72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom. Én mindenesetre ezt a kiadványt szereztem be, mert nincs olyan gyors netem, hogy egy esetleges tévedés esetén pótoljak.
  • Malakai
    Mondjuk lehetett már látni olyat, hogy olyanra biggyesztették az uncensored jelzőt, ami eleve soha nem volt cenzúrázva.
    Az a csapat se indokolta meg, hanem ennyit írt: "Ova=H and TV=Ecchi/Borderline H" tehát a TV-hez hasonlították.
  • Lelouch
    Az OVA-k többnyire a boltok polcaira kerülnek csak ki, akkor meg mi értelme lenne a cenzúrának?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
    Én három oldalt nézek meg azonnal, ha kell valami, csak utána az egyik nagy gyűjtőt. Így nem tudok lecsúszni a kedvenceim kiadványairól.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom, hogy mi számít igazi cenzúrának, de nézz a neten szét, a témában - a spoilertagban lévő csapat nem véletlenül tette oda az előtagot, szerintem.
  • Malakai
    Az elülső polcokra. :)
  • Lelouch
    Cenzúrázott OVA? Ilyenről se hallottam még eddig. :D
  • LeventeV
    pont most jutott eszembe hogy felnezzek az oldalukra es van is szep osszehasonlitas. a cenzurasba csak a kep felet eltakarjak a csirkek... LOL
    kosz az infot.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy nem latogattam eddig az oldalukat? pedig jo releasek vannak az oldalon. kosz, hogy megosztottad velem.

@LasDen: mi a kulonbseg a tv es az ova kozott? masrol szolnak?
  • IMYke2.0.0.0
    OVA-ban is van. Legalábbis abban, amibe belenéztem.
    [Igen, megnéztem katalógusomban]

Uncensored = SubDesu, 720
  • LasDen #41013
    az OVA-ba nincs ha jól tudom...TV sorozatba má van szerintem....
    télleg....lehet elkezdem az OVA-t....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Van cenzúra, és van olyan release, amiben nincs.

Coalgirls, és Doki - mindkettő BD-rip

• LeventeV
    kiss x sis-be van cenzura? es ha igen akkor van olyan release (brrip vagy hasonlo) amiben nincs?
  • armageddon666
    Misaka misaka wa misaka misaka
  • LasDen #41009
    végre egy igazán jó beelzebub rész....nem volt hangosan röhögős de igazán élveztem...remélem többi is ilyen lesz mosmá...és végre 1 áramütés sem volt.....:D
  • Lelouch
    Nincs benne semmi nagy spoiler, de ha jobban érzed magad tőle, akkor töröld...
  • RelakS
    done...

és vajon amire válaszoltál? (nem láttam a zanimét, szal...)
  • LasDen #41006
    húúú basszus tényleg...törölheted, mert azé spoiler....így ébredés után kiment a fejemből...bocsánat...:D
  • RelakS
    ez mennyire is spoiler?

Megint olyan törölgethetnékem kezd lenni...

mint pl a sok Misaka, bárki is legyen az, már lehet, hogy szpojler :P
  • Lelouch
    A Railgun OVA-t láttad már? :D Ott van Kuroko. :D Meg ha az US folytatja az Index-et, akkor
    rögtön a következő arc-ban ő lesz a középpontban.
  • Zomil
    Nemgond, ha fillerrel töltik fel csak legyen minél több Kuroko benne :D
  • Lelouch
    A Railgun anime 17 fejezetet dolgozott fel a mangából, és ez is csak a level upper arc-ot takarja le... Most jár a manga a 38. fejezetnél, ahol pont befejeződött az Accelerator elleni harc, úgyhogy tényleg nincs túl sok feldolgoznivaló. 13 részhez szerintem ez sok, 24 részhez meg kevés, de a következő arc ki tudja mikor fejeződne be, majd fillerel feltöltik megint az évadot.
  • Lelouch
    Ááá, csak 4chan-ról meg innen-onnan tájékozódom. :D Én is a magyar feliratra várok.
  • Zomil
    akkor te nézed most az Index II-öt? :)
    Eddig milyen?
    Ha jol tudom 24részes lesz szoval nemsokára vége, remélem akkor már tényleg elkezdik nyomatni a forditást :P
  • Lelouch
    Melyik MISAKA? :D Amúgy komolyabban csak a legutóbbi 2 részben lettek elővéve a Misaka nővérek, Last Order és társai... Bár 6-7. rész környékén is feltűntek egy kicsit.
  • Zomil
    még csak ott? :S

Nekem akkor is Kuroko a kedvencem nála jobb karakter nincs :D
  • Lelouch
    Már nemsokára véget ér ott is az Imouto/Accelerator arc, úgyhogy olyan sokat nem kell várni már szerintem. Ha nagyon akarják, kb. ősszel már indulhatna újabb évad.
  • LasDen #40995
    akkor nem mostanában lesz....
  • Lelouch
    Van anyag bőven? Még csak ott jár a manga, hogy Accelerator ellen nyomják...
  • LasDen #40993
    snnyira nem voltam oda érte...de Uiharu miatt majd megnézem ha lesz...meg akkor már talán lesz MISAKA...a Railgunba őt vártam végig...:D
  • Máté94
    Remélem.
  • Lelouch
    Indexből rengeteg feldolgoznivaló van még, nincs szükség fillerezni...
    A Railgun van tele fillerrel. Elvileg ami a level upper arc után van, az minden filler.
  • Zomil
    elvileg anyag van hozzá böven :)
  • LasDen #40989
    lesz olyan???
  • Máté94
    Majd Railgun II-ben lesz megint. Remélem lesz. :)
  • Zomil
    jó kérdés én eddig 5részt láttam, mert addig van leforditva, eddig kb. 1szer szerepelt :D
  • LasDen #40986
    index II-be van sok MISAKA??? őt bírtam az elsőben is a legjobban....:D
  • Máté94
    Én olvasnám őket, de csak is magyarul. Úgy jobban átjön.
    Vagy lehet majd ha jobb lesz az angol szókincsem. ^^
  • Zomil
    akkor hülye vagyok :D
    télleg nincs benne filler?

akkor railgun-ban lenne? lehet azzal keverem
  • Lelouch
    Az is benne van az LN-ben.
  • Zomil
    nemtudom LN nem igazán tud lázba hozni, nincs hozzá hang/zene :D