72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én se ájultam el tőle...mondjuk nem is nagyon érint mert az egész sorozat nem volt egy nagy szám úgyhogy nem nagyon érdekel hogy milyen a bluray...még az epilógust megnézem ha kijön azt csá...:D -
Gagyi upscale. Ilyet MPCHC is tud... bicubic nagyítás, meg denoise... realtime BD minőség
-
pont tegnap láttam ezt a képet róla...:D
-
Nem értem, hogy Coalgirls miért akadt ki a "Kara no Kyoukai" minőségét illetően.
Ezt írja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No fucking way am I going to waste my time on something that looks like this.
Q-Tec waste of space and money. This is horrible, and Japan should pay back everyone who bought the disc for wasting their money.
-
Első két részt bírd ki... :) -
nah a working...át is siklottam felette...akkor az lesz az...köszi...:D -
atfutva a ptw listadat:
a Bartender nem epp slice of life, de mindenkepp ajanlom, nagyon kellemes sorozat.
Az itazura na kiss, vegso soron valahol meg belefer a slice kategoriaba es szinten jo
A working a MAL szerint slice of life, szerintem inkabb gag, de akarhogy is szinten jo sorozat volt
-
Nézz rá a ptw listádra. Nézd meg hány db anime van benne. Keress vmit amivel tudsz random számot generálni vagy dobj párat kockákkal. Ami eredmény lesz azt nézd meg a sorban. -
valaki mondjon már valami slice of life animét vagy valamit....vizslatom a listám, de nemtom mit nézzek.....másik lehetőség, hogy kerít valaki nekem egy oh edo rocket letöltést mer én nem találok sehol...:( -
befejeztem asu no yoichit....jobb volt mint vártam...bár ez a végére összetákolt történet nagyon gagyi volt, de a lényegen nem változtat...a család a legfontosabb ne feledjétek :D ez a Washizu meg egy kicsit emlékeztetett a Hosakara, de őt senki sem überelheti...:D -
Ja. Nekem meg gyorsan el kell olvasni a VN-t, hogy aztán egész tavasszal az agyatokra menjek hogy én már tudom mi lesz a következő részben. -
tudom...azé is számítok rá, hogy fasza lesz...:D -
megkéne nézni :) -
jaaa....értem.....van amikor nem nézem a történetet csak úgy megragad, akkor nézős egyből...:D -
Ugyanaz készítette az eredeti VN-t mint a Chaos;Head-et, ugyanabban a világban is játszódik, kvázi folytatása, szóval hasonló szintre és stílusra számítanék -
Nemtudtad, h a fluxuskondenzátort egy mikrobol fejlesztették tovább? :D -
Én nem.
BAKE TIME??? meg ne nyomja! -
Jah igy már mindent értek
-
-
Csak mert vkinek ennyi is spoiler. :PSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- leírá[email protected]Steins;Gate is about a group of friends who have customized their microwave into a device that can send text messages to the past. As they perform different experiments, an organization named SERN who has been doing their own research on time travel tracks them down and now the characters have to find a way to avoid being captured by them. -
O_O....he??? -
Nem tünik rossznak, de már megint ilyen multba beleavatkozás, meg idöutazás....pfej :D
Arrol nem is beszélve, h egy mikrot alakitanak át hozzá... :D -
Jó lesz ez....:D Gintama után ezt meg Sket Dancet várom a legjobban...:D
És úgy néz ki lesz új Toradora OVA az egyik blurayen mellékelve....
-
Az Izanami nem csoda hogy nem rémlik, mert az első évadban még nem volt róla szó. Amúgy ja, elég lezáratlan volt a vége, de a 2. évadnál se jobb a helyzet ilyen szempontból. -
szerintem ez rövidebben összefoglalható, mint 25 rész :) de akkor az utolsó rész, Amber, Izanami kifejtése elég lesz :D Contractoroknál arra gondoltam, hogy ugye kell valamit fizetniük mikor használják a képességük, és van-e még ilyen dolguk. Hell's Gate utolsó rész miatt. Dollok igazából nem tudom :D Wiki alapján nem sokat tudni róluk...
De ez az Izanami abszolút nem rémlik... meg hogy mi volt a vége :D Úgy rémlik lezáratlan volt vagy valami :S -
Ha ennyi mindenre vársz magyarázatot, szerintem inkább nézd újra az első évadot... :D -
Elkezdtem DtB Gaident, aztán rá jöttem, hogy nem emlékszem az első évadra...
Valaki lenne szíves leírni a kulcsmotívumokat belőle?
Contractorok, Amber, Hell's Gate, Dollok, Izanami, első évad vége, ilyesmikre gondoltam. Meg mi lett pl. Maoval? -
Csak érdekességként: selfmade mecha.
-
Az "azt kivanom barcsak ne lennenek boszokanyok" is egy egesz epkezlab kivansag lenne :) -
Na meg ott van a klasszikus "azt kívánom hogy még akárhányat kívánhassak/azt kívánom hogy legyek mindenható" is, amikről a legtöbb hasonló sztoriban nem mondják ki hogy nem lehet, de valahogy egyértelmű. -
viszont az aktualis Level E megint nagyon jo volt. Ez az szezon addig egesz jo :) -
Lehetséges :)
De Sayaka mégis másnak kérte a kivánságát, ebböl gondolom, h lehet Madoka meg Mami-t fogja kivánni :D
Mondjuk jobban örülnék, ha nem, jó ez igy :) -
Latva a varhato sorsat a boszorkanyvadaszoknak a "legyek mindig sikeres moszorkanyvadasz" pl eleg jo kivansagnak hangzik :) -
Csak tipp, de az alapján ahogy még azt is külön megkérdezték hogy valaki más javára kérhetnek-e valamit, az meg fel sem merült hogy valami világmegváltó dolgot kérjenek, talán ebben valami nyelvi sajátosság lehet, hogy "kívánság" alatt kapásból azt értik hogy egy "személyes ajándék" amiről szó van, nem az hogy "bármit elérhetek amit mondatba tudok foglalni".
Szóval emiatt lehet hogy ez sem fog témába kerülni. -
kivancsi leszek a 04re, reggel munkaba menet elottre van betervezve az uj epizod :) -
level e elmehet a faszomba ezzel a résszel...de tudtam hogy ez lesz a csattanó......szemetek :D -
az 5. rész csütörtökön jön asszem, szoval a 4.-röl van szo :) -
nah...dragon crisis egész jó volt...:D de elég meglepett mikor kiderült a 30-asnak kinéző tagról hogy 19....bár ennél durvább volt a break bladeban a huszonévesnek kinéző 12 éves bomba csaj.....beszarás mik vannak...:D -
Viszont a dragon crisis kezd nezhetovel szelidulni. Az ending-ben a nota viszont mar annyira rossz, hogy tetszik.. -
Most melyik reszrol beszelunk? Van mar 05 vagy csak most nezted meg a 04et? Egyebkent a tortenet eddig eleg kozepszeru, de a megrajzolas, kulonosen a witchek kornyeken eleg egyedi :D Egyenlore inkabb az utobbi tart elotte mint a sztori.