72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Akkor most kezdd el a mangát! Elején csúnya. Aztán elérsz a Capu2hoz. Végére jutsz. ÉS NOOOOOO ELFOGYOTT!!! HOL A TÖBBI?
  • LasDen #39859
    VÉgre végeztem Capu2-vel....egy örökkévalóság volt...végére nagyon erőltett lett a dolog az utolsó rész boss fightját kivéve....bár Tsukune azér ott is egyből egy nagy fassággal nyitott....a sok pantsu shotból a végére már elegem lett...néha már tök erőltett lett.....szerencse hogy nincs 3. évad, mert abba halnék meg :D Viszont az OP tetszett...

Gosick 2. rész....egyetlen bajom, hogy a kis Holmes olyan kurvára mindent tud...de amúgy teljesen nézhető...:D ennek az opja is tetszik...:D

Samurai Champloo....nekem való....iszony jó zene, samurajok....cool :D
  • efti
    Nekem androidos telom van es az ACV readert hasznalom ilyen celra :)
  • Malakai
    Csak úgy mellesleg:
    .manga nincs viszont úgy szokás mangát olvasni, hogy a chapterek egy-egy tömörítvényben vannak és vannak olyan nézegetők, amik azon belül nyitogatják a képeket.
    Én is spec így szoktam olvasni, az MMCE-t használom olvasásra.
  • Prof William
    Gondolom hogy ha jpg-ben vagy hasonlóban kerül fel akkor úgy kell. Mind1 még eléggé messze van a dolog...
  • armageddon666
    szerintem ugyanúgy viselkedig mint a többi képformátum, vagy van külön .manga ?
  • RelakS
    legfeljebb nem lapozni fogod, hanem görgetni
  • LasDen #39853
    lehet....
  • Máté94
    Hát elég szar lenne ha nem lehetne ilyet...
  • Prof William
    Érdekelne hogy pl ha van egy Ipad-om akkor ha arra felmásolok mangát (leszedem-töltöm)akkor azon azt ugyanúgy el tudnám olvasni mint pl egy könyvet? Ugyanúgy lapozgathatom stb?

Majd valamikor (jó sokára)akarok venni egyet és bár ez a legutolsó dolog amit lehet vele csinálni azért érdekelne hogy megoldható e?
  • Máté94
    Most nézem.
  • LasDen #39849
    láttam....eléggé fos volt....
  • LeventeV
    a Persona Trinity Soult latta valaki kozuletek?
  • Máté94
    Engem nem fogott nem se OP, se ED. Lehet majd ha jön a köv. rész tetszeni fog. :)
  • LasDen #39846
    azt nem nevezném rejtélynek....
  • Zomil
    Gosick eddig tetszik, kicsit ilyen Occult Academy filingem van, ami jó :D
    ED meg iszonyat jó :)
  • RelakS
    Köszi, olyat nem néztem
  • Máté94
    Angel Beats! :)
  • RelakS
    AB?
  • Máté94
    Yui van melette AB!-ből ;)
  • RelakS
    Még karácsonykor jártam az ázsia centert, és az egyik táskásnál érdekességeket láttam: (telefonnal készültek, ezért a minőség)
    Sokféle 1 (Yagami Light megvan?):

Sokféle 2 (Hatsune Miku megvan?):

K-On (hol van Mugi?):

K-On, Mio:

K-On, Azu-nyan. De ki van mellette? :
  • Máté94
    Gosick: érzem, hogy jó lesz ez. De egy kicsit gyorsak voltak így az elején. Egyébként én hamarabb megoldottam a rejtélyt, mint Victorique.
  • RelakS
    ja, az AMV topikba nem is igen jön hozzászólás
    szeptemberi az utolsó
  • Auren
    Rég nézegettem amv-ket, utóbbi időben csak Veigart hallgatok Youtube-n.
  • biomage
    nem volt kőnyű végig hallgatnom

Még csak most találtad meg? elég régi 1 darab :D
  • Auren
    néha igazi gyöngyszemekre akad az ember:
  • efti
    Ennyit az alvasrol, 4 ora mulva kelnem kell en meg megint nem birtam letenni egy Bakuman kotetet...es persze alig varom a kovetkezot
  • LasDen #39833
    megnéztem fractale első részt....vártam hátha lesz 720 de nem jött...jó volt, de sok minden nem derült ki belőle....főszereplőkkel megismerkedtünk....ennyi......kicsit többet vártam volna....
  • LasDen #39832
    "Movie news site Deadline reports that Warner Bros. has hired writer/director Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang; writer, Lethal Weapon film series) to direct a live-action Hollywood film based on Tsugumi Ohba and Takeshi Obata's manga Death Note. The report also states that Anthony Bagarozzi (of Black's upcoming film Doc Savage) and Charles Mondry will write the film's script."

Aszittem ez a projekt teljesen halott volt....:D na nem baj....kíváncsi leszek rá...a LA-nél csak jobb lehet...:D
  • Ruley
    Egyébként a "cinikus" szó az ógörög "kyőn" szóból ered. ([URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Cynic#Origin_of_the_Cynic_name]Jelentése: "kutya")[/URL]

• RelakS
    nekem teljesen mindegy, csak cikizze Haruhit, és imádja Mikurut
  • Ruley
    Egyébként szerintem az nem szarkazmus, hanem cinizmus. Nem az ellenkezőjét mondja annak amit érez, hanem nyersen kimondja.
  • armageddon666
    Mondtam már, hogy Disappearence alatt rájöttem mennyire bírtam én Kyon narrálását, és mennyire hiányzik? :D
  • Zomil
    Sztem is Kyon szarkazmusa huzza fel nagyon a sorozatot. Legalábbis számomra, amugy is tetszene, de igy kiemelkedik a többi átlagos sorozat közül :)
  • Máté94
    Azigen :DD
  • RelakS
    Pedig szerintem Kyon hangjával minden rendben volt. Vagy inkább Koizumi dumált volna? A tenyérbemászó stílusával? Tudom, neked az lett volna jó, ha Yuki kommentálja az eseményeket. Elég lényegre törő lett volna. Mikurutól garantált lett volna a fejfájás. Szerencsére Haruhi nem tudta a saját történetét kommentálni, elég fura is lett volna. Meg hát Kyon szemszögéből látunk mindent, naná, hogy pofázik végig. Gondolj csak bele% Neked is be nem áll a szád, ha éppen nem is beszélsz, magadban csak mondasz valamit. Szerintem kicsit unalmas is lett volna Kyon szarkazmusa (?) nélkül az egész.

(és most ezt az egész maszlagot olvasd el még egyszer, hadarva, Kyon hangján )
  • Seth
    "Kyon hangja legalább élvezhető volt"

egy darabig. Mondtam már mennyire megutáltam az összes szereplő hangját a Haruhi marathon alatt? Be nem áll a szájuk, egyfolytában vkinek pofáznia kellett
  • Győri Devi
    inkább azt nézd h előbb ugrik föl mint kéne
  • RelakS
    én elalszok tőle, de közben ütném-rúgnám

a Haruhi is ilyen alámondásos, de Kyon hangja legalább élvezhető volt...
  • Seth
    "dragon crisis ugráló csöcsök ftw ???"

fixed, they're defying gravity