72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Zombie neeee. Pedig azt hittem, hogy Puela és vége. :DD
  • Zomil
    yayy megint egész estés anime nézés lesz, AA-n kijött zombie 4-5. US-en meg a madoka magica legujabbja :)
  • armageddon666
  • Lelouch
    Ez nem volt szép, még ha viccnek is szántad...
  • Daell Drow
    Ertem, kosz, akkor nem sokara elvonulok 3 orara :)
  • RelakS
    te meg kedves
  • Máté94
    Mert hülye vagy. :DD
  • LasDen #40854
    én nemtom miről beszélsz....:D
  • armageddon666
    jah... tulajdonképp kulcsmotívum szerintem... illetve több dolog élménynövelő. exponenciálisan.
  • RelakS
    hát azért ha a második évadból kimaradt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a rész, mikor Kyon visszament rajzolni Haruhinak, akkor fogja kapkodni a fejét :)
  • Ruley
    Ja, eleve ugye nem is időrendi sorrendben van az egész, tehát már az első évadban is láttál olyan részeket amik időben közelebb vannak a filmhez mint a harmadik évad.

Tartalmilag csak azt hagytad ki, amikor a második évadban elkészítik az első évadban bemutatott homemade filmjüket.
  • LasDen #40850
    semmi komolyat...érteni fogod így is a filmet...
  • Daell Drow
    hali, leszdtem a 3 oras haruhit.
    az elso sorozatato es a 2 parodiat latam.
    a masodik sorozatbol kb 5-6 reszt latam a tobbi elmaradt, remelem igy is erdemes megnezni. szal semmi fontosat nem hagytam ki hogy nem latam a par maradek reszt?
  • PetruZ
    Ehh... pedig Yuuna maga az esetlen loli mintapéldány és ebben a sorozatban hangzik el minden idők egyik legjobb nem op/ed éneke (a "Banana Song"). :)
  • LasDen #40847
    szimplán nem tetszett...:D annyira taszított az egész és a főszereplő srác se volt szimpatikus...úgyhogy elköszöntünk egymástól....:D
  • PetruZ
    Ja, bocs, most látom... Dropped? Miért?
  • PetruZ
    A Kage Kara Mamoru még nincs a listádon? :)
  • LasDen #40844
    nincs velük bajom...attól függ, hogy milyen a karakter...ha irritáló vagy már túllő minden határon a bénasága, akkor esetleg zavar, de nem kizáró ok hogy ne nézzek valamit...főleg ha ilyen vicces...:D
  • armageddon666
    Jah... meg lehetett venni normális kilőhető villogós beybladeket... animét nem néztem, de volt egy. Mondjuk elég gagyi volt. Aztán lengyelpiacon vettem 5-6 "gagyi kínai" utánzatot, amik bár nem világítottak, viszont akkora acélkaszáik voltak :D:D:D:D simán össze lehetett velük zúzni az "oridzsinál" drága szarokat :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hittem, az esetlen loli nem az eseted :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is nagyon hangulatos, jó anime-sorozat volt. Ha módodban áll, nézd meg az extrákat is! Igaz, én felirat nélkül találtam meg az összeset, de a hangulat, amit az élő közönségtalálkozón, és szinkronizáláson hoznak, megéri.
    A szereplők szinkronjainak egyénisége is meglepő :)
  • efti
    Megvolt a level e, ez a sorozat tovabbra is fergetegesen elborult :D
  • Zomil
    Fractale 4.rész...még mindig elég érdekes :)
    kiváncsi vagyok mi lesz ebböl...
  • Zomil
    Merry még mindig nagyon jó és egyre jobb :)
  • LasDen #40837
    elkezdtem Workinget....telitalálat....ez a fajta humor fekszik nekem és az egész rohadt jó...:D
    asszem imi írta, hogy bírjam ki az első 2 részt, de most hogy az elsőt láttam nem tudom mire gondolhatott...:D
  • Zomil
    Dragon Crisis 4. rész...nemtudom vmiért nekem tetszik ez a sorozat :D
  • Zomil
    gondolom mert azok fizetnek... :)
  • Győri Devi
    Valszeg ez lesz hogy más más kisebb storyk az idióta herceggel, én sem erre számítottam. A mostani részen szakadtam mondjuk :D
  • efti
    masodik leszedesre mar lett benne felirat, ugyhogy tenyleg lehet fixed. Mondjuk azert illett volna v2-kent visszarakni..
  • berlinboy6329
    Ez a Leve-e végig ilyen minitörténetekből fog állni?

elején még jól indul,3 rész,ami kapcsolódott,aztán jött vmi iskolázós más szereplőkkel, a végén vissszatértünk,h na jó kis mese,mondom akkor itt megy tovább a sztori,de most megint egy másik történet kezdődött más szereplőkkel..:C
  • Máté94
    Valaki árulja el mióta vannak Ford Focusok és Citroen C4-ek japánban? :DD
    Kurvára felhúz amikor ilyeneket látok. Nincs elég gyönyörű japán autó, amit berakhatnának? :D
  • Ruley
    Vá, ezek kegyetlenül fülbemászóak.

Cuntry Wars!
    So much Jelly!
    Everybody wants to sleep with me!

Viszont ezt az IS-t már mindjárt megsajnálom, lassan már tényleg mintha az animék Avatar-ja lenne, hogy hirtelen most jött rá mindenki hogy évek óta a szart eszik, és most minha ezt az egy sorozatot akarnák keresztre feszíteni a világ minden bűnéért.
  • efti
    "nyavogo"
  • Győri Devi
    jah leszedtem level e-t én is meek fel megint nyávogóra megégyszer ott van leírásban pedig subs fixed...
  • LasDen #40827
    felirat nélküli level e-t én is leszettem....:D
  • efti
    Ehh nem az en estem. Latom TT-n bakuman, leszedtem, masolnam be a helyere, hat basszus ez csak a 17es epizod volt, az meg mar megvan. Sebaj, lejott a Level E is, helyere masolom, elinditom, nincs rajta felirat...

Vegul csak a dragon crisis maradt. Vegul nem dobtam a sorozatot, az elmult 2 resz soran a nezheto szintet hozta, heti egy epizod menni fog.
  • Lelouch
    Most is állítólag a Hasbro támgogatásával került képernyőre újra... Biztos a bakugan termékek már nem fogytak olyan jól, és a beyblade-ból akarnak még kisajtolni egy kis pénzt... :D
  • Győri Devi
    a tazook az meg a másik :D abból volt kisebb botrány is mert volt egy gyökér csaj aki ellopta másnak a tazooit meg könyveket padokból azt még a táskájában én vettem észre a pokémonos könyvjelzőmet egy könyvben hogy waddafak... XD
  • LasDen #40823
    hétvége? délelőtt??? inkább alszok...:D
    amúgy is én ebből a baybladeből már kimaradtam (nem bánom persze)...egyedül a pokémon tazookat gyűjtöttem...:D

hát a sárkány heti epizódja alámerült a szarban megin....
  • Győri Devi
    emlékszem általánosban mennyit baybladeztünk :D chipsekhez lehetett kapni volt amikor nagy pakkhoz járt pálya is omg mennyire menő volt XD