72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Amit LasDen mondott.

Magyarázatként, "domina jellegű" Tsundere alatt arra gondoltam hogy a Toradorában Taiga az a jellegzetes karaktertípus mint Haruhi, vagy Shana, hogy rabszolgahajcsárként "bántalmazza" a fiút.
  • LasDen #40540
    a tsundere alapvetően ellenségesen viselkedik kifele mindenkivel (vagy azzal, akibe szerelmes) míg belül egy aranyos kedves valaki, csak ezt nem meri kimutatni és ezért inkább ellenséges...:D
  • LeventeV
    elso evad lezarasaval meg voltam elegedve, masodikat meg nem lattam. toradora nem tetszett annyira mint a Special A.

nagyon lama kerdes, de mi a tsundere?

holnap utolso vizsga, szerdan megyek haza es addig fogok animezni mig ki nem folyik a szemem.
  • armageddon666
    Végére egész jó lesz talán ez a Kamisama Kazoku :) mondjuk az a bünti nem volt szép... végre egy kis haladás, erre paff... :\
  • Ruley
    A Nogizaka Haruka szerinted lezárta a szerelmi szálat? Mert szerintem olyan tipikus hárem sorozat volt, mint mondjuk a Shakugan no Shana, vagy a Zero No Tsukaima, amiben végig egyértelmű hogy melyik lány a főszereplő, de azért csak nem teszik fel igazán az i-re a pontot, mert hátha összejön még egy harmadik évad.

Ha a Toradora tetszett is, akkor a LovelyComplex az ami hasonló témájú, ebben is mindketten a külsejük miatt önmarcangolnak, aztán szövetkeznek hogy összehozzák a másikat a titkos szerelmével, aztán persze egymásba szeretnek. A különbség az hogy ebben nincs domina-tsundere, és a hangulata ilyen shoujo manga szerű, szituációs humorral meg szürreális pillanatokkal.
  • LeventeV
    tenyleg... ez teljesen kiment a fejembol :|

a tobbieknek kosz a tippeket. toradora-t lattam a tobbi megy ptw-be
  • efti
    Fractale 03 eleg huha volt
  • IMYke2.0.0.0
    "Clannad" akkor már kutya?
  • Seth
    Toradora,Love Hina
  • PetruZ
    Itazura na Kiss, Lovely Complex
  • Lelouch
    Midori no Hibi
  • LeventeV
    tegnap este megneztem a Special A utolso 12 reszet.

nagyon tetszett, 10/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A befejezese kulonosen tetszett. szep kerek tortenet volt, a hozza illo lezarassal. mindenki osszejott azzal akivel ossze kellett jojjon. megkaptam a rendes BEFEJEZEST amit ebben a mufajban nem nagyon szokas megadni, a Nogizaka Haruka no Himitsu volt ezen kivul az egyetlen amit lattam es lezartak a szerelmi szalat.

tudtok mondani meg olyan animet amiben lezarjak a szerelmi szalat? megjott most a kedvem az ilyenekhez :P
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi. Remélem, az animében inkább csak humorfaktor, semmint szereplő :)
  • Lelouch
    A Star Driver-ből van.
  • IMYke2.0.0.0
    Mi az a sárga kutya a Coalgirls honlapon...? Nem kicsit csúnya a bannerben :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá: Nagy kapásgóllal Japáné az Ázsia-kupa.
  • LasDen #40525
    szerintem Aoi nem lesz a limiterje.....mivel az izé nélkül is tudja csinálni, így ők anélkül lesznek partnerek....de aztán majd egyszer...:D
    monjuk ebben a részben nem volt, de az előzőekben, hogy mivel ő az érinthetetlen ezé Aoi direktbe fogdosta mindig....olyan mesterséges helyzetek voltak direkt csak erre kihegyezve a dolgot....azok nem tetszettek...:D
    meg milyen kis tahó már a srác...lát egy naplót és egyből elolvasná....de szar....
    meg ez a 4:3 is....teljesen illogikus...nem értem miben létét.....:D
  • LasDen #40524
    szerintem az előző jobb volt...és a következő is jobbnak néz ki :D
  • Zomil
    Triplepost fuckyeah.....
    Szoval amugy elgondolkodtam, h azok a sorozatok amiktöl egyáltalán nem vártam el, h igy ledöbbentsenek azoknak pont sikerült: Fractale és a Madoka Magica....

