72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    dragon crisis ugráló csöcsök wtf???
  • LasDen #39819
    szerintem nem volt vele baj....
  • RelakS
    belekezdtem a Saikano-ba

Nem csodálom, hogy a főszereplő srác hangja nem kapott új munkát
  • Ruley
    "Az nyári-őszi ecchi,hentai,moehalom után mintha már látszana a fény az alagút végén."

Nem tudom, szerintem most sincs kevesebb ecchi és a moe mint máskor, de máskor legalább jobb az ecchi és a moe.

Az elmúlt négy közül ez a leggyengébb évad.
  • Máté94
    Dragon Crisis: OP a legjobb a szezonban eddig!^^
  • Zomil
    "Vhogy nem látok benne egyelőre semmi kimagaslót..Csak csajok ölik egymést miközben pucérak lesznek v már eleve azok..."

minden szezonba kell 1 ilyen :D elözö szezonban a samurai girls volt :)
  • berlinboy6329
    Ez a Level-E egész jól indult,kíváncsi vagyok mi lesz belőle..Végre egy jónak tűnő sorozat.

Freezinget nem tom hova tenni...Vhogy nem látok benne egyelőre semmi kimagaslót..Csak csajok ölik egymést miközben pucérak lesznek v már eleve azok...

Kore wa zombie desu ka?

vhogy olyan Baka test érzésem volt tőle...Elsőre nem túnik olyan vészesnek...

gosick-Ezt is nézem úgy tűnik az első rész alapján.remélem vmi jó kis krimi,misztikus cucc lesz belőle...

Beelzebub-Nézem ezt is,eddig semmi nem volt benne ami nagyon eltaszított volna magától,későpbb meg hátha beindul majd.

Az nyári-őszi ecchi,hentai,moehalom után mintha már látszana a fény az alagút végén.
  • efti
    En is lattam, erdekes a megrajzolasa, a tortenete nem valami ujszeru, a kovetkezo par epizod fogja eldonteni nalam hogy nezos e vagy sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=947693080&no=39651]#39651[/URL]
  • Auren
    oniichan no koto-t megnézte valaki?
  • IMYke2.0.0.0

[ÚJ] "Kore wa Zombie Desu ka" - első rész megnézve, tájékozódásképp, hogy érdemes lesz-e BD-re várni.
    Első benyomások alapján: igen.
  • RelakS

Meg felmosásnál is egyik lába itt, a másik ott
  • IMYke2.0.0.0
    De az igyekezet megvolt, ahogy a konyhában is :)
  • RelakS
    Nana szegényem meg jól elcseszte :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ne erőltesd kis szívem, az már nem fog onnan lejönni:

• IMYke2.0.0.0
    Rosszul látsz?
    Szinte totál copy-paste a két alak.
  • Zomil
    oké :D
  • LasDen #39803
    folytatom...meglesz....esköszöm, hogy belátható időn belül kész lesz...:D
  • Zomil
    Lasden lehet érdeklödni, h folytatod-e a samurai girls-öt? :P
  • armageddon666
    PASTA~!
  • Lelouch
    Már ideje lenne... :D
  • LasDen #39799
    így már nyugodtabban nézem, hogy azért lesz valami előrelépés idővel...:D
    ha már manga....úgy néz ki soul eaterben végre alakul valami....talán feltűnik Ashura???
  • efti
    Bakuman spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesz sajat sorozatuk, sok minden egyeb is fog tortenni, de ahol en tartok (volume 8at a napokban fejeztem be) az alapjan bennem is el egy kis gyanu, hogy Miho es Mashiro hazassaga a vegtlenbe van tolva. Egy biztos, nem jon nekik ossze az anime 18 eves korukra

meg tobb Bakuman spoiler
    Szerencsetlen korulmenyek miatt vege is lesz a sorozatuknak es az uj editoruk nyomasara gag mangat allnak neki irni, amibol majdnem ismet sorozat lesz. A volume 8 vegere odaig jutnak el hogy hatalmas onbizalommal, megse lesz belole ujabb sorozatuk. Viszont Takagi es Miyoshi megallapodnak abban, hogy ha lesz kovetkezo sorozatuk, akkor ok osszehazasodnak
  • LasDen #39797
    nah végeztem Hetaliaval....nagyon jól indult, de a végére kicsit leengedett....ezt a Fan discet meglehet találni valahol, mer én nem jártam sikerrel.....
  • PetruZ
    Ehm, spoiler nélkül csak annyit mondok, hogy szerintem az anime jobb. :)
  • LasDen #39795
    ez a bakuman elég egy fos rész volt....az a bajom az egész sorozattal, hogy nem látom a végét....500 résszel később is ugyanitt tartanának....valamelyik mangás erősítsen meg hogy nem így lesz...:D
  • Lelouch
    Még mielőtt meg nem nézted az utolsó részt, nem szívesen fűznék a szereplőkhöz semmit. :D Vagyis csak annyit, hogy én Run-t is bírom, sajnálom nagyon emiatt a testcserés dolog miatt.

