72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
[URL=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-02-21/natsume-book-of-friends-gets-3rd-tv-anime-season]Natsume 3. évad!!!!!! ^^[/URL]
És Ika-Musume 2. évad is lesz! :DD -
jaaaah...jó....én a nem köszt egybe olvastam...először nem láttam a pontot köztük....aszittem valami bajod van vele...:D -
ahogy seth is irta meg nem lattam. ment ptw-be. kosz :) -
én csak olvastam, hogy miben más ez a lezárás, de nekem ez jobban tetszik talán mint az előző.... -
Kijött az Ore no Imouto 12 - True Route... 360p, nincs még belőle jobb, mert weben adták le, BD majd lesz valamikor.
-
Azt még nem látta -
naaah....mi a baj a középsővel??? -
elsot, utolsot lattam, kozepsot nem. kosz. -
én még mondanék egy...[spoilerbe mer még a végén megharakszik valaki, hogy lelövöm a végét]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Toradorat, Saikanot és Ef-a tale of memoriest...:D -
lol 
de ezer koszonet erte
-
Szerintem egyszerűbb visszaolvasni. -
nemreg megneztem a Special A-t es akkor kerdeztem toletek, hogy tudtok-e meg ajanlani olyan animeket amikbe osszejonnek a vegere, es nem marad nyitot a befejezes. ptw-be beraktam ezeket az animeket, es a Lovely Complexet meg is neztem. de a tobbire mar nem emlekszem. kisegitenetek megegyszer? kosz elore is. -
Ah my goddess kap egy új OVA-t szeptemberre..... -
Egyébként talán több stúdió is kipróbálhatná ezt mint a Level E-vel, hogy előkotornak valami régi mangát még azelőttről hogy a mai formulák berögződtek volna.
Eredetiség, erőfeszítés nélkül.
Csak talán legközelebb figyelhetnének hogy a fél cselekmény ne olyan NES-korszakbeli játékokat figurázzon ki amik ma már kegyetlenül retrónak hatnak. -
Szerintem ez még a legkevésbé idegesítő fajta reklám, elvégre ha már úgyis plakátok lennének a háttérben, akkor inkább ezek, mint hogy csak emiatt kamu címeket találjanak ki.
Egyébként tényleg nem volt jó rész. Nem volt vicces. -
Kiss x Sis ova 100szor perverzebb mint a tv sorozat... te jo eg 

-
nem volt rossz, voltak jó pillanatai de nekem már elég volt...:D -
megvolt nalam is a mostani Level E. En mondjuk sajnalom hogy vege a color ranger arc-nak, ezen az epizodon is tok jokat derultem, remelem a kovetkezo meg elborultabb lesz -
azé csak sikerült megnézni zombiet....de lemgyek hídba bazzeg, hogy miket szednek még elő...végképp teljes borulás ez a sorozat...az OVA után még egy sorozat elférne....:D -
Pedig csak Chu Bra-val egyezik a stúdió. -
mostani onikoto eleg beteg volt meg sajat magahoz kepest. Raadasul tele volt arcba maszo reklamokkal. Mindenhol kissxsis, chu bra, kodomo no jikan és yosuga no sora plakatok voltak
(remelem nem minosul a fenti spoilernek) -
par hete ugyanezt csinalta a level e-vel..
utanna meg kepes volt ugy felrakni a feliratost, hogy nem csinalt belole v2-t -
végre vége a color rangers fasságnak...remélem jövő héten valami értelmesebb lesz level e-ben....
Zombinál horrible hogy a faszba volt képes lehagyni a feliratot??? ezt nem értem....:D -
はいポヨ。 -
Látom, most jársz poyo-nál...
-
shafttal shefteltem
puellat néztem...nem volt rossz....:D bár a mahou shoujo elemek megvannak, ami attól még zavar....de nézhetőnek tűnik.... -
jó, hogy mondod, elkezdtem behozni a lemaradást, ideje ma is egy részt elolvasni :D -
Ahhoz képest, hogy tavaly még félve kezdtem bele a Negima mangába az alaphelyzet miatt, mostanára már abszolút kedvenccé nőtte ki magát nálam 
Jobban megérdemelné a reflektorfényt, mint az ilyen Naruto, Bleach-féle szennyek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fás dologban igazad van és valoban lehetne nehezebb kijátszani :)
De nem hiszem h csak ennyi lenne a hatalma, majd kiderül
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Logikusnak logikus, de akkor is csalódás hogy ilyen könnyen ki lehet játszani. Amúgy a Kyoko mögött lévő fa is úgymond meghalt(egyből eltűnt az összes levele), annak meg nincs hallása. :] -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenét átjárja a mágia, ezért nem mutat érzelmeket stb. Szvsz ha bemutatna(,,|,,) akkor is hasonlo hatást érne el :D
Most logikus, ha a beszédjével öl akkor azt ki lehet védeni azzal, ha nem hallod. Ahogy az sem ártalmas, ha leir valamit :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk az csalódás nekem, hogy Yuu szavait a dobhártya roncsolásával ki lehet játszani. Azt hittem nincs gyengepontja, ha már így be volt harangozva. -
Zombie 06: Ez a rész sem volt rossz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ayamu elmehetne texasi láncfürészesnek :D -
azért teszik bele, hogy használhassák a cenzúrát ^^ -
Apropó Hayate no Gotoku... Folytattam a 2. évadot egy rész erejéig, de huh... Most valahogy nagyon nem fekszik a humora... :D -
Ha jól rémlik van a Hayatéban fürdőruhás rész is, és ott nem takarnak. Egyszerűen csak poén cenzúra, mint amilyen van pl. a Zetsubou Sensei-ben. Ezen kár felháborodni sztem. :P -
Vannak helyek, ahol poénosak ezek (magát a censorshipet is parodizálják), de a többségének értelmét én sem látom. Abba is hagytam egy időre - hangulat kell. -
De most komolyan, ha legalább a DVD kiadásból kiszednék, akkor érteném hogy kapzsik, és azért van a TV verzióban benne.
De ha csak ennyire szemérmesek, hogy tényleg nem akarják megmutatni, akkor eleve minek teszik bele azt a jelenetet? -
De, ilyen. És még a szöveg is tele van sípolásokkal, ahol valami márkanév, vagy más ilyesmi hangzik el. :/
-
Hát, remélem, hogy lesz - mert ez a DVD-kiadás, Eclipsék szerint.