72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
De mindenesetre Susume Frontier! Tobe Frontier!
Anno mintha aláírásnál láttam volna valakinél... (lehet én voltam :D egy darabig biztos) -
omg level e....elég komolyan indult aztán a végére odatett...:D
[spoiler]ezt a csaj dolgot nem értem...ha az akkor meg mit akar tőlük...mármint...nem értem...:D mondjuk azt hittem azt hozzák ki hogy idegen bár azt abból a papírból nem tudják megmondani...de szerintem így van...:D -
Nem mond semmit, viszont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy elég korán megismert dalnak a "felturbózott", egyszer a kulcspillanatban használt változata... szerintem ezt animén kívül megismerni "bűn". Nagyon ütött mikor először meghallottam.
Másrészt, még mielőtt használják kiderül, hogy Aimo a "fegyver", szóval mikor elkezdődik ez a változat, már tudni fogja az ember, hogy "jah, Aimo remix" :) Szal szerintem igenis spoiler, mégha nem is az általános értelemben vett.
És ugye Imyke érzékeny minden apró spoiler-jellegű dologra, erre talán pont nem, erre én vagyok az :) nem csak egy történés, egy cselekmény lehet spoiler, lehet az egy kép is, egy zene is... :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem tulságosan tetszik, h megunjam, ma kb. egész nap ezt hallgattam :D
Majd kb. 1hét mulva ráunok :D
Amugy meg nem mondanám tulhasználtnak, mivel ez volt a varja elleni fegyver :D
Ez olyan, mintha a lövöldözés lenne tulhasználva, sztem :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a végére már nagyon meguntam az aimo-t, túl volt használva. -
Jaj, ne már. :D Ez így önmagában nem mond semmit. -
Ezt én sem egészen értem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nyilvánvaló hogy a történet nem fog 14 éven keresztül menni, az meg fura lenne ha csak úgy véget érne a történet 2-3 év múlva azzal a jóslattal a fejük felett, hogy egy évtizeden belül majd elválnak és külön meghalnak. Még csak tisztességes tragikus befejezés se lenne. -
Nemtudom, sztem meg ez a dal keltheti fel leginkább az ember kiváncsiságát a sorozat iránt :) -
Szerintem pedig spoiler valamilyen szinten, én nem örültem volna, ha nem ott hallom először
Imyke nem javaslom a videó meghallgatását!
de ez csak az én véleményem... -
ending...bullshit...a másik meg elég egyértelmű volt...:D -
én is a 2.Vh-ra tippelek, de amit mondott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a szivük együtt marad, elöre vetiti, a szerelmi szálat :P
viszont, h nem együtt halnak meg a nem tul szép endinget is elörevetiti :( -
szerintem is a WW2 lesz az a nagy vihar
ep8 spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tetszett, hogy a Cordelias szallal alig foglalkozott az epizod. Olyan volt mintha lett volna tobb tortenet is amit az iro kitalalt, de nem nagyon tudta vagy volt kedve melyiteni oket igy egymas melle rakta oket es kitoltotte vele az oldalakat/idot. -
bármi lehet, nem csak történelmi esemény...kitalálhatnak valamit...de ha akarsz valamit, akkor azt mondanám, hogy a ii. vh...viszont az még 14 évvel odébb van...:D -
Én is, de végre egy jó kis agyalós sorozat. :D -
ugy nem ér, h te már láttad a 8. részt.... :D
és mint irtam sosem voltam jo a krimikben én csak nézni szeretem nem agyalni rajta :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nagyon gyenge lenne. Szerintem a szobálány lesz. De az előzetesben lévő jelenet utalhat arra, hogy elmondják ki a tettes, és mivel nem Cordelia volt, megőrül szerencsétlen. :D De ez az Ambrose is érdekes. Az a nagy vihar, ami majd évek múlva elválasztja Kujot meg Vic.-t, az mi lehet. Törit vágók előnyben. :D -
ezen csak nevetek...:D -
