72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    "An unstoppable force that does whatever she pleases for her master, out of her love for her master."
  • Máté94
    :DDDDDDDDDD
  • armageddon666
    Ruley.
  • Lelouch
    Valaki tudná nekem definiálni a goudere jelentését? :]
  • Lelouch
    Jó kérdés mi a helyzet a Redline táján, októberben felkerült a netre 8 perc belőle, azóta semmi...
  • Ruley
    Én meg most végignéztem a Baccano!-t, és a Durarara!! 10. részénél tartok.

A Baccano jobban tetszett, pörgősebb volt, és stílusosabb. A 13. rész végén akkorát röhögtem mint régen. :D
  • Ruley
    Madoka SPOILER.

Aha, itt lehetett látni.
  • LasDen #41893
    ez a rideback elég faszányos...:D tetszik ez a mecha cucc...a vipers creed első részét is láttam és amiatt néztem meg, mer abba is ilyesmi kinézetűek a gépek...:D

am ridelineról tud valaki valamit...majd 2 éve ment moziba és azóta egy faszom dvd se jött ki.....faszé má...???
  • armageddon666
    Na olvasgattam Madoka wikit. Jóóóó :) Csak 9. rész mikor lesz fordítva? Mondjuk yesy által :D Bár lehet alábbadom. Ep8-t már nem Transfer Stream változatban néztem...
  • Máté94
    Mikor is látjuk azt a boszit? Amikor kezdődik a sorozat? :D
  • armageddon666
    Kinek jutott eszébe a kép?
  • Ruley
    Hogyhogy honnan jött? Ki találta ki őket? Én a Tvtropes fórumról szedem össze őket, egyébként meg nagyrészt a 4chan-ről erednek az ötletek, mint minden jó és rossz a neten.
  • Ruley
    Még ez is jó, főleg a második komment.
  • armageddon666
    A spoiler meg. Hát visszanéztem, és lehet :D Nagyon durva :D
  • armageddon666
    Wow, és a kép spekuláció honnan jött? :D
  • armageddon666
  • Zomil
    omg... :D
  • Ruley
    Még ezt ajánlom figyelmetekbe. (8. rész spoiler).
  • LasDen #41882
    szóval akkor ez az albinó izé egy köcsög??? hmm...már az első pillanattól unszimpatikus és gyanús volt....

viszont xamd jó...nagyon jól adagolják a sztorit szépen felépítve és kellemes az egész...:D
  • Zomil
    ez csodás :D
  • RelakS
    szerintem azért, mert sokan hotlinket nyomkodtak ide róla a bélyegkép helyett, és ez elzabálta a sávszélességét.
  • Lelouch
    Touma
  • Ruley
    Hmm, mér' nem jó itt az imageshack?
  • Ruley
    Ajánlom figyelmedbe ezt a Danboruu pool-t [URL=http://danbooru.donmai.us/pool/show/2939]"Everybody hates kyuubee"[/URL]

Örök kedvenc:

• LasDen #41876
    ez a fractale rész jó volt...de néha olyan unalmas párbeszédek vannak.....
    de legalább beindult valami....:D
  • LeventeV
    kosz a valaszt.
  • armageddon666
    Madoka ep6

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most már nagyon utálom Kyuubeyt...
  • Lelouch
    Plusz a sima Kanon 13 részes, a remake meg 24.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs baj az eredetivel sem - sőt, hangulatos (belenézés alapján).
  • LeventeV
    ertem.
    akkor a remake-nel maradok.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a teljes "Tales of..." szériára gyúrok ezzel. Mindjárt végzek is az alapsorozattal.
    Kellemes fantasy környezet, kellő humor, fanservice, és - lehet röhögni - feszültség ahhoz, hogy várjam, mi lesz a vége.

• armageddon666
    Na jó, ez így egynapos mulatság lesz -.-
  • Máté94
    Sasameki Koto: jót lehet rajta aludni, de önmagában szép történet, csak nagyon hiányzott valami a végéről :(
  • Zomil
    Igazábol Kyubey-t már önmagában az az állando :3 fej teszi "félelmetessé" :D

Innentöl amugy csak jobb lesz a sorozat :P
  • Zomil
    lol az a fej... :D
    btw ez is felkerült a ptw-re :P
  • armageddon666
    Madoka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még csak 4. résznél vagyok. Ez a Kyuubey tuti gonosz... már első pillanattól kezdve így érzek.

A fejleharapós rész sajnos el volt spoilerve, bár nem tudtam kinek, illetve mikor, illetve hogy. A megvalósítás jó volt, még így is át tudtam érezni... illetve utólag egy kis élménybeszámoló még durvábbá tette. Ugye nem egyből változott vissza a ruhája. Akkor még lehet hogy élt.............

Kanon 2006 (vagy 9?) és szebb és jobb.
  • LeventeV
    a Kanonbol keszult valami remake verzio is? ha igen akor miben kulonbozik?
  • IMYke2.0.0.0
    Tales of Eternia 6. epizód - ebben a verzióban 08:40-től 08:52-ig.

:)))))))))))
  • Ruley
    Azért ez mégis csak slice of life, kár minden epizódban fordulatokat meg pörgő eseményeket várni.
  • LasDen #41861
    ez a bakuman rész teljesen felesleges volt....tiszta időhúzás....oké az eleje még elment, de aztán már csak felesleges blabla....:D