72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
azé volt ismerőős nekem.... -
Kár, hogy ezek a jelenetek már ott voltak a Forte végén is. -
-
Jó volt ez a lávli kompleksz ... még el tudtam volna nézni ennek a két marhának a szerencsétlenkedését :) -
... :D -
mintha hasonlót hallottam volna már...:D -
köszi! :)
azt olvastam a mostani 8. rész durva lett, ugyhogy lehet, h nem birom ki amig megcsinálják a magyar feliratot hozzá :D -
gg -
yaaay :D
akkor mégsem kell angolul olvasnom :)
de azért Ruley ird le pls, hogy te melyik forditocsapatét szoktad nézni -
tovabbra is madoka tema
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem csak siman ismeri a jovobol -
Ja, erről sok tippet orvastam, hogy Homura az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Madoka a jövőből, Sayaka a jövőből, Madoka anyja (a jövőből), stb. De ha így van, miért nézne ki másképp mint ők? Csak úgy heccből? Szerintem maximum az lehet hogy egy olyan alternatív jövőből jött amiben ő is a barátjuk, de ebben nem létezik. -
Zomil! 6-7 Puella az US-en!! ^^
-
America’s Greatest Otaku -
melyik csapat feliratát szoktad nézni(angol)? -
vannak azert meg madoka lehetosegek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Homurarol meg siman kiderulhet, hogy az volt a kivansaga valamikor a jovoben, hogy megakadalyozhassa madoka szerzodeskoteset es igy kerult vissza a multba. Az elso epizod elejevel meg ossze is illene -
Mostani Hourou Musuko is jo volt, raadasul (remelem ez igy nem spoiler) sikerult nem osszevissza ugralni a storyline-ban
-
Fractale megint jo volt, ha igy folytatjak se lesz rossz, de remelem kov epizodban igazan beindulnak majd az esemenyek es nem a vegere tartogatnak csak dolgokat -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es az uncensored videokat? -
jah, hogy aa-ra töltöd...néztem a blogodat és még mindig csak a 2. résznél tartottál -.- -
feliratokat AA-n megtalálod.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kerhetek valami linkeket privatba? -
5-6. rész....a héten jön ki valamikor a 7-8. rész... -

hol tartasz? -
jelen.... -
a Samurai Girls-nek ki csinalja az uncensored valtozatat? -
kosz. azert van 1-2 -
Tsukihime Universe (fanart)
De "Az oldalról" menüpont alatt meglehet am nézni a fejlécképeket:D -
frissítgess addig, míg ki nem jön újra :p -
mar keso. bezartam az ablakot. igy mar lehetetlen megtudni... -
bah mostmár tényleg megkéne néznem angolul, mert US már 3résszel le van maradva :S -
Whoa, Madoka 08:
( ◕‿‿◕ )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szinte minden régebbi tipp igaznak bizonyult, és most már abban a korábbi tippben is jobban bízok hogy Kyuubey=Madoka, az alapján a mondat alapján hogy Madoka ha elfogadná a szerződést, Isten lehetne. Kyuubey talán az ő korrumpálódott formája, mint a többi lánynak a boszorkányok. -
látom AA-ról van a kép...ott meg a fejléc jobb szélén az utolsó gombra kattanva megtudhatod honnan a kép...:D
amúgy nemtom.... -
o melyik animebol van?
-
űristen...ez a Bobobo-bo Bo-bobo egy kibaszott őrült nagy fasság....tetszik...:DDDDD -
Vagy kuss, és nézzem meg? :D
Ennél szebben magam sem mondhattam volna. -

nagyon jol mondod.
szerintem is nezd meg RelakS, nem banod meg. -
Arra hajtasz hogy elspoilerezd magadnak az egyik legjobb animét? Kategórián belül a legjobbat? -
a legegyszerűbb az igen...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mármint ha a gyerekének dúdolgathatta volna? O_o
Vagy kuss, és nézzem meg? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aranyos a dal, es Nagisa is aranyos volt mikor dudolgatta, aztan eszembe jutott, hogy mi lett volna ha a gyerekenek nem dudolhatta volna...