72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Gondoltam hogy belefog kötni valaki a photoshop-ba. :D Amúgy csak bannert próbálgatok én is összehozni.
  • armageddon666
    I call Photoshop. Your turn.
    ^^,
  • Lelouch
  • RelakS
    ez nem ugyanaz a kép, csak ugyanaz az anime, szóval kizárva :D

LasDen:
  • LasDen #42096
    pár képet gyorsba én is letoltam...:D
    ezt ez ezt ezt
  • armageddon666
    Így már jobbnak tűnik az elképzelés. Bár az egységesített szám még mindig nem szimpi :S Mármint rengeteg Mushi-shi kép van, viszont speciel szerintem jól néznek ki, igényesek, szóval nem baj.
  • armageddon666
    jajj én úgy értelmeztem, hogy ha rákattintasz akkor odavisz az egyikre :D

• Ruley
    Mondhatnánk, hogy műsoronként 3 maradjon. Én sem azt akarom hogy szubjektíven kezdjük el kipecázni amit a többség nem szeret, csak hogy legalább arányosan legyenek, különben meg ennyi erővel szét-spamelhetném az egészet 80 féle FLCL-val, hogy egész nap azt nézzem, és hihi, ki dönti el hogy nem lehet 80 FLCL-s kép.

A Haruhit meg arra mondtam hogy szívesen öszedobnám a mostani "fehér alapon szereplő arcképe" képeknek az igényesebb karakter rajzot fölhasználó változatát, de akkor nem ha csak duplikátum lenne.
  • Malakai
    Anidb-vel egyedüli gond, hogy UDP-s az API, na nem mintha azt nem lehetne megoldani. :)
  • Lelouch
    Nálam az alap.psd-ben az anime felirat 72-es, a cím meg 12-es betűmérettel van. Bár végülis sokat nem számít az eltérés.
  • RelakS
    Ha 1-et ad a script, adhat 2-őt, 3-mat, stb is, nem? :)
  • armageddon666
    Vélemény: Melyikre?

Mindkettőnek megvan az előnye... mondjuk itt anidbt javasolnám a kiforrottabb tagek, meg a fansubcsapatok feltüntetése miatt. MALon viszont egyből hozzá lehet adni a listához :D inkább AniDB.

2 random banner meg mókás :D
  • Máté94
    ..:: Nyugi, csak ideiglenesen ekkora a banner! ::..
  • RelakS
    őő... lehet, hogy a csajokat kicsit balrább, a címet meg a jobb oldalra tettem volna

#42086: Minden oké, csak óvazsgass :D
  • Zomil
    A bannerban mintha vmi nem lenne oké :D
  • Zomil
    Nah minden készperkesztöi tudásomat összekapartam...lehet röhögni... :D
    Amugy pár info: Anime felirat 60-as betütipus, a cim 13-as meg a kép ugye 750x200

• RelakS
    A nyugalom megzavarása érdekében egyelőre két bannerünk lesz, aztán mivel Malakai még itt van, szerintem azt tartjuk meg. (hmm... éppen gitch banner van, és a Tachikomát már nem mozdonynak látom )

Ha valakinek a kettő ugyanazt a képet adná, szkrínsot, és kap nyereményt :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A jobb kezével megveregetheti a bal vállát, illetve egy nyaralást a Járda-szigetekre

Ajánlóról jut eszembe: lehet, hogy kéne link az aktuális képhez MAL-ra, anidb-re, akárhova. Vélemény?
  • armageddon666
    Egyetértek. Mármint a problémafelvetéssel. Szerintem maradjanak, mert a szavazás elég macerás lenne.
  • Malakai
    Cím alapján szerintem se kéne válogatni, eleve ajánlónak is jó felfigyelsz valami olyanra, amit nem ismertél.
  • Seth
    És ki dönti el,hogy melyik maradjon? Nekem pl a Mushi-shi 10x szimpatikusabb mint a Haruhi, szóval?:)
  • armageddon666
    Ez egyre nagyobb probléma lesz. Terhelt az adatbázis. Egyébként miért zavar, hogy csak másnap kerül fel? O.o te tudod, hogy már felraktad (az nem veszik el), más meg túl fogja élni, hogy 12 órával később értesül :)
  • Zomil
    Végülis jah... :D
  • Máté94
    Ha láttad a 9. részt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Idjima kb. olyan mint Kyubeey. Nekem azonnal ez jutott eszembe, a mosolygós arc, aztán ez az átváltás, de ő is kb. mosolyog rajta. :3 :D
  • Ruley
    Egyébként ha már ugyis lesz sok új, szerintem esztétikai okokból nem ártana leselejtezni pár régit, pl. Haruhi egyetlen mostani arcképe olyan nemszép, hogy még az első Google képtalálat is tisztességesebb lenne, akkor meg minek a régit is megtartani?

Vagy például mi ez a Mushi-shi, aminek a tucatnyi képe közül naponta látok a bannerban egyet, pedíg a fórumban az elmúlt egy évben fel sem merült az anime? Annak egy vagy kettő is elég lenne.
  • Malakai
    Én szivesen hostolom egyébként a scriptet+képeket.
    Ha mindet lekapta FDM, akkor a képek perpill 14.5 MB nagyjából, szóval nem gond.
  • LasDen #42075
    én nem is montam ilyet...:D
  • RelakS
    mert nem lehet lementeni a mostaniakat? O_O ;)

Malakai: Te vagy az ész?
  • Malakai
    Egyébként az Asimov font az, az anime cím meg verdana.. Most jutott eszembe, hogy talán rá kéne keresni a topicban. :D
  • LasDen #42072
    a mostaniak mellé gondoltam....
  • RelakS
    mert ami már van, az nem jöhet? A gond, hogy mintha HMuda szerverére mutatna minden
    Vagy mi is hergelünk valamit az UW-ra? :D
  • LasDen #42070
    nah....így már lehet ontani a képeket....:D

az hogy mi legyen szerintem nem nehéz....2007-től bármi jöhet me szerintem nincs benne...:D
  • RelakS
    ja, találtam is benne egy .rtf-et, ami elmagyarázza XD

Ezt nézze meg, akinek van fotós boltja

Aztán meglátjuk, kapunk-e bötyütípust is
  • Zomil
    a public könyvtáradban jobbklikk a fájlon link másolása és berakod ide és letudjuk tölteni :)
  • RelakS
    Ha a public könyvtáramba berakok egy fájlt, azt láthatja más, vagy inkább osszak meg egyet? Csak mert még megvan az a PSD, amiben HMuda terjesztette az ANIME feliratot
  • Zomil
    én használom :)
  • RelakS
    Ilyenek vannak feltöltve

Drop Box-ot mennyire vágjátok?
  • Győri Devi
    Eddig az van amit még efti kiírt 7től Stexház. Ez persze kérés kívánságra változtatható.
    jah és aki lemaradt volna: pénteken sg animés sörözést tervezünk, aki ráér és van kedve jöjjön bátran!!! és had ne keljen egyesével végig kérdezni mindenkit hogy akar-e egyáltalán jönni :)
  • Ruley
    A banner kapcsán, majd ha valaki felkeresi azt a hogyishívjákot akit fel kell keresni a font miatt, akkor lehetne egy listát is kérni arról hogy most milyen bannerek vannak feltöltve?

Ezen gondolkodtam, hogy milyen animéből kéne új banner, és úgy néha eszembe jut hogy "tényleg, az xy miért nem szerepel?!" Közben meg de, csak már rég nem láttam azt a bannert.
  • RelakS
    piálással mi a helyzet végül?
  • PetruZ
    Akkor ez neked való. :D