72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #40820
    Zombie
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy látszik nem jött be a tippem, hogy Kyoko csak áldozat, hanem télleg ő az elkövető...na de akkor mostantól minden részben meghal 1-2x vagy az utolsó részben Ayumu olyan erősen öli meg, hogy 10x meghal miatta....:D
  • Lelouch
    Infinite Stratos Country Wars

És akkor egy előzmény is: Ichiban Ushiro No DaiMaou Color Wars

[Csak az nézze, aki képben van valamilyen szinten a sorozatokkal, nehogy meg legyek gyanúsítva spoiler mutogatással... XD]
  • LasDen #40818
    kicsit nyűgös vagyok kevés alvás miatt...:D
  • armageddon666
  • LasDen #40816
    amúgy meg nem tudom milyen alapon döntöd el hogy engem mi érint és mi nem....
    köszönöm hogy elmondtad...:D
  • Máté94
    Még hosszabb estém lesz. :DDD
    Közbe AA beszart. :DD
  • Zomil
    Nah igen :)
    Mondjuk FFnF meggyogyulhatna már kellene már a heti Level-E/Zombie adag :D
    Pontosabban 2rész, azt hiszem annyival vannak elmaradva.

Hoppá, legalább a Fractale 4. részét kidobták most :)
  • Máté94
    Nekem Zsoca nyelvezete jobban tetszett, de ez van.
    Megyek is akkor a 4. részért. :)
    Merry is van, hosszú estém lesz megint. :D
  • Zomil
    Már a dragon crisis részei 1hete az US dobja ki, az animany meg leragadt az elsö résznél igy nem igazán izgat :D
    Most jött ki a 4. dragon crisis rész :)
  • Máté94
    Zsocaika, a mostani vezető már nem bírta sajnos, hogy szinte mindent egyedül csinált, így átadja a Ricz/Ronin Factories-nek az eddig projeckteket. Egyébként Facebook. :)
  • PetruZ
    Elég valószínű, mivel az idén várható movie nem önálló, hanem folytatás lesz, valószínűleg felvezetés a 3. évadhoz. Mindegy, bármilyen mennyiségben jöhet. :)
  • LasDen #40809
    de attól még elmondhatod bazmeg....
  • Máté94
    Téged nem érint.
  • LasDen #40807
    hm?
  • Máté94
    Animany-nak vége. :(
  • armageddon666
    Erre annyit tudok mondani...
    J-ee!!!
  • LeventeV
    befejeztem a Baccano!-t. iszonyat jo volt. Isaac-san meg Miria-san hihetetlenul feldobtak azt a ket napot amig vegigneztem.

es mikor 2001-ben leesett nekik, hogy nem oregedtek... hat az utott :))
  • Lelouch
    Nem tudom, de így majd biztos lesz K-on!!! anime is. :D
  • armageddon666
    reboot, retell, sequel?
  • Lelouch
    Örülhetnek a K-On! rajongók.
  • armageddon666
    Ez a ki győz le kit meg ilyenek szerencsére marhára nem maradandó lévén fingom sincs melyik név mit takar, viszont megjött a kedvem ehhez :D
  • LasDen #40799
    hmm...szépnek szép lesz...a többi meg majd kiderül...:D
  • Zomil
    érdekes :D
  • Ruley
    Érdekes Madoka Magica elemzés:

Kyouko's seemingly offhand statement about the foodchain brought something to my attention. Mami sips a cup of tea after defeating Gertrude. Charlotte devours Mami. The sight of a yellow egg reminds Madoka of Mami's last moments, and she weeps after putting it to her mouth. Homura warns Madoka with a cup of coffee. Kyouko is shown eating in all of her appearances so far (crepes, waffles, taiyaki).

I'm currently pretending that this somehow represents their appetite for power or their degree of corruption, with Madoka being the most reluctant, Homura and Mami sipping in moderation, and Kyouko being the most voracious so far.
  • Prof William
    Mekkora újszerű telitalálat lenne ez az anime ha 20 éve jelent volna meg amikor még nem volt csontig lerágva ez a teljes hárem dolog valamint a hozzá kapcsolódó ötletek.
  • Ruley
    Nem mindenben hasonlítanak, Fukudának például lényegesen gyorsabban meg tudtam állapítani a nemét...
  • LasDen #40794
    már pedig azt fognak írni ez nagyon úgy tűnik....de micsoda véletlen, hogy mindketten pont egyszerre találtak rá ugyanarra a témára....:D de már vártam ezt a szakítós témát is....főleg hogy látta hogy Miyoshival nyomulgat..:D

azon gondolkoztam már az elző résznél is, hogy Fukuda kire hasonlít....most rájöttem, hogy Mellora.....:D
  • Ruley
    Na Bakuman...

Ha most még tényleg el is kezdenek krimit írni, ahogy tűnik, akkor már hivatalosan is átlép Tsugumi Ohba önéletrajz kategóriába
  • LasDen #40792
    mezawari....bakumanból ők a leggyorsabbak....:D
  • efti
    melyik subbal nezed? Ami epp eloszor jon ki?

Amugy mangabol is ma jott ki a ch119 scanlation, az is nagyon erdekes volt :)
  • LasDen #40790
    jajj hát bakuman....annyira drámai volt....de annyira de annyira....mondjuk gondoltam hogy nem fogják kihagyni ezt a ziccert és valamikor előjön és már az előző részek és alapoztak....:D de megin korrekt rész volt.....
  • Máté94
    IS: Végtelen Stratos:
    Megjelent a tipikus német dere, nem is lehetne más nemzetiségű. Charles pedig lány, de hát ez eléggé sejthető volt. :D
  • LasDen #40788
    azé kíváncsi lennék milyen nézettsége volt ennek a nice boatnak...:D
  • Máté94
    Ja, emlékszem már. :D
  • Győri Devi
    Ez jobb!
  • Zomil
    olvasd el a video 2. legfelértékelt kommentjét :)
    SPOILERES!!!
  • efti
    +1
  • Zomil
    nice boat!
  • Máté94
    nem értem
  • Győri Devi
    jöhet mind!!! persze ingyen :P