72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
cumi....:D mondjuk labda helyett először ladát olvastam...az érdekesebb lenne :D -
Egyébként, még nem jöttem rá, de az egy cumi akar lenni a szájában? :D
Vagy egy labda? :DDD -
az hát...:D -
semmit, a mangában már vagy fél év eltelt és semmi változás nem látható -
Ó a Szent Gintama... :D -
én is remélem...a részben is monta neki, hogy nem szabad mindig sírnia...csak nem fog mosmá :D -
Remélem már nem nagyon fogják erőltetni az animében. -
Már első részben is felfigyeltem rá, hogy többet játszák ezt el, mint a mangában és nekem se tetszett. Meg tovább is tart ugye mozgásban, mint a mangában egyetlen kocka. :) -
az ilyenekben az idő nem telik...ezt Gintamaban is kifejtették :D -
Egyáltalán felnő az a gyerek? Legalábbis a mangában már fejlődött valamit? :DD -
Nemtom néha tényleg tulzásba viszik amikor 10.edjére is a poént az szolgáltatja, h a gyerek elkezd sirni és megráz mindenkit...Ha ez megy még 4-5 részig én is dobni fogom, mert semmi értelme. -
Ha a Beelzebub, és a SZS folytatása szerinted borzalmas, akkor a Gintama humora is megfeküdné a gyomnrodat sztem... :D -
Hát persze... -
Úgyse jönne be neki a humora. -
a 40. részig van felirat...bár nem US...:D és a filmhez meg majd én prezentálok..:D -
Majd ha US lefordította.
-
-
akkor nézzél Gintamat...az nem neverending :D -
Ezért nem nézek én Bleach, és egyéb neverendingeket.
Mondjuk Conan-t megnézném. :) -
-
Mondtam, hogy az első szezon az tetszett. Utána ami jött abból már nem értettem semmit. Már túl fárasztó volt. :D -
De én szeretnék. :D -
ez is megérne egy képet de kihagyom :D -
A Zetsubou Sensei-es véleményed után már nem lepődök meg ezen... XD -
gyenge vagy shounen...:D -
Én szerintem dobni fogom, mert valami borzalmas. :) -
Beelzebub 2. része jó volt, de Ogát már túl sokszor rázta meg Beel. A mangában azért nem játszották ezt el ilyen sokszor szerencsére... :D -
Pedig nem :) -
Special A
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szinte latom, hogy nem fognak konkretan osszejonni a vegere :( -
Számomra is gyenge, első részt sem bírtam végignézni, sőt legszívesebben már az első mondat után dobtam volna XD -
A Hourou Musuko-t (Wandering Son) én dobtam az első rész után, totál érdektelen a téma (crossdresser párocska nyafogása) a számomra.
-
jah közben megtaláltam, elég hasznos, mert néha elfelejtem miket is nézek :D
illetve ez csak most van igy, mert nézek kb 10sorozatot(bár nemtom minek) :D -
Ruley: Amit láttam képeket azon olyanok mint akik mos jöttek a bowling golyó fényesítésről...:D
Zomil: Felül van egy Add shows to your filter, ott lehet bejelölhetni mit nézel...sokkal jobb mint a sok nem nézett cucc közül kiválogatni...:D -
Ez a Wandering Son jó fényes, néha már több a fejükön a fehér ragyogás mint a haj. És a háttér is jó fehéren ragyog. Éjszaka is. -
érdemes, mert sztem jó kis sorozat lesz belöle :)
animecalendarba be lehet jelölgetni? :O -
jé most tűnt fel, hogy nekem a yumekui merry is ptw-n van....csak anime calendarban nem volt bejelölve, így elfelejtettem....ideje megnézni az eddigi 2 részt...:D -
azt el is felejtettem h van benne... -
Hát mert cross-dressing, nem? :D -
Az első részt majd korrigálom majd ha vége. :)
Örülök ha tetszik. :D -
nah én is elkezdtem yakitate-t....nagyon nagy...az első felvezető rész után a 2. megadja az alaphangot....jól esz ez....milyen kevesen múlott hogy nem maradt ki :D
van amikor engem is megrettent a sok epizód, de ha érdekesnek tűnik, akkor 1-2 részt úgyis megnézek belőle....de te tudod :D olyan vagy mint a máté...csak az már 20 résztől megijed...:D