72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Itt mi is volt a spoileres dolog?
    Az, hogy 20-ik rész előttre megy az S2? Akkor a te Clannad sorrend listád, vagy egy Haruhi lista, hogy is van?

De ha még Lelouch azt is írta volna, hogy szerinte 20-tól nem érdemes, akkor is mi van? Arra emlékszel, hogy Lelouchnak nem tetszett 20-tól és akkor már rossz neked? Nekem is van spoiler allergiám, de ez már nagy túlzás.
  • PetruZ
    Már az 1. évad szerint is, bár nem meglepő, hiszen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az animéban szereplő összes csaj előbb-utóbb belezúg Hayatéba valamilyen szinten (kivéve talán a videotékás srác maid-jét).
    :)

#41377:
    LOL :/
  • Lelouch
    Szerintem pedig ez már kezd nevetséges lenni. Lassan már semmiről se lehet írni ide szabadon.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem 'LOL'.
  • Lelouch
    LOL, ez már azért tényleg túlzás.
  • Lelouch
    Nekem akkor is furcsa. Manga időrend szerint is már régóta nyilvánvaló volt a dolog szerintem...
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem írtok le többet a Hayate-ról, mert még teljesen elveszitek tőle a kedvem...
  • Lelouch
    Nem, mert abban is van mangás rész feldolgozva.
  • Malakai
    S1 20-56-ot érdemes is kihagyni? :P
  • PetruZ
    Az S2 nem az S1 közvetlen folytatása, hanem az S1 19. rész (+OVA) után következik. Az S1 20-56 az S2 szempontjából elfelejtve (nagyjából teljes joggal...), így sztem érthetőbb. :)
  • LasDen #41373
    én remélem, hogy nem mer abból csak 1 részt bírtam eddig.....
  • IMYke2.0.0.0
    A Japanator szerint a Lucky Star reinkarnációja, akkor vélhetőleg érdemes lesz nézni majd:

A Channel
  • IMYke2.0.0.0
    12 részig már beszerezhető...
  • Zomil
    Ahhh, merry megint jo volt :)
    Egyszerüen nagyon szeretem ezt a sorozatot is, talán azért, mert ugyanugy vagyok vele mint az Index-el: nem klisés, egyszerüen szorakoztato, nem is tulbonyolitott, és a szereplök nagyon kedvelhetöek :)
  • Zomil
    A freezing megint leginkább a mellmutogatásra ment rá, de igazábol jopofa rész volt :)
    Föleg a vége tetszett...Nekem valahogy bejön a sorozat(és nem is igazán azért, mert ennyi mindent megmutatnak benne :D )
  • Lelouch
    Hayate no Gotoku S2 13. rész
    Lol, Hinagiku még csak most ébredt rá arra, hogy szereti Hayatét??
  • Zomil
    Madoka-ban semmi cenzura nincs, annyira nem brutális a képi világa(ráadásul ugyebár a bosziknál ilyen rajzfilmszerü kifordult ábrázolás van), h bármit is cenzurázni kelljen benne...nem...(nem hiszem, h ez spoiler lenne) a madoka a tények miatt/mondatok amik elhangzanak brutális amik történnek benne. Néhány ilyen történésnél, csak ugy kerestem az állam, h ez bazze milyen durva :)

számomra, ha a befejezése elég jo lesz és olyan amilyet várok, akkor simán benne lesz a kedvenc anime-k között :)
    nem éppen rozsaszin világmentös bejefezést várok, de nem is nagyon sötétet, olyat várok ami után keresem majd az államat :D
  • armageddon666
    Úgy hallottam nem az a tipikus mahou shoujo anime, és van mit cenzúrázni benne :D De kivételesen sikerült elfelejtenem a spoilert :) szal nem csak a bugyikat lehet cenzúrázni... Shikinél sem ezért várom a Blurayt :D

Huhh :S Shana hangulat rossz... Index jobb :)
  • Máté94
    Meg nekem ...
  • Ruley
    Ja, és a Madoka spoiler a 8. epizódból volt, ez Zomilnak szól.
  • Ruley
    A Gosick 24 részes, szóval az csak nyárra lesz kész. Egyébként a Bakuman-t se hagyd ki, az még ősszel kezdődött most ér véget március végén, jóféle.