Igazábol szvsz az utobbi idök egyik legjobb szezonja ez...legalábbis számomra :)

Mondjuk a dragon crisis-el nemtudom mi a helyzet, mert ahhoz az elsö rész ota nem jött forditás.
  • Zomil
    WOW Fractale durva volt :OOOO
  • Zomil
    Merry ismét jó volt várom a kövektezö részt! :)
  • LasDen #40520
    matrix 7.0....
  • Ruley
    Hüh. Fractale 3. rész.

Hát ez minimum egy Madoka Magica szintű fordulat volt. Három részen keresztül a Rakéta Csapat üldözi a Flúgos Lányt és a Kalandokba Belecsöppent Fiút, aztán egyszer csak gépfegyverek, terrortámadás, vér, kupac hulla.
  • Zomil
    én már az már mikor megláttam az elsö képeket és a nekromata Saber-es filingje miatt tudtam, h kötelezö lesz nézni :D

Amugy Freezing ismét iszonyat jó volt...bár mostmár tényleg végre a korlátozoja lehetne aztán jöhetne a lényeg :D
  • LasDen #40517
    há világbéke van, na....:D
  • Lelouch
    Ja, ott is volt már.
  • LasDen #40515
    a virágos Gundam már a 2. évad ED-ben is volt nem??? :D
  • Lelouch
    Én csak a jó OP és a 4chan hatására lestem bele, de eddig nekem is kellemes meglepetés, mert amúgy nem igazán terveztem nézni... :D
  • Lelouch
    Óriásliliom az űrben, ezüst Setsuna, virágba borult Gundam, stb...

"Kicsit" túlzásba estek már. :D
  • LasDen #40512
    tán nem tetszett az ezüst Setsuna???
    :D
  • Lelouch
    Na közben befejeztem a moviet... A végére inkább nem mondok semmit... :D
  • Zomil
    zombie még mindig hatalmas...ahogy jengáznak.... :DDDD
    és legalább valami történet szerüség is van :)
    ez a 25perc egy pillanat alatt elrepül és szinte végig lehet nevetni rajta :D
  • LasDen #40509
    rég volt már a 2. évad...ilyenekre már nem emlékszem...:D
  • Lelouch
    Szerintem is elég jelentéktelen volt ez az egyoldalú valami Feldt részéről, plusz elég erőltetett is.
    Nena meghalt a 2. évadban, ő nem lehetett... :D Meg ő nem is volt ilyen észkombájn... :D
  • LasDen #40507
    először csak néztem, hogy milyen szerelmi szál...de aztán beugrott...elég jelentéktelen szerintem...
    Én aszittem hogy ez a Milna csaj a Trinity...legalábbis eddig abban a hitben voltam...:D
  • Lelouch
    Gundam 00 movie 20 perccel a vége előtt:
    Nagyon gagyi ez a szerelmi szál Feldt és Setsuna között. :D
    Ja és ki ez a Mina nevű tudós csaj, aki úgy néz ki mint Nena Trinity, és a hangja is ugyanaz mint neki?(Kugimiya Rie)
  • IMYke2.0.0.0
    SQL adatbázis hiba nálam is.
  • LasDen #40504
    AA csak nálam nem megy most??? :D
  • Zomil
    Attol még a tényen nem változtat, h AA azért nem gagyi forditásokat csinál :)
  • armageddon666
    Ja mondjuk akartam mondani, hogy az a Shin Nanashi, meg Okinawa... hát, eléggé... nemtom, túl menő? :D Szal nem tipikus japán név, hanem valami hős japán név :D Shin Nanashi... És pont Okinawa? :D