72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Számítógépes vírusok, mint lányok :DD
  • Ruley
    Nekem egyszer a Legend of the Galactic Heroes-t kéne majd megnézni, az tűnik ilyennek, meg gondolom a MAL-on sem véletlenül a második legmagasabban értékelt anime, csak hát 110 részes, és állítólag 20-30 rész után kezd beindulni, szóval majd máskor.
  • LasDen #41701
    U-n fenn van az egész sorozat....:D
  • Zomil
    US-en felfüggesztett kategoriában van, szoval marad az SR :)
    Kár, h ök nem videos kiadásban dolgoznak, szoval majd vhonnan be kell szereznem.

Imy: megfogom majd sztem nézni, mert az Én, a robot filmet is nagyon szerettem :)
  • LasDen #41699
    az US csinálja de nem v nagyon nagyon lassan halad vele...ellenben a Saiyan Rivals folyamatosan adja ki a részeket...már a 62. résznél tartanak....heti 4-5 rész kicsúszik tőlük....
  • IMYke2.0.0.0
    Kedvcsináló az Armitage III-akhoz. (1. film eleje) - direkt a spanyol, hogy ne legyen spoiler.

• Zomil
    megkéne basszus tudom...már csak Sugita miatt is... :DDDD
    Csak ne lenne olyan sok rész... :D

Van olyan magyar forditocsapat akik rendesen végigforditották vagy több forditotol kell összeollozni?
  • efti
    En valamelyik armitage IIIat lattam anno VHSen, de mar nem tudom melyik volt. Egy biztos nagyon tetszett akkor.

viszont a mostani Fractale epizod se volt kutya
  • LasDen #41695
    akkor nézd meg a gintamat...ha nem is galaxis, de hasonló hülyeségeket találsz ott is...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Az Armitage III erősen feszegeti a robot vs ember határokat. Jó az is.
    Főképp a két folytatás.
    Én nagyon nem bántam meg, amikor a 3 részt (filmet) egymás után lezavartam.
  • Zomil
    nem de felkerült a ptw listára :)

mondjuk leginkább ilyen Asimov-Alapitvány trilogia szerü anime-ket keresek, egyszerüen nem tudok betelni azzal a könyvel :)
    Abban ürcsatátol kezdve, cselesen megoldott szituáciokon át, még poénok is beférnek(bár elég kevéske), és végig rendkivül izgalmas, bár aki olvasta az tudja miröl beszélek :)

(Elötte meg a Galaxis utikalauz stopposoknak-at olvastam, de azt a hangulatot/stilust/tömény hülyeséget amit az áraszt nem lehet visszaadni :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Van egy kínai scan (kínai hölgyek képeit teszik be) oldal, ahol TUCATnyi ilyen gif csoport van (mint nálunk a beszúrható smiley-k). Köztük ez is.

Íme:

Az oldal: klikk
  • Győri Devi
    áá megtaláltam onion a neve :D
  • IMYke2.0.0.0
    Armitage III filmek megvoltak már?

1995: Armitage III
    1996: Armitage III: Poly Matrix
    2002: Armitage III: Dual Matrix
  • Győri Devi
    azt megköszönném :)
  • Zomil
    Meg lesz nézve ptw listán van, csak most ilyen sci-fi-s hangulatom van... :D
    Majd, ha megunom a sci-fi-ket majd akkor megnézem. :)

Hamár sci-fi:
    Heroic Age nem rossz cucc :)
    Egy dolog rontja le, szvsz nagyon sablonosak a harcok :S
    De a történet érdekessége és a karakterek megmentik :)
    Amugy a hercegnönek sztem nagyon kellemes hangja van mégis össz-vissz 2 anime-ben volt szinkronhang :(
  • Malakai
    Nem ugrik be a pack neve, majd meglesem, gyűjtögettem smileykat egy öhm, vmihez. :)
  • Malakai
    Sekirei habár butuska ecchi, de sokkal jobban van megírva mint IS, de a karaktertípus ugyanaz lényegében.
  • efti
    szemkoto mi? Nos Tsukiumi foleg a mellesleg teren a nyero :D
  • LasDen #41684
    fordítva...Tsukiumi menőbbb....:D mellesleg nagy hiba...nézd meg azonnal...:D
  • Zomil
    igen nem egy szint, mert a kaloz szemkötö miatt sokkal menöbb :D
    (Sekirei-t nem láttam szoval nem tudom :D)