Madoka Magica-ban cenzúra éppúgy nincs mint fanservice. (bár lehet hogy (SPOILER) ez is egyfajta fanservice-nek számít... :P)

A Merry objektívan nézve nem rossz, de én valahogy unom. (egyébként aztán mégis csak folytatom azért). A hangulata egy kicsit a Shana-ra, meg az Index-re emlékeztet, olyan értelemben hogy nem is túl klisés, nem is túl eredeti, nem is túl vicces nem is túl komoly, nem is túl intelligens, nem is túl közérthető, az egész olyan langyos mint a lábvíz.

• Lelouch
    No comment...
  • Jakuza001
    Ezekszerint a meztelen lanyok nem szimpatikus karakterek szamodra. Akkor meztelen ferfi karakterek a szimpik ?
  • Lelouch
    Ez most honnan jött?
  • armageddon666
    Nem tudom mit nem lehet azon felfogni, hogy nincs meg a jelszavam U-hoz, és nem tudom már se az elérhetőségét, sem azt hol kell regisztrálni, semmit.

Egyébként 500KBps limit rémlik, szóval csak 8szor jött volna le.
  • Máté94
    SoreMachi esetleg? Csak nézni kell meg nevetni. :D
  • LasDen #41357
    a 12 részesek azok márciusvégén érnek véget....
    a d'eon meg már 20x lejött volna U-ról, de hát te tudod jobban...:D
  • Jakuza001
    Es hany 14 ev alatti, meztelen lany szereplos anime lenne bent a top5-ben ? :D
  • Máté94
    Hát, majd ha véget érnek. :DD
  • armageddon666
    Puella Magi Madoka Magica -> van-e cenzúra, mikor jön ki az utolsó rész?
    Fractale -> Mikor lesz vége?
    Gosick -> Utolsó rész? Mikor? :)
    Level E -> Már tudjátok :)
    Dragon Crisis
    Kore Wa Zombie Desu Ka -> ... :D
    OniKoto -> BluRay? mikor? Újabb képek alapján egész szép a grafika (bár az arányokkal még nem vagyok kibékülve)
    Shiki -> BluRay? mikor?

Yumekui Merry -> vége mikor? Ruley, dobni miért?

--------

Mééééég mindig jön a d'Eon Chevalier... mire lejön már abszolút nem lesz hangulatom hozzá :\ Nemtom mit nézzek... még mindig. Valami szépet, könnyedet szeretnék mondjuk, de aztán lehet mégsem... igazából unatkozom :D és ilyen passzív kikapcsolódást szeretnék... nézni valamit.
  • Lelouch
    Ha csak a szimpatikus karaktereket nézném, akkor nálam pl. az FMA: Brotherhood nem lenne benne a top5-ben... :D
  • LasDen #41352
    pl szimpatikus karakterek....:D
  • Lelouch
    Pl. mi? :D
  • LasDen #41350
    ha csak az eset minősége számítana akkor nézném, de más is számít....:D
  • Lelouch
    Mondanám hogy nézz Detective Conan-t, de tudtommal az nem jött be neked. :D Pedig abban vannak komoly esetek bőven.
  • Zomil
    lehet nem véletlen lesz 2. évad :)
    ez ilyen felvezetés, h megnézzék bejön-e a népnek és hátha bonyolultabb esetek lesznek majd a 2. évadban...vagy nem... :D
  • LasDen #41347
    gosick nagyon jó lehetne, ha ezek az esetek nem 2 éves gyerekek szintjén lenne.....
  • Jakuza001
    Hat ez a durarara a 9. resz utan se lett jobb. :DDD
  • Zomil
    Fractale szokás szerint jo volt :)
  • Zomil
    IS...omg...de...ez...most...áh :D
    nemtudok mit hozzáfüzni a részhez...megint a szokásos klisék, a végét meg nemértem...

Szerintem IS részek ugy készülnek, h lemennek a kocsmába sake-t inni, aztán 2menett között valamit lefirkantanak félrészegen egy papirra... :D
    Mást nem tudok elképzelni...