72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szar a felirat, ennyi. :) -
nem egészen értem, de biztos....:D -
Volt valami anime amit AAn találtam meg legkényelmesebben, és az ő subjukkal néztem (és akkor már nagyban angol subokkal ment az animézés nálam). Hihetetlenül furcsa volt, és kellemetlen volt olvasni... Meg sok helyen bántotta a... hát ha szinkron lett volna azt mondom bántotta a fülemet, de ezt olvastam... szal érted :D -
gondoltam hogy ezt fogod mondani (legalábbis hogy nem akarod magyarral) :D -
őszintén: nem szeretném magyar subbal nézni. De lehet nincs más megoldás... -
Hú, hogy én mikor használtam már azt utoljára... nem emlékszem sem a címére, sem a nevemre, sem a jelszavamra, sem hol kellett regisztrálni... igazából már azt hittem, hogy pár éve le is kapcsolták az egészet. -
REC AA-n is ott van -
Na akkor mégegyszer, hogy azért nyoma is maradjon a válaszomnak... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A világ átváltozásának időpontjában már elvileg nem volt Nagato szobájában hibernálva senki. De eszerint a számozás szerint akkor már egy 4. Kyon-ra gondoltam. :D Kyon 2 is aludt a movie elején a világ átváltozásánál, de a megváltozott jövő miatt a végén szintén alvó 4. már nem élt meg semmit a változásból. -
a Rec U-n fenn van.... -
Köszi... :) -
Arra jutottam a múltkori Mit Nézzek? vadászat után, hogy "Így ebben a sorrendben" ... kábé. Na most ez nem látszik összejönni, mert ilyen Kure-nai meg REC... hol vannak? :D halott torrentek mindenütt... ok, Kure-nait megoldom, de RECnél el vagyok veszve, nem hogy halott torrentek, halott groupok! Lunar mióta nem aktív? O.o Ayut is rég láttam... ggnél nem is találom, pedig állítólag subolták.
Anidb is szét van esve, nem tudom pontszám alapján rendezni a subokat... -
Mod törölte :D -
akkor kapsz egy I.J. pólót...:D -
nem tud :D -
Jöhetnek a vélemények, mert lehet csak én értelmeztem félre. :D -
Meg kéne nézni most megint a filmet, hogy követni tudjam az időutazásokat. De úgy rémlik miután megnéztem, én képben voltam :D -
Pedig jól írtam...
Bug.
De akkor mod. törölheti... Azért válasz még jöhet rá addig...
-
spoiler fail :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kyon 1 hibernálva alszik
Kyon 2-t szúrja le az őrült csaj
Kyon 3 menti meg
1 alszik tovább, nézd meg a megfelelő részt, hogy mi lesz vele
2-ben látjuk mi történik a movieban
3 meg future Kyon, gondolom a bagázs utána visszament a saját idejébe.
-
A következő filmben kiderül :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy lehet inkább azt kellene kérdeznem, hogy mi lett a harmadik Kyon-nal? :) -
Na befejeztem a Haruhi movie-t, jó volt. :D Bár a vége felvetett néhány kérdést bennem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. ugye visszament a két Kyon ahhoz a bizonyos időponthoz, hogy megtegyék a maguk dolgát, de ott kellett lennie egy harmadiknak is, akinek még aludnia kellett, anélkül, hogy bármiről is tudomása lenne. És mivel a világ helyreállt, a 3. már nem tapasztal majd semmilyen változást, és így a "movie narrátor" Kyon-nak nem lenne kit megmenteni. Vagy már párhuzamos világok között is ugrálnak? :)
Persze lehet, hogy tök logikus az egész, csak én nem vágom a dolgokat... :D -
ha vigasztal én egyiket se értem...:D -
szomorú hogy nem tudom elolvasni a kanjik miatt pedig értem mit mond :( -
[url=http://www.youtube.com/watch?v=KGAa4LRtJNU]Haruhi rajongóknak kis mozgó olvasnivaló
[/url]
-
Whine sub? Én nem csipem túlzottan, ahogy fordítanak, a stílusukat. De ebből sincs egy igazán jó release se. Hiryuu fordítása tetszik legjobban, de azok meg idióta módon 720p-s introt/outrot használnak és ahhoz igazítják aztán a 4:3-as AT-X-es adást, vagyis két oldal szép fekete sáv. -
humiariból
-
Freezing 3. rész is jó volt sztem. Szvsz jó sorozat :) -

FUUUUUUU- -
nem igaz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először akkor szerepelt Tsuruya, mikor elhívta mint barátját baseballozni :P -
Tényleg összekevertem.
