72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    es van uncensored verzio belole?
  • LasDen #41180
    yep...
  • LeventeV
    a Nyan koi-ba van cenzura?
  • LasDen #41178
    "A Pony Canyon publicity representative confirmed on Twitter that Naoko Yamada announced the release date for the K-ON! film: December 3."

jövő nyáron már lehet nézni is talán...
  • IMYke2.0.0.0
    Most, hogy mondod... eddig nem is vettem észre :)
  • Gurren
    nekem az a nyúl kell jobb szélről
  • IMYke2.0.0.0
    Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az ágy feletti kép miből van, és mi van rá írva? (Splice c. filmben):

• efti
    bakuman manga formatuma nagyon valtozo, neha kb mintha palcikaemberek lennenek mindenfajta hatter nelkul, maskor meg olyan jol nez ki egy egy chapter, hogy az anime megirigyelhetne. Meg tudom erteni ha ez zavaro. engem is zavar.
  • LeventeV
    kosz a valaszt . ha ez igaz akkor nem biztos, hogy nekiallok elolvasni. most ugyis van mit nezzek meg.
  • Ruley
    Jaj, de sajnálom hogy eleve rühellem a manga formátumot, pedíg most úgy vevő lennék egy Bakuman vagy egy LoveCom folytatásra is, de az én szememnek valahogy mind olyan rondák, nehezen olvashatóak, meg általában zavaróak...
  • Malakai
    Ha jól tudom...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...még utána is szétmennek, meg bla-bla...
    ...de lehet nincs igazam, magam nem olvastam ugye.
  • efti
    jo volt bizony, raadasul innen mar tenyleg nem nagyon tudnak mas tempot megutni, minthogy ott fejezzek be az elso sorozatot ahol varhato.

ugyanakkor Manga Spoiler!
    meddig tarthat majd a masodik evad? A trap vegeig? erdekes egy lezaras lenne... vagy a Tanto vegeig? az meg plane meredek lenne. Ugyanakkor a PCP kezdeteig meg rengeteg a tortenet, az biztos nem ferne el 24 epizodban sem.

Most jott ki a Ch121 is es meg mindig baromira erdekes. Masreszrol meg kisse aggaszto, egyre gyanusabb hogy egy vegtelen tortenet lesz a Bakumanbol
  • LeventeV
    tehat meg nehezebben jonnek ossze? mert akkor kb ugy allok mint te. nekem is elveszi a kedvem tole.
  • LasDen #41168
    Bakuman jó volt...most nem volt semmi para a rész alatt...és még Death Note utalásokra is volt idő....:D
  • Malakai
    Van manga, Lovely Complex ugyanúgy a címe (Love Com-nak is írják), ha minden igaz valahol erősen eltértek a mangától már közben is.
    Tervbe van, hogy valamikor olvasom majd, bár azzal kicsit elvették a kedvem, hogy sokkal szappanosabb állítólag, több a huzavona.
  • LeventeV
    a Lovely Complexnek van valami folytatasa (akar manga formajaban)?
    btw a sorozat nagyon tetszett, 10/10
  • Máté94
    Ochinko 6: Ennyit animén még nem röhögtem! :DDD
  • Győri Devi
    hát már csak én is abban reménykedek
    remélem Kaijit sem basszák el majd
  • LasDen #41163
  • LeventeV
    neked legyen igazad. kene egy jo kis akcio anime most...
  • LasDen #41161
    pedig a jó alap mindegyiknél megvolt és van....még lehet x-mennél vagy pengénél akkora pálfordulás hogy mndenki csak néz...:D
  • LeventeV
    madhouse befurdott a marvel szerzodesevel nem kicsit.
    a supernatural-ra leszek kivancsi. abba meg remenykedem.
  • Ruley
    Japánul nem tudok, de ez a kifejezés egy 4-chan eredetű mém, szóval nem elrontották, csak jópofizni akartak.
  • armageddon666
    Ez a Madhouse egyre szarabbakat csinál O.o
    Minek erőltetik az adaptációkat?... mindenki csinálja amihez ért...
    btw Prof X == Patrick Stewart ^^
  • LasDen #41157
    ettől remélek valamit, mer farkas meg vasember leszerepeltek....persze ezek után nem sokat várok...de talán jobb lesz, mert itt több főszereplő lesz és talán lesz valaki, aki elviszit a hátán a sorozatot....Penge után meg lehetne Deadpool anime...jó kis kiszólásokkal Isihara hülyeségeihez...:D
    0:22-nél Küklopsz a szemüvege nélkül akár Light is lehetne...:D
  • armageddon666
    Metr Gintamát még a japánok sem értik, nem hogy az amatőr fordítók :D profi fordítóknak meg nincs megfelelő háttérismeretük....
  • Malakai
    Movie-k esetén egyáltalán nem szokatlan ez szerintem.
  • LasDen #41154
    sírni tudnék....miért...miért pont ezt hanyagolják...annyi más sorozat van, amit hanyagolhatnának...mér pont ezt??? mééééér......:(
  • Lelouch
    Nem csodálom, a mangát is nagyon lassan fordítják.
  • LasDen #41152
    komolyan bassza meg az űristen...valakik nagyon nem akarják, hogy a gintama moviehoz elkészüljön a sub....reményekdtem hogy 2 héten belül már csak meglesz, de ahogy a dolgok állnak ezek majd csak valamikor márciusban lesznek szerintem kész....:(
  • Máté94
    Ikoku Meiro no Croisée: Nekem megtetszett PV alapján, egy könnyed sorozatnak tűnik. :)
  • Győri Devi
    annyira nem gáz, mert legalább olyan volt a spoiler hogy ösztönöz a manga elolvasására majd :D
  • armageddon666
    jah. Az pelvic bone...
  • Máté94
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    Itt valamit csúnyán félrefordítottak. :D
  • efti
    yumekui merryhez:

japanul tudoknak kerdes:

tenyleg ezt mondja itt???
  • efti
    jott ma ki uj Hourou Musuko chapter is :)

Manga Spoiler (sorry meg 1x a multkoriert Devi)
    Erdekes dolgo ez, Annaval ismet kialakuloban van valami, vagy en ertem felre?
  • Máté94
    Látszott az előzetesből is.
    Szerintem jó, hogy van egy filler.
    Kawanami-san bikiniben. *.*
  • efti
    yumekui merry elegge filler volt :(

pedig eddig nagyon jok voltak a reszek
  • Máté94
    Hát mer' itt cenzúra van. :D
  • LasDen #41142
    freezing spoiler mindent visz...:D