72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"An unstoppable force that does whatever she pleases for her master, out of her love for her master." -
:DDDDDDDDDD -
Ruley. -
Valaki tudná nekem definiálni a goudere jelentését? :] -
Jó kérdés mi a helyzet a Redline táján, októberben felkerült a netre 8 perc belőle, azóta semmi... -
Én meg most végignéztem a Baccano!-t, és a Durarara!! 10. részénél tartok.
A Baccano jobban tetszett, pörgősebb volt, és stílusosabb. A 13. rész végén akkorát röhögtem mint régen. :D -
Madoka SPOILER.
Aha, itt lehetett látni. -
ez a rideback elég faszányos...:D tetszik ez a mecha cucc...a vipers creed első részét is láttam és amiatt néztem meg, mer abba is ilyesmi kinézetűek a gépek...:D
am ridelineról tud valaki valamit...majd 2 éve ment moziba és azóta egy faszom dvd se jött ki.....faszé má...??? -
Na olvasgattam Madoka wikit. Jóóóó :) Csak 9. rész mikor lesz fordítva? Mondjuk yesy által :D Bár lehet alábbadom. Ep8-t már nem Transfer Stream változatban néztem... -
Mikor is látjuk azt a boszit? Amikor kezdődik a sorozat? :D -
Kinek jutott eszébe a kép? -
Hogyhogy honnan jött? Ki találta ki őket? Én a Tvtropes fórumról szedem össze őket, egyébként meg nagyrészt a 4chan-ről erednek az ötletek, mint minden jó és rossz a neten. -
Még ez is jó, főleg a második komment. -
A spoiler meg. Hát visszanéztem, és lehet :D Nagyon durva :D -
Wow, és a kép spekuláció honnan jött? :D -

-
omg... :D -
Még ezt ajánlom figyelmetekbe. (8. rész spoiler). -
szóval akkor ez az albinó izé egy köcsög??? hmm...már az első pillanattól unszimpatikus és gyanús volt....
viszont xamd jó...nagyon jól adagolják a sztorit szépen felépítve és kellemes az egész...:D -
ez csodás :D -
szerintem azért, mert sokan hotlinket nyomkodtak ide róla a bélyegkép helyett, és ez elzabálta a sávszélességét. -
Touma
-
Hmm, mér' nem jó itt az imageshack? -
Ajánlom figyelmedbe ezt a Danboruu pool-t [URL=http://danbooru.donmai.us/pool/show/2939]"Everybody hates kyuubee"[/URL]
Örök kedvenc:
-
ez a fractale rész jó volt...de néha olyan unalmas párbeszédek vannak.....
de legalább beindult valami....:D -
kosz a valaszt. -
Madoka ep6
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már nagyon utálom Kyuubeyt... -
Plusz a sima Kanon 13 részes, a remake meg 24. -
Nincs baj az eredetivel sem - sőt, hangulatos (belenézés alapján).
-
ertem.
akkor a remake-nel maradok. -
Én a teljes "Tales of..." szériára gyúrok ezzel. Mindjárt végzek is az alapsorozattal.
Kellemes fantasy környezet, kellő humor, fanservice, és - lehet röhögni - feszültség ahhoz, hogy várjam, mi lesz a vége.
-
Na jó, ez így egynapos mulatság lesz -.- -
Sasameki Koto: jót lehet rajta aludni, de önmagában szép történet, csak nagyon hiányzott valami a végéről :( SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csókjelenet -
Igazábol Kyubey-t már önmagában az az állando :3 fej teszi "félelmetessé" :D
Innentöl amugy csak jobb lesz a sorozat :P -
lol az a fej... :D
btw ez is felkerült a ptw-re :P -
Madoka
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még csak 4. résznél vagyok. Ez a Kyuubey tuti gonosz... már első pillanattól kezdve így érzek.
A fejleharapós rész sajnos el volt spoilerve, bár nem tudtam kinek, illetve mikor, illetve hogy. A megvalósítás jó volt, még így is át tudtam érezni... illetve utólag egy kis élménybeszámoló még durvábbá tette. Ugye nem egyből változott vissza a ruhája. Akkor még lehet hogy élt.............
Kanon 2006 (vagy 9?) és szebb és jobb. -
a Kanonbol keszult valami remake verzio is? ha igen akor miben kulonbozik? -
Tales of Eternia 6. epizód - ebben a verzióban 08:40-től 08:52-ig.
:))))))))))) -
Azért ez mégis csak slice of life, kár minden epizódban fordulatokat meg pörgő eseményeket várni. -
ez a bakuman rész teljesen felesleges volt....tiszta időhúzás....oké az eleje még elment, de aztán már csak felesleges blabla....:D