72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem tudom. Én mindenesetre ezt a kiadványt szereztem be, mert nincs olyan gyors netem, hogy egy esetleges tévedés esetén pótoljak.
-
Mondjuk lehetett már látni olyat, hogy olyanra biggyesztették az uncensored jelzőt, ami eleve soha nem volt cenzúrázva.
Az a csapat se indokolta meg, hanem ennyit írt: "Ova=H and TV=Ecchi/Borderline H" tehát a TV-hez hasonlították. -
Az OVA-k többnyire a boltok polcaira kerülnek csak ki, akkor meg mi értelme lenne a cenzúrának? -
Szívesen :)
Én három oldalt nézek meg azonnal, ha kell valami, csak utána az egyik nagy gyűjtőt. Így nem tudok lecsúszni a kedvenceim kiadványairól.
-
Hát nem tudom, hogy mi számít igazi cenzúrának, de nézz a neten szét, a témában - a spoilertagban lévő csapat nem véletlenül tette oda az előtagot, szerintem. -
Az elülső polcokra. :) -
Cenzúrázott OVA? Ilyenről se hallottam még eddig. :D -
pont most jutott eszembe hogy felnezzek az oldalukra es van is szep osszehasonlitas. a cenzurasba csak a kep felet eltakarjak a csirkek... LOL 
kosz az infot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy nem latogattam eddig az oldalukat? pedig jo releasek vannak az oldalon. kosz, hogy megosztottad velem.
@LasDen: mi a kulonbseg a tv es az ova kozott? masrol szolnak? -
OVA-ban is van. Legalábbis abban, amibe belenéztem.
[Igen, megnéztem katalógusomban]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uncensored = SubDesu, 720 -
az OVA-ba nincs ha jól tudom...TV sorozatba má van szerintem....
télleg....lehet elkezdem az OVA-t....:D -
Van cenzúra, és van olyan release, amiben nincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Coalgirls, és Doki - mindkettő BD-rip
-
kiss x sis-be van cenzura? es ha igen akkor van olyan release (brrip vagy hasonlo) amiben nincs? -
Misaka misaka wa misaka misaka -
végre egy igazán jó beelzebub rész....nem volt hangosan röhögős de igazán élveztem...remélem többi is ilyen lesz mosmá...és végre 1 áramütés sem volt.....:D -
Nincs benne semmi nagy spoiler, de ha jobban érzed magad tőle, akkor töröld... -
done...
és vajon amire válaszoltál? (nem láttam a zanimét, szal...) -
húúú basszus tényleg...törölheted, mert azé spoiler....így ébredés után kiment a fejemből...bocsánat...:D -
ez mennyire is spoiler?
Megint olyan törölgethetnékem kezd lenni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mint pl a sok Misaka, bárki is legyen az, már lehet, hogy szpojler :P -
A Railgun OVA-t láttad már? :D Ott van Kuroko. :D Meg ha az US folytatja az Index-et, akkor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rögtön a következő arc-ban ő lesz a középpontban. -
Nemgond, ha fillerrel töltik fel csak legyen minél több Kuroko benne :D -
A Railgun anime 17 fejezetet dolgozott fel a mangából, és ez is csak a level upper arc-ot takarja le... Most jár a manga a 38. fejezetnél, ahol pont befejeződött az Accelerator elleni harc, úgyhogy tényleg nincs túl sok feldolgoznivaló. 13 részhez szerintem ez sok, 24 részhez meg kevés, de a következő arc ki tudja mikor fejeződne be, majd fillerel feltöltik megint az évadot. -
Ááá, csak 4chan-ról meg innen-onnan tájékozódom. :D Én is a magyar feliratra várok. -
akkor te nézed most az Index II-öt? :)
Eddig milyen?
Ha jol tudom 24részes lesz szoval nemsokára vége, remélem akkor már tényleg elkezdik nyomatni a forditást :P -
Melyik MISAKA? :D Amúgy komolyabban csak a legutóbbi 2 részben lettek elővéve a Misaka nővérek, Last Order és társai... Bár 6-7. rész környékén is feltűntek egy kicsit. -
még csak ott? :S
Nekem akkor is Kuroko a kedvencem nála jobb karakter nincs :D -
Már nemsokára véget ér ott is az Imouto/Accelerator arc, úgyhogy olyan sokat nem kell várni már szerintem. Ha nagyon akarják, kb. ősszel már indulhatna újabb évad. -
akkor nem mostanában lesz.... -
Van anyag bőven? Még csak ott jár a manga, hogy Accelerator ellen nyomják... -
snnyira nem voltam oda érte...de Uiharu miatt majd megnézem ha lesz...meg akkor már talán lesz MISAKA...a Railgunba őt vártam végig...:D -
Remélem. -
Indexből rengeteg feldolgoznivaló van még, nincs szükség fillerezni...
A Railgun van tele fillerrel. Elvileg ami a level upper arc után van, az minden filler. -
elvileg anyag van hozzá böven :) -
lesz olyan??? -
Majd Railgun II-ben lesz megint. Remélem lesz. :) -
jó kérdés én eddig 5részt láttam, mert addig van leforditva, eddig kb. 1szer szerepelt :D -
index II-be van sok MISAKA??? őt bírtam az elsőben is a legjobban....:D -
Én olvasnám őket, de csak is magyarul. Úgy jobban átjön.
Vagy lehet majd ha jobb lesz az angol szókincsem. ^^ -
akkor hülye vagyok :D
télleg nincs benne filler?
akkor railgun-ban lenne? lehet azzal keverem -
Az is benne van az LN-ben. -
nemtudom LN nem igazán tud lázba hozni, nincs hozzá hang/zene :D