72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ennek ellenére számomra kellemes kis rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végét megint sikerült jól lezárniuk, amikor azt hinné az ember hogy végre lesz fejlemény, bamm indul az ed -
Kimi ni todoke
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jol kovettek az eddigi receptet, a mostani epizodban sem tortent igazan semmi. Kulon bosszanto, hogy amikor tekernek kicsit az idon mint pl az elozo sorozat vegi szilveszter es valentin nap kozott, vagy a mostani 10 napot ahogy attekertek az OP notaja menten, azalatt a szereploknek mintha nem telne el ido, elhatarozasaik, gondolataik ugyanott tartanak mint a vagokep elott -
Macross Frontier-t néztem meg a legujabbat, ez mindenképp megéri...
Most kezdtem a Macross Zero-t, erröl meg azt hallottam, h megéri :)
De a sorozat többi tagját is dicsérik :D -
Inquisitor #41619 Ez a Macross illetve az összes sorozata megéri a rászánt időt? Nem szeretem a hosszú sorozatokat, de most majd két oldalt ajnároztátok a témát. :) -
megjelenesi sorrendbe nezzetek. ugy az igazi. es tenyleg nem nagy a katyvasz. -
Ez engem is érdekelne. Persze, spoilermentesen.
Á, most olvastam a választ. Én is köszönöm. -
Ilyesmire gondoltam a kérdés megfogalmazásakor.
-
Nem olyan nagy benne a zurzavar, hogy idosorrendben kelljen nezni, en a megjelenesi sorrendet ajanlom. -
Zombie 8.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hehe Ayumu legalább tökös föhös és kihasználja a szemüveget, ahogy azt minden normális férfi tenné :D
mask donald....niku...
és ezek a folyamatos lolis képzelgések minden részben... :D
a hárem gyülik rendesen, szeretnék igy én is zombi lenni :D
áááá Sera macskás pozolása meg kész... :D
Áhh ez a sorozat nagyon beteg :D Minden rész után a földön fetrengek... -
Mechás vasemberek.
-
Az IS-ben azok szerintem eleve nem is igazi mechák, csak testhezálló fegyverzetek, mint ami Vasembernek van, csak itt kicsit vastagabb és animésebb. -
Azoktól kérdezném akik látták a Kara no Kyoukai filmeket: hogy milyen sorrendben érdemesebb nézni, kronológiai vagy rendes sorrendeben?:) -
Rosario Vampire II 40. fejezet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából csak elég felszínesen követem a 2. felvonást, mert a hárem rész kezelése nagyon elszomorító számomra, de látva Tsukune új alakját lehet mégis előveszem normálisan is... Az első felvonásban is az volt a legjobb, mikor ghoul lett. :D -
Yeye! :D -
omg AA belehuzott meg is kaptuk a zombie 8-at kiváncsi vagyok milyen hülységeket kapunk most :D -
xamd....mikor belenéztem meg a képek alapján aszittem valami mecha lesz vagy valamiféle idomított harcosállat....hát nagyot tévedtem....de érdekesnek ígérkezik...:D -
Amugy nem voltak nagyon nagy fordulatok a vandread-be, de egy jelenet nagyon meglepett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor kiderült az alparancsnokrol, h igazábol férfi :DDD
hát azt vagy 3szor megnéztem, h tényleg jol hallom-e :D
szegény hajo navigátor jol beszopta a trap-et :D -
nem vagyok nagy AMV fan, de ez tetszett
-
vajon újra renderelik, vagy csak egy xar upscale lesz? -
Elkezdtem leirni mit ismertem fel, de a végén ki volt irva, ezért igy már nem poén :D
Amugy nagyon jo amv. -
-
Na mi? :D -
-
Engem spec a "szajrendzsi" név fogott meg. :D -
Én pont nem bírom annyira a két fő heroine-t... :D De amúgy egyik karakterrel sincs nagyobb bajom. -
Engem speciel a karakterek fogtak meg benne :)) -
Ha kibírod addig, akkor az ovák és a 2. évad már jobb lesz. :D Bár ha már most laposnak érzed akkor lehet nem érdemes folytatnod. :D -
Az, hogy minek nevezik, meg a pszeudo-scifi magyarázat tökmindegy, mecha az. :)
Fumoffu a bannerben, elküldtem utána meg Bonta-kun... :) -
Az már részletkérdés. :) -
Az IS jó példa, de ha már a Macross Fronier se számít igazán mechásnak, akkor azt hiszem ideje átértékelnem magamban a műfajt. :D -
viszont amennyire szorakoztato volt a to love ru az elso par epizodban, annyira ellaposodott igy a 10+ kornyekre ahol most tartok :( -
Pedig Gundam az egyik és Macrossz a másik klasszikus értelemben vett mecha szvsz.
Lelouch
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NGEben nem mechák hanem óriások vannak
-
Azért ennyire nem volt jelentéktelen a mecha része az NGE-nek... -
Én leirtam lentebb milyen a nem nagyon mecha :D
Infinite stratos szvsz remek példa egy nem annyira mecha-s anime-re :D
De mondjuk a Macross Frontier-t se mondanám igazán mecha-snak, eltekintve 1-2 dologtol. -
Az NGEben nem kap akkora szerepet a mecha, az a tortenet a szereploirol szol, a mechak csak a kornyezett adjak hozza. Leginkabb pedig pont ez amitol mechas vagy nem mechas szerintem egy tortenet amiben szerepel valamilyen mecha. -
a lényeg...ha mecha, akkor nagyon mecha...de ha nem nagyon mecha, akkor mecha.... -
Talán előbb azt kéne eldönteni, mitől lesz egy anime "mechás" azon túl, hogy van benne mecha. :) -
Jó, mondjuk FMP sem feltétlen a legjobb példa az Arbalest miatt...
Akkor Blue Gender. Ott már nem volt semmi extra mecha, és elég sokat azokon kívül harcoltak :)
Azt nem akarom mondani, hogy a nagyon mecha gyerekes, mert pl Gundam és Macross is a nagyon mecha kategóriába esik, viszont semmiképp sem tartom gyerekesnek őket.
Egyébként a NGE-nél nagy szerepet kap a "mecha", de szerintem mégsem nagyon mecha...
Ezt most valaki foglalja egy tézisbe :D -
Attól még az FMP-ben se kisebb a jelentősége a mecháknak szvsz. -
Vagy itt van most az IS, mecha...vagyis van benne...de leginkább hárem :)