Amugy igy már értem...nem vagyok otthon a hárem anime-kben... :D
  • efti
    meg lehetett vegul oldani, csak nem FF alol. IE alatt siman mukodott :P
  • Lelouch
    Legalább tudtam vele időt spórolni a Z-vel szemben, de így majd nézhetem a maradékot az eredeti elnyújtott formájában.
  • Rundstedt17
    ezeréves sg bug akit letiltasz soha többé nem tudod feloldani:D
  • Rundstedt17
    Mit vársz egy recaptól?:D
  • LasDen #41678
    kicsit ""haza"" beszélek, de a Laura meg a Tsukiumi mégse egy szint...:D
  • Lelouch
    A Dragon Ball Kai tényleg csak a Cell-saga végéig fog tartani? Mert így kb. semmi értelme nem volt az egésznek.
  • Malakai
    IS:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi, tipik tsundere viselkedés.
    Pölö Sekireiben amikor Tsukiumi bejelentette, akkor is annyi következmény volt, hogy az összes lány ugyanúgy mondogatta, hogy ők is feleség (jelölt)...
    IS-től ennél többet vársz? :)
    Szerk: efti, heh. :D
  • efti
    amugy csak nekem van ettol az annyira ruhelli, hogy eldonti hozzamegy felesegultol amolyan Sekirei fele Tsukiumi utanerzesem?
  • Zomil
    pfff :D

Én már csak azért nézem ezt a sorozatot, hogy hogy lehet még a kliséket/Ichika balfaszságát fokozni... :D

jah meg:
    mostmár érdekel mi lesz a német csaj meg Ichika között, ha már a német elözö részben eldöntötte, h Ichika a férje lesz v mi... :D
  • efti
    nem hinnem hogy ez spoiler, ez mar az elso epizodnal is az alaphelyzet volt :D
  • Ruley
    IS 9.

Emlékeztek amikor pár hete valaki mondta hogy ennél már csak akkor lenne tipikusabb, ha még tele is lenne ecchi fanservice-el? Na most már tudjuk, hogy eddig azért nem volt tele, mert a 9. részre tartogatták.

Mindet. :P

Egyébként meg, az első jelenet kapcsán hadd idézzem Zomil #40689. hozzászólását:

Mondjuk azt hozzátenném, h a föszereplö balfaszságát már nagyon tulzásba vitték, sztem Ichika akkor sem értené mi a szitu, ha már ágyban lenne az egyik csajjal... :D

:P
  • Győri Devi
    ezek az ikonok miből vannak? mert hongfire-n vannak ezek az emote-k, meg facebookon is láttam egy appnál ezt a karakter de nemtom honnan van...
  • efti
    jah, uzenetkuldes helyett sikeresen a letiltasara kattintottam elsozor, most meg nem hagyja visszaallitani :P
  • efti
    Hourou Musuko-ban se volt, pedig nem lenne semmi :D
  • Győri Devi
    azt hiszem véletlen letiltottad hogy küldjek neked privátot XD amúgy sajna ma nekem nem jó mert meek haza hétvégére...
  • Lelouch
    Szerintem se lesz, azért kérdeztem rá.
  • Zomil
    én ugy tudom nem lesz :O

Lasden: jhajjj...ezt minden anime-ben el kell sütni? :D
    lassan már csak a gosick-ban nem volt ilyen rész :D
    jo persze, pont az IS-ben ne lenne benne...
  • Lelouch
    Második évad???
  • LasDen #41664
    IS-be is megvolt a szokásos tengerparti lazulás....és persze a végén kicsit tovább görgették a sztorit....
    aranyos meg minden, de pikachu jelmezben a tengerpartra....:D