72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu megnézve...basszus...11/10 :D
Még több Haruhit akarok :D
Egyszerüen iszonyat jó volt, ráadásul az a sok kapcsolat a sorozattal...
Igazábol nem tudok mit irni, mert sok kibeszélni való nem volt a filmben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki megállitotta a szurást az Koizumi volt?
Mindenestre most még nagyobb Haruhi fan lettem...Valahogy az egész világ tetszik ugy ahogy van a maga furcsaságaival :)
Ez a 3ora iszonyat gyorsan elrepült...
Remélem hamarosan kapunk egy ujabb adag Haruhi-t film/sorozat formájában, mert alap ugy tudom még van böven :)
Hány light novel is van eddig és abbol mennyi van feldolgozva?
Mindenestre köszönöm annak aki megirta a Haruhi light novel-t, nem semmi tehetség :D
szerk.: mondjuk kicsit most rámszállt az az érzést, h de szivesen lennék Kyon helyében, nem pedig egy ilyen "unalmas" világban :) -
Nekem a legszarabb minőségű magyar feliratos online nézhető lenne a legjobb.
Az jöhetne priviben :D -
nem néztem mibe van...de elég tényleg...:D -
nem olyan szepen megrajzolt az, hogy a 720p ne lenne eleg -
a 2 évad együtt....ha láttad az elsőt, akkor csak 8...de ha nem kell, akkor animetake..... -
Miért? Ezeket napokig el lehetne nézni. :) -
Na 16GiB szép
100% hogy le nem töltöm.
-
inkább ne....vagy ne 2,40 legyen...:D -
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu: 11/10
Még ilyet! :) -
ment a link...nemtom mit nem találsz....ha meg magyar felirat kell találsz az AA-n..... -
akkó most help má... mert már nem értem
a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu megnéztem
"Suzumiya Haruhi no Yuuutsu 1.től-15.ig rész (Magyar Felirat)"
"Suzumiya Haruhi No Yuutsu 2009 # csak az 1.és 5.rész"
Ennyi az összes?
Vagy van erről valami lista? -
Szerintem is ott fog veget erni az elso evad.
Mas kerdes, hogy ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a masodik evad veget mar nem tudnam ilyen egyszeruen megtippelni. Gondolom csak nem a Tanto serializationnal fog veget erni, nem igazan egy lezaro pillanat a tortenetben. Ha viszont a PCP serializationnel er veget, akkor meg vagy nagyon sok epizod kell legyen az S2, vagy valtaniuk kell az eddigi tortenet tempon, esetleg kihagyni par mellek szalat.. -
Elnezest a kesoi valaszert, igy jar akinek nincs meloban net
Azzal semmi bajom ha egy tortenet kisse sablonos, a konkret sablonnal van bajom amit itt elovettek, illetve meg konkretabban a foszereplo srac borzolja valahogy az idegeim. Persze ettol meg masnak boven tetszhet, Toumanak is legszivesebben csak a radir dijat itelnem meg, masoknak meg kifejezetten tetszik az index. Kinek a pap, kinek a papsajt.. -
Tudnék, de magyart jobban szeretem :D -
Bocsánat, azt nem tudtam - azt hittem, hogy angol felirattal is tudsz nézni.
-
Öhm, de az US magyar csapat, szoval én magyar megjelenésre vártam :) -
Bizonyítani? Semmit.
Csak meglepett, hogy az eltelt közel 1 hónapban nem figyeltetek fel a két 1080-as rilízre.