sztem ez se lesz bonyolultabb, mint az eddigiek, de majd kiderül :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk én most arra tippelek, h aki legelsönek meghalt a 3 barátbol annak van egy ikertesoja
mondjuk igazábol sose voltam jo a krimik megoldásában, a végén meg általában csak csodálkozok, de ez van :D -
Eddig az egyik leginkább "ingerlő" rész volt. Talán azért mert Victorique mindig könnyen megoldotta az esetet. De ez most más volt, kezd beindulni a sorozat, remélem! :D -
Tényleg jo rész volt :) -
Hát reméljük AA- is pár nap múlva kiadja. :DD -
van mar gosick 8, nemreg neztem meg -
Gosick 07: Még többet akarok! Nagyon érdekel a következő rész! :D -
Nem szeretem hatszáz-féle group fordításait olvasni, mert egyik drop-olta, másik folytatta más szóhasználattal és fordítással, drop-olta, és így tovább. :) De most, hogy ránéztem, van már fullos batch az egyiknél, le is kapom, és majd előlről újranézem. Amennyit láttam belőle, nekem az tetszett. :)
-
Jopfa ez a vandread, pont ilyen hülyeség kell most nekem, csak a CGI ne lenne ilyen ronda :D -
Igen, csak te.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"köztük egy szegény loli apácát is. :D" csak én érzek itt ellentétet? Mármint a szegény megnevezésnél... :D -
Szerinted? XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kenichi nem híve a nők elleni harcnak. Ezzel szemben Touma már kiütött nem egy nőt, köztük egy szegény loli apácát is. :D -
VLC-t baromi rég használtam, de ha van benne lehetőség legegyszerűbb ha beállítasz egy alapértelmezett hangsávot, én nagyon utálom amikor folyton váltogatnom kell (bár hosszútávú tárolásra ki is szoktam kapni az angol sávot belőlük). -
Basszus igazatok volt fasz voltam :D
Benéztem a dolgot rossz kapcsolonál keresgettem
/arcpálma saját magamnak -
Nah most mivel 2-en is irtátok mindjárt megnézem még1szer, VLC-ben nem volt rajtuk másik sáv, de mindjárt megnézem smplayer-ben is. -
Ogm és mkv formátumban vannak,biztos nem lehet szinkronsávot váltani? -
U-n fentlévők dual audiosak, rajta van a japán is, szóval te rontod el az anime nézésed a kapkodással, csak hangsávot kéne váltani. :) -
Omg...itt pihen egy ideje a gépemen a Vandread...gondoltam Macross után jo lesz ilyen levezetö vicces vigjátékos sci-fi-nek...erre bazze csak angol szinkron van hozzá :(
elkezdtem letölteni egy másikat U-rol és bazze az is angol...franc most kereshetek egy torrentet és még az anime nezesem is el lett rontva :(
A másik a Heroic Age ami a gepemen van, de ugy tudom, h az is eléggé "epic" kategoriába tartozik...azt meg nem szeretném, ha a Macross élményét ilyen gyorsan elnyomja :) -
Toumatol? Mit? -
Elértem a Kenichi feléhez(25. rész), sajnos egy kicsit ellaposodott az utóbbi részekben, de azért még jó. Bár sajnos eléggé meglátszik a kis költségvetés. :S Kenichi meg tanulhatna Toumától... :D -
????
Van az osszes reszhez felirat, de ettol meg maga az anime nem eri meg a vegigszenvedest :D -
Hé, azt nem mondtam, hogy végig is néztem. :) De nem azért, mert dobtam, hanem mert akik addig fordították, abbahagyták (a 10. rész körül; addig láttam én is), és várok, hogy legyen valami jó, egységes, komplett változat, ha lesz egyáltalán.
-
ehhh :( -
Csak es kizarolag Petruy velemenye miatt neztem tovabb, mivel azt mondta, hogy kb a 7. resztol indul be. amugy azt hiszem mar en is dobtam volna az 5. resz kornyeken.
Aztan csak vartam es vartam hogy beinduljon, de csak nem akart.
Annyira kinszenvedesse valt szamomra most mar viszont az egesz tortenet es az unalmas talalas a sok ures frazisu monologokkal es parbeszedekkel, hogy ugy dontottem en ezt nem nezem tovabb, mert nem fakir vagyok aki kinozni akarja magat ilyen animevel. :D