<- szégyelli magát smiley
-
Egyébként összekeverted
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikuru és Tsuruya lógnak együtt, (ami egyébként az eredeti világban is igaz, először akkor szerepelt amikor Mikuru elhívta mint barátját és osztálytársát, hogy szerepeljen a Mikuru-chan filmben) Asakura az Yuki-val lóg együtt. -
Sztem meg te nem érted mire gondolok, de mind1 :) -
Nem érzed a kettős paradoxont látom. :)
Kyon szükséges hozzá, ahogy Haruhi is kellett ahhoz, hogy Kyon megtegyen bizonyos lépéseket ahhoz, hogy végül ő lökhess VISSZA az útra, később.
-
Eredetileg is Kyon szabaditotta fel Haruhi-t, ha ö nem lenne akkor ugyanugy egy kissé különc lány lenne, de semmi extra, csak akkor meg az északi suliban :)
Igazábol Kyon szükséges mindenképp ahhoz, h haruhi olyan legyen, mint most. -
Még hogy senki/semmi sem változott Nagatón kívül?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mert Nagato a korábbi - általunk ismert - idősíkban döntött úgy, hogy létrehozza azt, amiben már ő is más [biztonsági program a visszaállításra]. Szóval, azzal, hogy Nagato megváltoztatta a világot, megváltozott Koizumi is: Haruhi barátja, utánfutója, titkon szerelmes
De Haruhi maga is egy nyugodt, már-már szürke alak [nézd a színeket, amerikai módon a szánkba rágta a film. Később ugye milyen színes lesz a lány, és egyúttal vehemens - köszönhetően a változatlan (hiszen Yuki őmiatta csinálta) Kyon-nak, aki a régi Haruhit akarta, elmondta neki mi volt a másikban, és így felszította abban a világban is azt, ami a lány személyiségében lakozott.]
- Mikuru és Asakura együtt lógnak - ugye-ugye.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És gondolom te is észrevetted, h Nagato személyiségén kivül senkié nem változik meg...ezért gondolom azt amit irtam :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért én megnéztem volna, mit tett volna Haruhi, ha Koizumi félelmében nem állítja meg Kyont. Nem hinném azért, hogy egy pofontól összezuhant volna a világ, bár a forgatáson történtek igen érdekes dolgok
-
A film - ezt Te is tudod - egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alternatív világban játszódik.
A sorozatbeli viselkedése alapján mindannyian tudjuk, hogy több mint necces a srác - elég néhány kijelentésére gondolni, a klubhelyiségben.
S nem véletlen a Haruhi-chanbeli kifigurázás sem.
-
"feltéve hogy ő szereti a lányokat", mivel a haruhi eltünésében azt mondta, h szerelmes haruhi-ba, ezért gondolom igen :D
Amugy én Haruhi és Nagato karakterét is nagyon birom, mind a kettö érdekes a maga modján :)
Bár én Haruhi karaterét jobban kedvelem, mondjuk kicsit kéne rajta nevelni, mert néha valóban kiakasztó(pl. mikor a filmforgatás volt, és Kyon majdnem leütötte én is erösen elgondolkodtam rajta, h adni kéne neki 1 tockost, h észrevegye magát) :D