-
Ezzel most mit akarsz bizonyitani? -
Hm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mazui: 2010.12.20
Colagirls: 2010.12.24
-
1080p le kell szednem akkor! :) -
Haruhi film US-en!!! :P -
Coalgirls oldalára csússzál fel és "megveheted" a teljeset. -
Lehet, de tudni kéne, h vannak ilyen tipusu krimik is nem csak az a fajta ahol a végén derül ki minden. Amugy én szeretem a Columbo filmeket, ugyhogy engem nem zavar a dolog :) -
Most csak nekem olyan mintha Lisa Komine(aki gosick ED-t énekli) Tarja(Nightwish régi énekese) japán megfelelöje lenne? :D
Kár, h nem nagyon találok albumot töle, csak amiket anime-khez énekelt :( -
van akit a megoldás érdekel, van akit az odaút is...:D -
AA-rol:
"Őszintén szólva nem értem ezt minek kellett ...
Mi értelme van egy kiriminek úgy ha a felétől tudod ki a gyilkos??"
Ezek sem láttak még Columbo részt, ahol már az elsö 5percben tudod :) -
a pipa kell a Holmes imázshoz....már csak hegedülnie kéne...:D -
Nah Gosick 2. rész megnézve, és iszonyat jó :)
Sztem a föhös is simán jó. Mondjuk a pipa kicsit zavar, de az egésznek nagyon jó hangulata van.
Amugy az ED zene valami Nightwish feldolgozás? Mert totál az jut eszembe rola és imádom :D -
az AA a Crunchy Rolltól szedi, hogy 12 részes lesz, akik megvették az amerikai adás jogát és náluk 12 részre van írva a sorozat.... -
Mi... -
AA egy tv csatornátol nézte aki megvette a sorozatot, h leadhassák. Amugy valszeg azért van a kavarás, mert 2x12 rész lesz sztem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fene tudja, végül is színész, a nő meg túúúl nyilvánvalónak tűnik. A visszaemlékezésekben ott van a fickó is mellette, csak más hajszínnel és fiatalabb kiadásban, de sztem ő lesz az. Az őrült fickó most mondta is, hogy azokat hívták meg, akik ott voltak anno az esetnél.
Ennélfogva egyedül az zavar az egészben, hogy senkinek sem esik le, hogy Victorica és a japó 10 évvel ezelőtt még valahol az általános iskola első éveiben figyelhettek nagy bőszen a tan'tóbácsira, semmi közük nem lehet az ügyhöz. :)
-
Az már persze ízlés kérdése hogy pontosan milyenek a jók, de abban gondolom egyet értünk hogy valamilyenek azért tényleg lehetnének.
Azt persze gondolom hogy ez az elmélet hogy "majd a sok kis szürke lúzer azonosul vele", de ahogy a példákkal mutattam, ez az elmélet nem működik, látható hogy az emberek sokkal szívesebben azonosulnak szimpatikus karakterekkel mint egy emberfigura-alakú szaggatott vonallal. -
azt megnézed és az előtte lévő 3-at meg az utána lévő 4-t kihagyod...és akkor még jól is jártál :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nő lesz. A visszaemlékezésben ott van fiatalabb kivitelben. Vagy lehet rosszul látok. :D -
Akkor AA pesszimista. :DD -
Én sorban is megértettem.
De """"még mindíg"""" az a problémám hogy a 2. évadból csak az 1. és az 5. részt találom
-
25 részes lesz...de ez eddig se volt titok...:D
Gosickról meg 24 részt is olvastam meg két 12 részes évadról...:D -
Ehh... :( De még akkor is túl gyors, a 2. részben már egy csomó dolog kiderült és a szereplők jó része is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!halott. Nekem mondjuk a színész fickó a gyanús...
-
Azt elismerem hogy a Gosick speciel a jobbfajta animék közé tartozik, de ettől függetlenül lehetne jobb is, ha nem kényszszerítené magát hogy egy főszereplőnek semmilyen személyiséget ne adjon.
Az egész médium mintha önkéntesen gördítene önmaga elé akadályt ezzel. Nem-anime krimikből egy csomó önmagában is karakteres Watson karaktert tudnék mondani, ezt meg a 2. és a 3. rész között kicserélhetnék az Infinite Stratos figurára, és észre se vennénk.