72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Macross Zerot nézd majd meg :) Bár fordítva jobb lett volna :D Nem szükséges, de még jobb lett volna :)
  • Zomil
    Macross:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahh, ez a forgatásos rész nagyon jo volt :)
    és ha jol tudom ez egy régebbi Macross történetére épül nem?
  • armageddon666
    Legjobb részek :)
  • Zomil
    Macross Frontier:
    nem tudom mennyire spoiler...
    Ez a csata közben a koncertet halljuk dolog iszonyat hangulatos. Nekem nagyon sokat számit, h a zene jo legyen és itt nagyon jo :)
  • Lelouch
    A főnököt még nem mutatták, de a másik aki rajta van az ügyön az állítólag Yami húga, és ugyanolyan átalakulós képessége van. Kurosaki Mea néven megtalálod, igazi Suou-klón kinézetre. :D
  • armageddon666
    Ki az a kegyetlen gonosz Gonosz aki a második cselekményszálat rángatja? O.o
  • Lelouch
    Jaja, viszik tovább.
    Sajnos azt, mikor Rito tévedésből szerelmet vallott Kotegawáéknak, Rito azzal kimagyarázta, hogy igazából a strandot szereti(pff :D), de az még mindig áll, hogy Lala és Haruna iránt egyaránt szerelmet érez. Lala benne lenne abban, hogy Rito elvegye feleségül Harunát is, hogy mindannyian boldogak lehessenek.(de még a strandon kiderült, hogy a háremmel se lenne baja, Deviluke királyát úgyse kötik a földi törvények... :D) Ebből Momo- aki szintén szeretne részesülni Rito szerelméből- ihletet vett, és elhatározta hogy segít Rito-nak egy háremet építeni, azzal a céllal, hogy mindenki boldog lehessen. És így Momo belekezdett a "harem-plan" végrehajtásába, mivel Rito nem tiltotta meg a dolgot... :D

A másik cselekményszál az, hogy Yami-t vissza akarják változtatni olyanná amilyen azelőtt volt, hogy a Földre jött, és ennek jelentős lépcsőfoka lenne az, hogy kinyírja végre Rito-t, mint ahogy a megbízatása szólt. Ez lenne a Darkness plan, és nevezhetjük a harem-plan ellenfelének.
  • armageddon666
    Hát, második évadnak valahogy így lett vége nem? :) Darknessben viszik tovább azt a fonalat? :D
  • Lelouch
    Hát olyan rossz azért tényleg nem volt. :D

Amúgy ennyit a TLR Darkness animéről... :D

Gondoltam hogy ez lesz, először ki kell várni mi lesz a manga sorsa, mert az új törvények miatt bajba kerülhet. Kár lenne ha elkaszálnák, mert nemcsak a plot érdekes, de a hárem része is teljesen egyedien alakul, ilyennel még egy háremben se találkoztam eddig... :D
    "harem-plan", konkrét háremépítés megy... :D Mekkora lenne egy hárem-end... :D
  • armageddon666
    és ezt nem is vitatnám :) ettől függetlenül méltatlanul le van húzva az első évad.
  • Lelouch
    Ha sorrendet kellene állítanom, akkor nálam az lenne az utolsó:

1. évad< OVA-sorozat< Motto< alap manga< Darkness manga
  • IMYke2.0.0.0
    Én belenéztem a sorozatba: elhiheted, csak az első részt kell megszoknod (már ami a rajzolást, a "technikát" illeti), utána nem lehet gond.
  • Zomil
    Hm ez Macross Frontier igy 2 rész alapján iszonyat jo!!! :)
  • LasDen #41450
    vagy nem...:D
  • Seth
    Captain Future !!!!! XD
  • armageddon666
    A gagyi anime első évadja meglepően jó volt.
  • Zomil
    Köszi szépen mindenkinek! :)

Space Battleship Yamato nekem már tul régi :D
    Viszont az élöszereplös trailer felkeltette a figyelmemet :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is "ott maradtam" a lépernyő előtt... kár érte, sorozatként is üthetett volna, talán.

A Planetes-t (is) meg kellene már néznem, rohadtul akartam, amikor beszereztem, csak közbejött mindig valami.
    Az a megérkezés belopta magát a szívembe :)
  • Malakai
    Planetes, Wings of Honneamise, Moonlight Mile, Infinite Ryvius...
  • LasDen #41444
    anno leszedtem...rá 1 hónapra néztem meg...úgy szoktam, hogy újból leszedek 1-2 részt és ha tetszik, akkor a többit....megnéztem, mondom jöhet a többi...és nézem...nincs több....neeeee :(
  • IMYke2.0.0.0
    Pale Cocoon - sorozat milyen jó lenne abból!
  • LasDen #41442
    Coyote ragtime show, pale cocoon, voices of a distant star, Aria :D, Space battleship yamato, gintama....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Space Battleship Yamato [ - az élőszereplős filmje hatalmas siker Keleten, 2010-ben.

[URL=http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=648]A folytatásai

* Uchuu Senkan Yamato 2 - 1978-1979, 26 epizód
    * Yamato 2520 - OVA, 1995-1996, 3 epizód
    * Dai Yamato Zero-go - OVA, 2004, 3 epizód
    * Uchuu Senkan Yamato (Gekijouban), Movie, 1977

• Zomil
    Tudtok nekem mondani sci-fi ürhajos anime-t? Nem pont mecha-ra gondolok, hanem rendes ürhajosra. Macrosst Frontier-t most kezdtem. Vandread, Heroic Age ptw-ben, meg majd Cowboy Bepop is meg lesz nézne valamikor. Ezeken kivül gondoltam. :)
    Mostanában olvasom Asimov alapitvány trilogiájának 3. részét és most kicsit rá vagyok kattanva erre :)
  • Lelouch
    Ok, te tudod... :D
  • Zomil
    köszi! :)
  • Lelouch
    Ha jól emlékszem az első és az utolsó...
  • Zomil
    Macross Frontier-böl melyik részek a kibövitettek?
    Mert azt tudom, h AA-n lévö felirat olyan ami az eredeti-hez van én nekem meg a thora verzio van meg. :)
  • LasDen #41435
    elég volt azaz 1 évad nekem....lehet akármilyen mega-giga-hyper-super, akkor se érdekel...:D
  • Lelouch
    Te már csak tudod így látatlanban. :D Ne a gagyi anime első évadja alapján ítélkezz. :D A Darkness amúgy már tényleg super interesting. :D
  • Lelouch
    Hát elég szerves részét képezi. :D De már van normális, összefüggő plot is, ellentétben a sima mangával.
  • LasDen #41432
    amúgy sincs értelme...:D
  • Malakai
    Mert a manga sem más csak fanservice?
  • Lelouch
    Akkor meg nincs értelme az egésznek.
  • LasDen #41429
    vagy nem lesz olyan durva...:D
  • Lelouch
    To Love-Ru Darkness Manga Has Anime Planned

Elég korán került szóba, még csak 6 fejezet van kint belőle. Mivel már sokkal durvább benne a fanservice, így gondolom csak OVA-sorozat lesz belőle. :D
  • Zomil
    Beelze megint jopofa volt :)
    Mondjuk azért szurkolok Furuichi-nak hátha összejönne neki is 1szer :D
  • Máté94
  • Zomil
    :D
  • Győri Devi
    challenge: 3szor végnézni teljesen a videót megszakítás nélkül