72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Aminek a definícióját asszem most sikerült megértenem :D Ideje így vizsga után nem is tudom hány nappal...
  • armageddon666
    A H csoport g szerinti jobboldali mellékosztálya.
  • Zomil
    házigazda -.-
  • RelakS
    Hg? Higany?
  • Zomil
    Ha a hg-vel offolok, akkor az most paradoxon? :D

Amugy jah az ö hibája :D
  • RelakS
    hát a faszé ment a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztavromula Bétára?
  • Zomil
    Utolso off:
    Az eléggé wtf részt volt valóban, ráadásul annyira mindennapiként volt leirva a dolog nulla drámai köritéssel, pedig elvileg akibe fülig szerelmes volt hipp-hopp eltünt és ezzel le is van tudva a dolog...
    De még ez sem zavart annyira csak a legutolso oldal.
    Hogy a végén mindenki meghal és vége...
  • armageddon666
    Jajj emberek, a lényeg, hogy Kyon for president!

...though I respect your opinion
  • RelakS
    Ja, az 5 könyvtől az első három remek, a 4. még elmegy, az 5. meg hát egy nagy katyvasz. Bár legjobban azt sajnálom, hogy az egyik plurális rendszerben történt utazáskor Arthur elvesztette az asszonyt :(
  • Lelouch
    Reménykedek benne, hogy
    lesz majd olyan rész, ahol mutatják a "jelenbeli Kyon" szemszögéből, hogy mit ügyködtek visszatérve a múltba... :D
  • LasDen #40331
    ezt mondom én is :D

az elsőt vagy az összeset???? az elsőben nem volt időutazás...
  • Zomil

Valóban...De akkor mi lett a vérben fetrengö Kyon-nal? Elszublimált? :D
    Vagy mivel jövö Kyon megmentette ezért begyogyult a seb és fogták lelökték a lépcsön(mert ugye utalnak rá, h valaki lelökte a lépcsön)....

Tudjátok mit...leszarom....Kyon megmentette a világot ismét...happy end :DDDD

Off:
    Amugy is most fejeztem be a Galaxis utikalauz Stopposoknak könyvet és abban is olyan kibaszott sok idöutazás/párhuzamos világok vannak, h már összezavarodtam picit a végére :D
    Amugy jó könyv, csak a legvége szar sztem :D
  • LasDen #40329
    nem nehéz megérteni....elszarták a világot és Kyon megmentette...:D
  • RelakS
    Csak hogy legyen valami, ami miatt Kyon a kórházban ébred, és legyen feszültség, hogy gyógyul-e. Ezzel az erővel ugyanis az ágyában is ébredhetett volna másnap reggel. Szerintem.
  • Zomil
    Már megkaptad.... :D

Igazábol valóban a problémát az okozza leginkább, h Nagato nem a jelent változtatja meg, hanem a multat :D

De most, hogy minél többet irunk rola, már kezdek én is belezavarodni... :DDDD
    Mondjuk valóban az egy fogos kérdés, hogy jött a képbe a lépcsön leesö Kyon...
  • Zomil
    Én ugy gondolom, h értem, csak magyarázásban nem vagyok olyan jó... :D
  • RelakS
    Vagy
    Kyon-t vesén szúrták, és még mielőtt kampec, Jövő-Kyon megmenti a világot, így mikor már magához tér, nem vesén szúrt, hanem lépcsőn leesett Kyon-nal van dolgunk.

Ami inkább sántít az az, amit a Vissza a jövőbe juttat eszembe. Honnan van a Jövő-Kyon, ha megváltozott a jelen, blaablaablaa. Monjuk ebbe meg az szarik bele, hogy míg a filmekben akkor változott meg a jövő, amikor ott éppen ténykedtek (pl Almanach használatának kezdete), addig itt Yuki visszamenőleg túrta szét a dolgot.