A manga meg sose volt annyira alulértékelve, főleg most a Darkness... :D Az első évad húzta le nagyon.
  • armageddon666
    Hmm... ahogy nézem a To-Love-rut... valahogy Rito szimpatikus főhős... mármint néha túlzott szégyenlőssége, meg ahogy MINDIG "félrenyúl" az agyonhasznált, és többször már unalmas/szomorú, mintsem vicces. De az pl. valahogy aranyos, hogy Harunát nem kukkolja meg, pedig többször is lehetősége adódott rá :D

Mikan pedig best imouto ever! Valahogy nem tűnik olyan klisének... Ha esetleg az, javítsatok ki, és mondjatok hasonló karaktereket, megvan a következő Plan to Watch :)

Yamit is bírom. no comment miért :D csak neki sem kéne MINDIG agresszíven reagálnia.
    pl. mikor beteg volt és Rito vitte a dokihoz. A végén mikor felhúzta magát, akkor lehetett volna, hogy mégsem üti meg Ritot, hanem... nem tudom. Finomabban elintézi a dolgot

Nana és Momo :DDD főleg együtt, jóóóóóó ^^ azt nem írom, hogy főleg mikor egymás farkával játszanak, mert laikus könnyen félreértheti és rossz következtetéseket vonna le...

Harunát is csípem, mondjuk benne nem nagyon látok egyedit. Lehetne őszintébb az érzéseivel...

Haruna perverz barátnője: lájk :DDD
    Rito: Nem csak a külső számít!
    Lány: Nem? *villant* :DDDD

Kotegawa szintén nem egyedi, de nagy kedvenc a típus :)

Szóval nagyon szimpatikus a karaktergárda, mókásak, szerethetők, megfelelően perverzek a szituációk, első sorozatra már nem nagyon emlékszem, csak arra, hogy eléggé le volt húzva értékeléseknél. Második évad mondjuk jobb szerintem. Talán mert 1 rész több epizódot mesél el, így sokkal tartalmasabban telik.

Szóóóval... alulértékelt.

Ez most csak így jött...
    Mikan-Yami testcserés rész után.
  • PetruZ
    Bizonytalan voltam én is, mert az AniDB-s ismertető elég so-so volt, nem is igazán a stílusom, de az UTW hozta az első részt, megnéztem, és jó volt.
  • Zomil
    francért kellett ilyen szépen leirnod, most elkezdett érdekelni :( :D
  • Malakai
    Első.
  • armageddon666
    Azért egy ilyen szakértelmi diszkussziót ismerkedésnek nevezni...
  • PetruZ
    Gosick (2011): 1920-as évek, Európa, a Nagy Háború után (akkor még nem tudták, hogy lesz második...), egy kis állam Franciaország és Olaszország határán, az Alpok lábainál, egy elit arisztokrata egyetem, egy átlagos japán diák (akit mindenki következetesen Black Reaper-nek hív valami régi ügy miatt; egyelőre nem tudni, mi ez) és egy aranyhajú, bezárt, de sherlocki elméjű lány, akik együtt indulnak egy szövevényes bűnügy nyomába... = WIN!
    Jó volt az első rész, láthatóan egységes, összerakott sztori lesz, kicsit viktoriánus (bár az időben hátrébb van, de itt a kísértethistóriákra, baljós jóslatokra, és ilyesmikre kell gondolni) és nagyon európai, a rajz korhű (itt-ott kis túlzásokkal persze :) ) és az animáció is nagyon jó. Ajánlott.
  • Ruley
    Ezt mire mondod, arra hoy most fedeztük fel hogy a karakterek nem teljesen eredetiek, vagy arra hogy Relaks még nem látta az Angel Beats-t?

:P
  • Malakai
    Pff, mintha most ismerkednétek az animékkel... :P
  • Ruley
    Személyiségre mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Hecate-nak (fölső-közép) például (Disappearance of Haruhi spoiler)
    ugyanolyan pinokkió-komplexusa van mint Yuki-nak, a második évadban készül is egy Kuudere másolata neki is)
    ,

Kinézetre meg Kanade szerintem a szemei miatt nagyon hasonló Yuki-hoz, ugyanazok a bogárszemek, de Noel (Jobb-fölső) és Ayase(jobb alsó) is úgy néznek ki. A többieknél meg csak ott húztam meg a határt hogy legalább rövid kék hajuk van, így Ikaros nem illik csak bele, meg a zöld hajú robot a Daimaou-ból.
  • Zomil
    elég nagy baj :D
  • RelakS
    éndzsöl bítsz-et nem láttam

A tekintetük meg nagyjából azonos mértékben izgatott
  • Máté94
    Én is azt néztem, mondom biztos elírta. :D
  • Zomil
    jobb középen lévö csaj Kanade az angel beats-böl :)