, alig par vonal egy egy oldal, majd a kovetkezo par ugyanazon a fejezeten belul pedig hihetetlenul kidolgozott...ezek a scanlation-ok ugye mindig a mar megjelent muvekbol keszulnek? -
nekem nem tűnt fel cenzúra, de akkor atxesbe is belelesek, hogy lássam mivan....:D -
és érdemes megnézni?
Ruley: mintha pl. egyetemen röviden nem szokták volna összefognalni az elsö orán, h mivel fogunk foglalkozni... -
Nos...Kore wa Zombie desu ka-t AA-n dokuro-chan-hoz hasonlitják, ez igy önmagában+Lasden reakcioja böven elég ahhzo, h nézös legyen :D
Amugy állitolag cenzurázva van ezért érdemes megvárni Atx verziot. -
"...vagyis japán animációs film felhozatalt."
ilyen nem -
Hogy amikor mondod, hogy anime, egyből meg is magyarázod mit jelent? -
"Mi sem mondjuk a topikban pl. hogy "Már nagyon várom a tavaszi anime, vagyis japán animációs film felhozatalt.""
Ez most rossz példa volt, szerintem számtalanszor fordult elő ilyen-olyan formában :D -
a való vikágban is van, hogy újonctól, elsőévestől megkérdik miért van itt...nem olyan nagy dolog...:D -
Engem zavar. Az ember általában nem mondja el azt, amit már mindenki tud. Mi sem mondjuk a topikban pl. hogy "Már nagyon várom a tavaszi anime, vagyis japán animációs film felhozatalt." A fiktív világok szereplőinek sincs logikus okuk hogy hirtelen elkezdjék definiálni az életük megszokott jelenségeit.
Máshogy is meg lehet ezt oldani, vannak olyanok amikben nem tűnik fel ennyire. -
Ez miért baj? -
Ennek az évadnak az első epizódjaiban zavaróan összecsapottak és kiugróak az expozíciók.
Volt a Freezing-ben az a nagyon béna jelenet hogy "Definiáld, mik vagyunk mi. - Mi Pandorák vagyunk, szupererőnk van, gyógyító képességünk van, és fegyvereket tudunk megidézni"
Aztán a Merry-ben volt az a csevegés hogy "Milyen érdekes is a legjobb barátunk képessége amiről már tudunk, és milyen kár, hogy, mint tudjátok, nem elég pontos"
Meg most az IS-ben ugyanez, hogy első tanórán a tanár elkezdi definiálni hogy kik ők és miért vannak itt.
Úgy elképzelem hogy menne ez a valóságban:
"Üdvözöllek az első gimnáziumi történelem órátokon. A gimnázium, mint azt tudjátok, egy középfokú oktatási intézmény ahová négy évig jártok majd. A történelem pedig, mint azt tudjátok, a régmúlt események tanulmányozását jelenti." -
Omamori Himari, igaz fél anime benne van ebben a videóban. :P
Démonlány a démonvadász család leszármazottját védi és mindenféle egyéb démonlányok ellen harcolásznak, természetesen hárem gyülekezet lesz. -
Omamori Himari, ok :D sejtettem a képről és a végén írja is... sőt most hallom mondja is :D -
youtube miket nem ajánl nekem...
...
Youtube miket ajánl nekem?
...
Mi ez az anime? :D -
Level E-t vártam igazán ezek közül most kíváncsivá tettél remélem lesz hamar vmi jó sub -
Kore wa Zombie desu ka - hulla jó volt....az egész nagyon jó volt....kivéve a masou-shoujo dolog...nem lenne vele bajom ha nem lenne majd minden részben ez az átváltozós baromság....:D
Level E - nem ezt vártam és kellemesen csalódtam....az első felét végig röhögtem, de aztán a komolyabb rész is jó volt...én ilyen nagyon komoly epic cuccot vártam (és úgy gondoltam, hogy gagyi lesz), de meglepett hogy ennyi humor van benne....
Dragon Crisis - Ez is jü volt...nem annyira mint a másik kettő de élveztem úgyhogy ez is nézős lesz......
Nem értem mért kell fennakadni még minidg azon, hogy nincs új a nap alatt...engem ez már nem érdekel...ha szórakoztat nézem, ha nem...nem....ennyi :D -
Logitech Z-2300 :) -
tyu gz :) Min nezed? Min hallgatod? -
Clannad+1080+FLAC=
-
Dragon crisis elso resz: nem tudtam nem gondolni az Imyke altal belinkelt cikkre. Egyszeruen n+1. Meg a hangok is. -
Hmmm ez az érdekes újítás szimpi viszont. -
Szerintem maradjunk annál hogy OniiKoto, hasonlóan nevetséges című, de színvonalasabb elődje alapján.
Egyébként nekem vizuálisan tetszik, olyan shoujo hatást kelt, (pedig nem az) főleg az OP a rózsákkal, meg amit az arcukkal csinálnak.
Az érdekes újítás hogy mindkét gyerek közepesen perverz, kicsit elegem van már a fatökű főhős fiúkból akik átkozzák a balszerencséjüket amiért saját háremük van, ráadásul folyton pantyshot-okat kell látniuk, (Touma, Keita), meg az idióta perverzekből is, akik akkor se tudnák levenni a szemüket egy pár ciciről ha az életük múlna rajta, aztán kapnak is puklit a fejükre (Tomoki, Saito).
A szülők is jópofák voltak. -
betippeltem oniichant az ortopédről <_< -
Mint a grafika :D -
Eredetileg kivancsi voltam a Belzebub-ra, de miutan irtatok, hogy vegtelen tortenet eselyes, az elegge visszavette a kedvem, egyenlore inkabb kivarok.
Figyeltetek amugy, hogy Imyke hogy kibujt a valasz alol, hogy hogyhogy futo animeket nez? Pedig mar epp ajanlani akartam neki a Ghost Houndot, ha mar kedvenc szeneslanyai elkezdtek kiadni..
animek rajzolasi minosege: nem hatrany szerintem ha egy anime jol nez ki, ezt semmikepp nem vetnem egyetlen anime szemere sem mint hatrany. Persze attol hogy valami nincs valami huha modon megrajzolva meg lehet jo tortenet is (pl Kare Kano). Ami nekem mostanaban nagyon bejott az a vizfestek szeru abrazolas ami az Aoi Hana-ban volt.. -
azért ennyire sztem nem gáz a helyzet, elözö szezonba is tudtommal csak a Samurai Girls volt ilyen :) -
Tudom mit jelent. :D