72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    most már nem is érdekel az anime...
  • LeventeV
    es nem egy Gundam Seed mecha jott be bannerba? hihetetlen.
    felvetunk egy temat erre a banner: Challenge accepted

• LasDen #41741
    akkó nem...
  • Lelouch
    Szerintem nagyon nem... Most képzeld el, hogy pl. a Black Lagoon-ban vízipisztollyal lövöldöznek... Na ez kb. olyan kategória. :D
  • Lelouch
    Ja, és a mangához képest annál a jelenetnél kimaradt a panty shot is.
  • LasDen #41738
    tökmindegy...:D
  • LeventeV
    kezdek osszezavarodni.
  • Lelouch
    A Beelzebub 8. részében miért lett az airsoft fegyverből vízipisztoly? Ez most olyan nevetséges cenzúra, mint ami a 4Kids-es One Piece-ben van. :D
  • Zomil
    Minden mecha mecha, de nem minden mecha mecha...
  • Lelouch
    Milyen mecha szól csak a mechákról? :) Gundam-ban is ugyanúgy van mindig valami kerettörténet, mint a CG-ben például.
  • LeventeV
    arra, hogy ha egy animeben megjelenik egy robot az nem biztos, hogy tiszta mecha es csak a mechakrol fog szolni az egesz anime.
  • armageddon666
    Hotori nagyon aranyos nővér :) ep7
  • Lelouch
    És ezzel mire akarsz kilyukadni?
  • Zomil
    nah ugy már más :D
    mondjuk van benne CC is... :P
  • LeventeV
    CG. elnezest, faradt vagyok.
  • Zomil
    CC?
  • Máté94
    Szeressük őket :)
  • LeventeV
    en CC-ra gondoltam. ott is vannak mechak de nem ok vannak a tortenet kozeppontjaban.
  • armageddon666
    jó ez a Soremachi, pokko. :)

+ pont hogy SHAFT :D lehet elkezdem Madokát.
  • Zomil
    jo végülis... :D
    Bár mondjuk, lassan annyit dicsértük itt az elmult pár napban, h aki nem akarta, most már csak azért ö is meg fogja nézni :DDDD

Mondjuk én szivesen dicsérem, mert nálam simán benne van a top5-ben.
  • Malakai
  • Zomil
    Ez a legjobb megoldás valoban.
    Én leginkább zenés, ürcsatás, királyságnak mondanám :DDDDD
    De valoban az a legjobb szo rá amit te mondtál.

De mondjuk akkor a Zero mi? mert az nem az ürben játszodik :D
  • Lelouch
    Szerintem meg tökmindegy, kivéve ha egy paródia animéről beszélünk, mint pl. a Hayate no Gotoku első évadja.
  • LasDen #41720
    - Miért nézzem meg? Nem szeretem a mechat!
    - Nézd meg mer kurva jó!
    - Oké

látod??? ennyi...:D
  • armageddon666
    Akkor ha kérdezik, hogy milyen a macross, és tudod, hogy a mecha eltántorítaná őket, akkor mondd nekik mondjuk azt, hogy ŰROPERA!
  • Zomil
    Mecha és kész...ez eddig oké, mert nekem is igy van :D
    De aki utálja a stilust valahogy meg kell gyözni, h MEG KELL NÉZNIE :D
  • Zomil
    Macross, de nem a Macross Frontier, itt azért szvsz elég kis szerepet kap, h az most egy F14 kinézetü ürrepülö v egy mecha :D
    A többi macross-ban azért kapott nagy szerepet, mert azokban a mecha/gép átalakulás ujnak számitott, nem láttam a régebbiket, kivéve a Zero-t, de gondolom ott 1-1 ilyen gép joval nagyobb szerepet kapott. :)
  • LasDen #41716
    mondom mecha...kész...vita lezárva..:D
  • Lelouch
    Ennyi az egész... :D
  • Zomil
    Nem éppen :)
    Én azokra mondom, h nagyon mecha-s, mint a TEngen-toppa/gundam, ahol létszükség a mecha, mert anélkül nem lenne élvezhetö és ezek miatt hires a sorozat. A többi ahol csak ugy ott van a mecha, mint a hadviselés eggyik formája, azokra sztem nem lehet rámondani, h izig-vérig mecha.

Mondjuk engem nem zavar, mert szeretem a mecha-kat, csak akik nem szeretik a stilust azoknak valahogy el kell magyarázni, h megéri megnézni, mert ez nem olyan, mint amilyenre ö gondol :)
  • Malakai
    Egyetértek. #41708-ban is a többségről beszéltem :)
  • LeventeV
    de azert nem mindegy, hogy minden reszben megjelennek vagy az egesz sorozatba osszesen 4szer, 5szor.
  • armageddon666
    ez hülyeség... tudtommal a mechát a Gundam és a Macross tette népszerűvé, szóval azok "A mecha animék", és egyikre sem mondanám, hogy gyerekes/rossz/béna...
  • LasDen #41710
    én nem teszek ilyen különbségeket...van benne nagy robot?? akkor mecha...nincs nagyon mecha meg nem nagyon mecha...csak mecha...:D
  • Zomil
    ahhh...annyira nyálcsorgato a leirás AA-n, csak ne lenne ilyen régi, vagyis inkább csunya :(
    Mai szinvonalon abszolult nézös lenne.
  • Malakai
    Úgy látom a többség pejoratív módon használja a mechás szót, szóval gondolom én akkor a hagyományos értelemben vett mecha a rossz/béna/gyerekes mecha. :)
  • Zomil
    nem éppen...
    A Macross mintapéldája annak, h kell a zenét és a harcokat vegyiteni, hogy kell emberek kapcsolatát bemutatni és egy érdekes történetet elmesélni...
    Ha a gépek simán csak F14-es ürrepülök maradnának és nem tudnának átalakulni(robot és félig robot formába) az sem vonna le semmi az anime értékéböl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    oké, tény, ott a macross...de azt meg nem használják tul sürün, h zavaro lenne

Én hagyományos mecha-nak inkább mondanám a Tengen-toppa-t, Gundam-ot, stb.
  • armageddon666
    mi a hagyományos értelemben vett mecha akkor??? :D Macross szvsz mintapéldánya a "hagyományos értelemben vett mechának"
  • Jakuza001
    Valoban nem tunik rossznak a Macross F, meg szerencse, hogy nem nevezheto tenyleges mecha-s animenek, mert azokat en utalom.
    Ez inkabb sci-fi, nem veheto hagyomanyos ertelmbe vett mechasnak, igy hala istennek vegigtudom nezni. :D
  • Rundstedt17
    ajánlom nagyon jó,nem véletlenül a magas érték,néha kiszámítható de akkora fordulatok vannak benne hogy igen csak,egy komplett felépített történelemmel rendelkezik,úgy mint pucsok,lázadások,diktatúra,szélsőségesek,merényletek,vallások szerepe a legjobb anime(történeti szempontból) :D