72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
elég fajsúlyosak a harcok...mikor többé mikor kevésbé.... -
Gundam vs FMP?
FMP-ben a mecha csak egy fegyver.
Gundamban egy életforma :DDD -
Nem nagyon értem a kérdést... Egy mecha anime mennyire lehet mechás, vagy nem mechás? :D -
"Broken Blade" beszerzésre csábít - már amennyi eddig megjelent - szerintetek, tetszene nekem? Mennyire "mechás" a cucc?
-
SoreDemo 4 Bluray rész megvan, most elkezdtem, és szörnyedve hallom viszont Maka hangját ~.~ -
Még szivesen néztem volna egy darabig :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert ugyebár a föld még egyáltalán nincs lerendezve még indithatnak másik támadást.
Nemtudom van-e még anyag a további részekhez(light novel vagy anime-böl csinálták), de elnéznék még egy 3. évadot. -
Vandread-el végeztem, nagyon jo volt :)
Kellemes pihentetö anime. Sokat nem tudok hozzáfüzni, sztem érdemes megnézni. Egy 9/10-et kap tölem, mert igazábol rosszat nem tudok mondani rá, azon kivül, h a cgi picit csunyácska, de ez leginkább azért van mert 2000-es anime. -
tegnap meló közben csináltam a cuccost és egyszer csak bekattant egy név...Tsu Terakado...egész melóban azon gondolkodtam, hogy hol a francba hallottam ezt a nevet....nem jöttem rá, úgyhogy gondoltam otthon majd megnézem....mire haza értem elfelejtettem....máma megint eszembejutott a melóban...csak gondolkodtam, de nem akart bejönni....mondogattam magamba, hogy tsu-tsu....erre egyszer csak bekattant, hogy Otsu a gintamaból...:DD
-
-
-
én azért néztem meg mert hasonlót vártam, de eléggé semmilyen lett... -
-
befejeztem a Iriya no Sora, UFO no Natsu-t. Meglehetosen Saikano utanerzese volt, de kozel sem olyan jol eloadva -
#41559, spoiler rész
-
ez mibol van? -
Nem hallgattam meg - azért igyekszem kerülni a spoiler-gyanús dolgokat :) -
És a 8. részben a helyzet csak fokozódik. :)
-
Zombie 07.: hát ez nagyon beteg xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mostmár felesége is van... :D
gyilkos télapo...
perverz szemüveg...áááh: D
nemtudok hozzáfüzni semmit :D -
#41552-ben válaszoltam :) -
lehet, h vki nem akarja tudni, h van ilyen rész is :P
Amugy nagyon jopofa sorozat, nekem tetszik :)
Már a téma önmagában is vicces, h férfiak és nök külön :) -
B, ő azt csak a buszon tudta meg...:D az A-ra már több lehetőséget látok.... -
nekem a color rangerses arc jobban tetszett. Ami meg a spoilert illeti:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a papir vagy A) hosszu haju idegen muve, hogy kiabranditsa a kiralynot, B) lanykent foglalt a srac szobat, elvegre a buszon is szo volt rola, hogy a szuloknek azt mondtak baratnovel megy karacsonyozni -
Mennyi lehet Mekiben egy bigmack? 600? Az meg ott kb 4 db. Jó az -
Hát igen, a termékelhelyezések, Mask*Donald, meg Niku táska, meg ilyesmik... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Kore-wa Zombie desu-ka 08-ból van a kép. :)
-
ki kér egy kis super gigaburgert?? :D
-
-
Vandread:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a karácsonyi rész nagyon jo volt :))) -
asse tom mirőől van má szó...úgyhogy tök mindegy...:D -
Egyébként ha már Macross zene...
Hallgassátok meg az eredeti Do you remember love? számot :) a filmet még nem láttam...
Illetve
Nyan Nyan Special Service Medley (Tokumori)
Ez is jó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó csata alatt menő kb. 10 perces medleynek egy kicsit módosított változata. Állítólag kicsit jobbak az átfedések, meg a minőség, én a rendeset nem szoktam hallgatni, szóval nem tudom :D -
Általában én is el szoktam olvasni öket :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát eleve a csokolozás is már...hamár attol félt, h vére megfertözi, akko attol nemfélt, h csok közben megfertözi? sztem...meg ott van a 22. rész 14. perce mikor távolodik a kamera... -
Nem tudom milyen hentai-verziót néztél, de nekem ilyen nem rémlik 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondj részcímet -
Látom nem félsz a spoilerektől... :D -
Erre nem válaszol senki? :) -
Ennél a 2 sornál mindig megborzongok annyira jo :D
Ez van...engem megvett a sorozat a zenéivel :D -
nna, az ott egy súlyos tökönrúgással ért fel nekem :) -
Én rengeteget hallgattam animén kívül :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mind a három verziót :) -
huhúúú....durvábbnál durvább spoilerek a tagekben....:D -
Mondjuk az speciel nem maradt meg ennyire, de rémlik valami :) olyasmi. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem már a végefelé szinte bántotta a fülem. Ez van. :S :D