72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jhajjj, ez most fájt... :D -
annyira nem gáz...:D -
WHAT? -
Falnak megyek bazmeg az állandóan felülről fél arcot/szemet eltakaró hajaktól - főképp fiú karaktereknél! (Tales of Symphonia)
-
? :O -
Yumekui Merry-ben meg van az új Kyuubey... -
Egyre jobban utálom a MAL-t... beírok valamit és kell neki egy nap, mire felviszi a listára!
Szerintem, áttérek az anidb.net-es listára.
-
Hai, sodesu akar lenni szerintem. :D -
Annál rosszabb környéken lakok ^^ -
úgyhívják ezt: bakagaijin :P
nemám :D
Hú, el tudtam olvasni Máté hiraganás mondatát, meg RelakS romajis mondatát, és értettem is O.o
3. félévben majd lehet nyelvi kreditjeimet japánra kötöm :D -
Hát halljátok, lehet, h picit unalmasak a harcok a Heroic Age-ben, de nem semmi milyen történetet mesél el...egyszerüen lebilincselö :)
Most járok a 18. résznél és nagyon tetszik. -
Bakuman 22: szepen haladnak tovabb a tortenetben, tovabra is nagyon szepen tartva magukat a mangahoz. Mondjuk gyanitom mostanra az is aki nem olvassa a mangat meg tudja tippelni mi lesz a golden future cup kimenetele..
Gosick 9: kezd kisse lecsuszni a mystery oldala ennek a sorozatnak :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont amikor Victorique megkapja a szurit, az az arc, az nagyon ott van :D -
nekem angol kozepfok 15 evvel ezelott lett meg :) azota dolgoztam repteren, meg cegnel ahol angolul kellett kb a fel munkaidot toltsem, amit lehet ha angol eredetiben olvasok, de igy is nagyon korlatozottnak erzem a nyelvtudasom. Rengeteget romlott miota az uj melohelyemen vagyok, ahol nem kell, sot nem is nagyon van ra lehetoseg hogy hasznaljam.
Nemetet tanultam gimiben 4 evig, de nagy alap amit tudok, anno valahol a wurde és a würde magassagaban adtam fel :D -
nah igen, jo lenne megtanulni gitározni :)
a hallásom megvan hozzá...de a türelem nincs :D -
Na, nekem az nincs. Nyelvtannal egy kis ismétléssel be tudom rakni mindent a helyére, de szó nem jut eszembe. :D -
megjegyzem en is osszeszedtem minden tudasom a korabbi megszolalasomhoz :(
egyszeruen annyi mindennel foglalkozok szabadidomben, hogy bar erdekelne japanul tanulni, de tuti nem tudnam komolyan csinalni. A gitaromhoz se nyultam mar vagy egy hete, pedig majd minden napra be van tervezve.. -
Hát mivel a 386-os korszak ota itt függök a gép elött és régen imádtam az rpg-ket(baldurs gate, stb.) igy érthetö, h a szokincs jött magátol csak a nyelvtant kellett megtanulni :) -
Rám sokkal jobban ragad a német, mint az angol. De inkább tanár függő nálam. Érdekes. :)
De azért irigy vagyok, hogy neked már megvan az angol meg a német. :x
Mondjuk, én mindkettőből emeltet szeretnék.
-
Igazábol még oroszt éri meg rohattul tanulni...fateromat látva, rengeteg orosz koszál itt Mo-n is :D
szerk: mármint nem a faterom orosz, hanem a munkáját látva -
4 évig "tanultam" de kb 10 mondatot ha tudok. Csoda az is hogy meglett a 2es belőle XD -
jah :D -
franciát nem is probáltam nekem tul nyálas... :D
tudjátok van az a mondás, h franciául káromkodni olyan, mintha selyemmel törölnéd ki a seg@edet :D -
dakimakura-ra és hikikomori-ra gondolsz? :D -
azért programozoi tudással remélem nem gombot nyomogatni megyek... :D
és leszarom mennyit beszélek a munkahelyen, de a 7köznapi életben valahogy el kell lenni :D
jo persze lehetek ilyen szobába bezrákozott izé aki Saber-es párnával alszik(lusta vagyok kikeresni erre a megfelelö kifejezést) és kizárja a külvilágot...de ennyi erövel akkor ezt itthon is megtehetném... :D
hm...kéne egy Saber-es párna... xD -
még tanárhoz is jársz az a penge :) nekem is kéne vkit találnom akivel legalább a beszédet tudnám gyakorolni, és az a gáz hogy egyetem miatt nincs annyi időm meg erőm a tanulásra mint azt szeretném.
németnél a francia sokkal rosszabb sztem :P -
németnél szarabb nincs...de ekvialens szarfoshulladék nyelv vele együtt a francia....
am majd mész japánba toyota gyárba 12 órába nyomkodni egy gombot....társalgásod pedig 2 szó lesz minden reggel meg meló után a portással...:D -
Szerencsére nem drága, mert nem hivatalos tanárnál tanulok igy nemfog a földhöz vágni, egyetem mellett meg belefér :)
Német középfok, meg angol megvan, ugyhogy gondoltam csinálok egy ilyet is, ha már érdekel :)
Ezt legalább szivesen tanulom...az angol csak simán ragadt rám ott 2honapos nyelvtan seggelés után simán meglet a középfok...
Viszont a németet iszonyatosan utálom, annál szarabb nyelv nincs a világon, kb 12 évig tanultam...Elöször német tagozatos ált. suli 4. osztályig, utána 5.-töl 8.-ig nemzetiségi osztály...majd gimi is német nemzetiségi suli...éééés szart sem érek vele, arra volt jo, h a középfokot lerakjam és már alig emlékszek valamire a nyelvböl :S
Mondjuk szivesen elhelyezkednék majd vmi japán cégnél :P -
Elmehetsz tudod hova...
-
Viszont a katakanákat utálom...egyszerüen nem birom megjegyezni öket, pedig a hiragana-val nincs gond, meg a kanjik megjegyzése is megy nagyjábol :S -
melléknév rajzolást olvastam....mondom az mi a faszom...:D -
Mikor elkezdtem irtam itt is, Imy még irigykedett is :P
De nyelvizsgáig még van 1 évem, mivel Mo-n évente 1szer van csak, az is decemberben... :D
Most épp melléknév ragozásnál járok :) -
hájja....elmehettek a ..... .......
kiközösítitek az embert....a társadalom legalja vagytok...:D -
Én ha le van írva latinul megértem.
De jó neked, nem is mondtad, hogy tanulsz japánul :X -
én a felét értem másik felét meg google fordito érteti meg velem... :D
még csak 2honapja tanulom ugyhogy sztem belefér(heti 1 orában) :P
mondjuk ugy nehéz ha vki sunyi modon kanjikat is használ... :D -
何を分かりませんか。
(aki meg nem konyít a japánhoz, a fejünket veszi
)
-
Wakaranai ..
-
level e-ben ezt most gyorsan leerendezték....olyan félbehagyott a vége....de vissszatérnek a kálár rendzsörsz...:D
dragon crisis egész jó volt...az eleje kicsit a langolierekre emlékeztetett pedig inkább silent hill...:D
zombiet meg nem egészen értettem...honnan jött elő? minek? hogy? mit? miért? kinek? hol? -
はい、そうです -
NASA? ... izé ... Naze? Maatee-san no chikara ga sono ookii desu ka? -
jhaajjj, itt már mindenki weaboo? :D
Amugy mostani Belze ismét csak beteg volt, de azért egy Furuchi durvulást is megnéznék...(vagy legalább egy csajt kaparhasson már össze szegényke) :D