72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem tudom, mi kötődik hozzá, de tök aranyos a szövege :) (felirat azért kellett még :S ) -
Akkor semmi gond.
"Baccano!" elején kicsit kapkodtam az agyam, de aztán elkaptam a fonalat, és végigkövethető volt - ha ennél egyszerűbb a "Durarara", akkor nincs gond :)
-
Ahhoz képest sokkal egyszerűbb -
Hát, ha a Baccano időkavarásához hasonlít, az elviselhető - simán. -
úgy hogy a többség látta előtte a Baccanot :)
egyébként már maga az opening megfogott egyből. aztán a karakterek. aztán gyorsan eljutottam odáig, hogy lett valami :) -
Csak türelem. :D Mondom, több idősík zajlik egyszerre és 2-3 egymás utáni rész ált. ugyanaz az idősáv, csak más nézőpontból, miközben valamennyire megy előre is a főszál, mert minden nézőpont új mozaikdarabkákat illeszt a képbe. Kiderül egy csomó minden is pl. arról, amit említettél.
-
Hat lehet hogy ott indul be, de ezt kinszenvedes odaig kivarni. A 4. resznel jarok es az elobbi kommentem kulturalt volt abbol a szempontbol, hogy mit gondolok errol az animerol, mert amugy mashogy tettem volna fel a kerdet, valahogy igy "Ez meg mi a ... ?" :D
Azt is kerdeztem meg, hogy ez az anime mikeppen kaphatott 9 folotti ertekelest ilyen kezdessel ? Sztori idaig egy szal se, de meg csak nyomokban se fedezheto fel benne semmi hasonlo sem.
A jelenetek csapkodok es ertelmetlenek, mint plSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOLMegjeleno srac az iskolaban, aki bejelenti, hogy bejott, hogy elmondja, hogy nem jon iskolaba
-
nemtom...olyan 3-4-gyel...:D -
Hány emberrel bírsz el, mert akkor annyi + 1-et küldök :))))
-
A párhuzamos idősíkok miatt úgy 5-6 rész után kezd kialakulni, miről is van szó, de még én sem értem a végére. :)
-
ne...most fáradt vagyok...meg ebédelni készülök..... -
Küldjem a nindzsákat?
-
Elkezdtem nezni a Durarara-t. De mar magamtol is megkerdeztem, ez meg mi ? :D -
"a clannad movie szerintem szar"
vigyázz, mert ilyenért Imyke megkeres :D -
-
a clannad endinget én szeretem...eleinte emlékeztett a sorozatra, de már nem szokott semmi feljönni csak annyi, hogy clannad...:D amúgy is egy vidám dal akar ez lenni....
a clannad movie szerintem szar....20 percet bírtam aztán átpörgettem.... -
-
szerintem ongyilkos leszek, olyan forever alone erzes van most bennem...
-
Nem láttad?!?!
Tesó, azonnal dobsz félre minden szir-szart, és nekiülsz! Az a bizonyos megtekintési sorrend nem véletlenül lett többször beszúrva :)
Most, ha majd megnézed, véged lesz, mint a botnak... eddig rosszul voltál, mi lesz ezután?! :(
-
ahogy mondod... FOREVER ALONE 
a moviet meg nem lattam. az osszefoglalja a sorozatot vagy van meg valami benne. -
Az első két percben benne van minden. S ezt csak utólag érzi az ember, a 2 sorozat és a film után.
-
na most kibirtam az openingig. haladok de meg mindig faj
-
A 'Clannad' OST-t imádom.
Nekem a film kell ahhoz, hogy könny gyűljön a szemembe. De akkor elég fél másodperc is.
-
01x01 - 00:37-től - Nekem itt szorul el a szívem. 01:27-től meg egyenesen kellemes borzongás fut végig rajtam. MINDEN alkalommal.[/url]
-
En valamivel tovabb, de nem sokkal..
Imyke ezzel edz es mar a masfel percen is tul van esetenkent -
10 masodpercet birtam... elszorult a szivem. meg tul elenkek a clannaddal kapcsolatos emlekeim
-
Nálam a Clannad endingje szokott szólni, gépkikapcsolás előtt, amikor cihelődök.
Youtube, az ending videó. -
en a Bleachnek az epic zeneit szoktam futyulni favagas kozbe.
-
vasalás közben Color Rangers indulót énekeltem az már beteges? :D -
Kimi ni todoke
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem kimondottan jól halad, abban tényleg Chizurunak van igaza hogy a lényeget maguknak kell kimondaniuk, egyébként meg azt leszámítva annyiban segítettek amennyire csak lehetett, Kurumi, Ryuu, de még Pin is elég komoly tippeket adtak mindkettőjüknek hogy "ott csesztétek el amikor megpróbáltatok rébuszokban szerelmet vallani, idióták!" -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most Pinen basztam fel nagyon az agyam direkt szopatja Kazehayat, Kent meg megkapta a magáét bitchslap yeah. Nah de következő részben érzem az erőt hogy lesz haladás. -
szerintem valojaban tovabbra sem tisztazott hogy ki is a jogtulajdonos
Kimi ni todoke rant:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
viszont az eheti Kimi ni Todokeban sem tortent semmi :P Az elso sorozat valahonnan valahova tartott, szepen aprankent dolgozva fel a temat. Ebben a sorozatban ugyanaz a felreertes megy korbe korbe es mindenki csak odaig jut, hogy "kazehaya likes you" mire sadako "no, its not that kind of like" es SENKI nem mondja azt hogy "de b+, de"
-
Európában nem is lesz kapható? -
No, ahogy varhato volt kaptam emailt az Amazon-tol, hogy a megrendelt 5cm per second-om varhato megjeleneset toroltek, ha majd tudjak hogy mikor is jelenik meg tenyleg, akkor irnak :P
tul szep lett volna ahhoz hogy igaz legyen -
Kira beindult, mint az úthenger - mindennap érdemes felnézni az oldalára. -
Yeah! Nem volt top-sorozat, de mindkét évad tetszett, volt valami különös hangulata (meg a "macskának" is voltak jó szövegei :) ). A 2. évad vége meg eleve folytatásért kiáltott SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.amikor a csajjal ketten elindultak a hegyekbe
-
No, akkor lassan érik a teljes sorozat megnézése, végre. -
natsume
-
[URL=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-02-21/natsume-book-of-friends-gets-3rd-tv-anime-season]Natsume 3. évad!!!!!! ^^[/URL]
És Ika-Musume 2. évad is lesz! :DD -
jaaaah...jó....én a nem köszt egybe olvastam...először nem láttam a pontot köztük....aszittem valami bajod van vele...:D