Egyébként is, aki időfizikus, az tegye fel a kezét, és hozzon nekem szusit. Időpont: két héttel ezelőtt.
  • Lelouch
    Én már inkább feladom azt, hogy tökéletesen megértsem a történteket... :D
  • LasDen #40323
    ezé veszélyes az időutazás....jól megkavarhatja az embert...:D
  • Zomil
    Fogták és bevitték a földön fetrengö Kyon-t a korházba, aki meg megmentette az meg visszament a jövöbe ahonnan elindult. Ennyi :)
  • Máté94
    Szerintem sokat hazudtak. :)
  • RelakS
    Ez azért így szerintem nem igaz, mert szét kellett, hogy váljon az időfolyam valamikor, ami miatt az egyikben Haruhi az elit suliba ment, míg a másikban ugyanabba, ahova Kyon is ment. Mikor Kyon találkozott az felnőtt Mikuruval, ott még nem vált külön a két idősík.
    Ami nekem zavaros volt: Kyon-t leszúrja Asakura, majd ugye elájul, miközben a két Asahina-san rángatja, hogy meg ne haljon, a Jövő-Kyon meg mondja, hogy innen átveszi. Hogy a jó rákba került vissza a saját idősíkjába, ráadásul kórházba? :D Vagy csak nem mutatták a helyreállított idősík történéseit? :)
  • Zomil
    Értem mire gondolsz. Arra, h mi lett az otthonában alvo Kyon-nal, aki reggel már nem arra ébred, h megváltozott a világ.
    Szvsz nem alszik otthon senki, mert ugyebár elvileg ö akkor gurult le a lépcsön és verte be a fejét. Ergo akit leszurtak az a Kyon akinek az ágyában kéne aludnia. Én legalábbis igy látom.
  • LasDen #40318
    én egyszerűen elintéztem ezt az egészet....Kyon megmentette a világot megint és közben körbeidőutazták az egész elbaszott világot...vége...:D
  • Lelouch
    Oké, csak ez nem válasz a kérdésemre... :D
  • Zomil
    Hm, pedig sztem annyira nem bonyolult a dolog:
    Nagato is elmagyarázza, h nem párhuzamos világok vanna, hanem EGY darab világ van, amit Nagato megváltoztatott, majd kb. rögtön utánna vissza is változtatták. Az idöutazások már MIND megtörténtek. Nincs olyan, h egy idöutazás csak ugy hipp-hopp eszébe jut valakinek és akkor visszamennek a jövöbe megváltoztatni a dolgok...Ezek már mind elöre megtörténtek. Természetesen Asahine-san mindegyik idöutazásrol tudott, azt is tudta ki változtatta meg a dolgokat, mert ezeket egyszer már átélte.

Ha emlékszel miközben sétál a sötét utcában és Kyon leszolitja, valami ilyesmi mond: "Már azt hittem valamit rosszul csináltam..."
    Vagyis várta, h Kyon mikor bukkan fel :)

Igazábol azt kell megérteni, h a Haruhi világ EGY darab világgal foglalkozik és ebben a világban már minden elöre megtörtént ami az idöutazásokat illeti, nincs váratlan esemény.

• armageddon666
    Ez a Kurenai így két rész alapján nagyon jó :) a loli sem idegesít, a főszereplő srác is szimpatikus, a hölgyszereplők is kellemesek, és valahogy az egész animének ilyen komoly kisugárzása van.
  • LasDen #40314
    beelzebub végre nem az áramütésekről szólt csak...elején végén volt, de legalább közben nem volt semmi ilyen....annak még jobban örülnék, ha eltűnne és csak néha-néha lenne....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom nem japán topik de ezt miként kellene módosítanom, hogy azt jelentse, ami a mostani aláírásom elején van?: 厳密に個人的な
  • LasDen #40312
    ez a bakuman....az utóbbi néhány rész egy ponton mindig unalomba fullad....aztán találnak valamit, ami megint érdekessé teszi a dolgot....hullámzó nagyon :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondom, humorosak voltak, egy darabig. De a mennyiség a minőség rovására megy - és már rühellem, pedig még csak az elején járunk.

Szerk.: félreértések elkerülése végett, nem póreszre vágyok egy ilyen anime keretei között [hisz, egyrészt más kategóriában elérhető, meg ott az élőszereplős, meg a valóság], hanem arra, hogy ne rontsa az összképet holmi vigyorgó macsek, meg pingvin.
  • LasDen #40310
    onii-chan no koto-ban...:D
  • RelakS
    cenzúra? Miben? :D
  • armageddon666
    Don't you like those pussy-shots?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, most már tényleg elég - pingvin, macska, mi lesz még?!
    Meg kell várni a BD-t, nincs mese :(
    Rontja az élményt, na.

• Malakai
    OFF Pedig le kéne cserélni, csak lusta vagyok. :)
    Egyébként css, meg minimál javascript kell hozzá (html-t a honlap, meg blogcím mezőkbe be lehet pakolni). Van egy műhely topicja, igaz ott egy csak css megoldás van.
  • armageddon666
    When you check it, you'll shit ブリックス.

Nagyon komoly tényleg :D Ilyet hogyan lehet?

Azért nem mondtam, hogy szar LasDen, mert végül is nem volt, szar csak lehetett volna jobb is. Anyanyelven olvasva sokkal bántóbb egy nem éppen természetes szöveg, mint tanult nyelven.
  • LasDen #40304
    ez a yakitate akkora beteg sorozat...:D mikot az egészet úgy adják elő mintha a világ múlna rajta....meg azok a reakciók a finom kenyerekre....
    és ez az end....kész :D
  • Győri Devi
    penge user profile...
  • LasDen #40302
    jaaa....hát akkó ezt mondja bazzeg...:D