72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gondolom, sejtettétek hogy így lesz:
-
Nemtom én jot szorakozok rajta...Leginkább az IS jut eszembe rola, csak itt legalább nem annyira hülye a föszereplö... :D -
Jah. Raadasu gyenge az egesz anime. -
Hát ebben a Sekirei-ben is csak azért van a ruha, h letépjék... :D -
engem majd csak a második felvonástól érdekel.... -
Én már csináltam - 'csinájjá' Te is :) -
Sokan irtátok itt, h tetszik meg minden és amugy is valami laza jopofaságot akartam nézni ugyhogy jo lesz ez :) -
nagyon szeretem....:D a klasszikus felálláshoz olyan történetet, atmoszférát találtak, ami nekem nagyon bejön....remélem minél előbb lesz 3. évad....
(ebből is kell banner tél) -

-
Elkezdtem nézni a Sekirei-t...lol...elöször azt hittem elfen lied-et nézem, mert az eleje totál olyan... :D -
de szép rövid cime van... :D -
Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! Vol 01 BD 
Átkozott pingvinek nélkül, szerencsére és ahogy várható is volt.
-
Befejeztem a Heroic Age-et...nem mondom voltak hibái, nem tökéletes anime, de engem a történet nagyon megfogott...lehet, h picit kiszámithato, de nekem nagyon tetszett, sztem érdekes világot ábrázol az anime. Egyedüli negativum, h az ürcsaták valahogy nem az igaziak, picit unalmasak, de a történet kárpotol ezért.
Természetesen ennek az anime-nek a vegen se derül ki sok minden...nekem az utolso 2rész csöppet zavaros, pár dolgot nem igazán értettem.
Viszont aki kiváncsi egy jo történetre annak ajánlom, mert sztem megéri megnézni :) -
Egy csomo eddigi banneron sem bal/jobb felül van az Anime felirat :) -
#42058 - Seth: :))) A "Ringu" (JPN) és a "Ring" (USA), a "Grudge" filmek, a "F.E.A.R" játékok :)
#42061 - PetruZ: :))) Valószínűleg én is befostam volna, ha meglátom a kislányt a félhomályos folyósón, a sarkon túl állva, úgy...
Ha még lehet küldeni bannereket, akkor tonnányit én is gyártanék, engedelmetekkel. -
Mi a potsnek van ket banner ? -
a többire már nincs is szükség
-
Nem tetszik. Szerintem elég a cím, az ANIME, és jobbfelső/balalsó elrendezésben. Illetve kicsit szélebbre ezek, túl nagy a margó. -
En is csinaltam 3 bannert, bar nem vagyok valami nagy PS muvesz:
Higashi no eden
Working!
Nodame Cantabile -
Nah kaptok egy ilyet is :)
-
"és alvás után, mielőt fél óra múlva várnád"
hihi :) -
Lesz, de majd csak holnap és alvás után, mielőt fél óra múlva várnád. :) -
Hehe, dupla Midori no Hibi kapás :D
(tudom, képet, vagy meg sem történt, de lusta vagyok) -
Lehet kérni listázást a Malakai féle képekhez is? :) -
Tessék, itt van egy kicsi. ;) -
Nálam már volt... :D -
10 perce nyomom az F5-öt, de nincs Kyuubey :s -
ez a Vipers creed 2. rész után is jó....tetszik...a karakter típusok nem ismeretlenek, de mostanában ilyenekkel nem találkoztam...mondhatni felüdülés...:D -
Amugy nekem is van még egy rakás 5letem, kezdve a TTGL-töl, meg minden :)
Amiket eddig néztem anime és nincs hozzá, azokhoz mindhez csinálok majd 1-1-et :) -
Omg, bedobta a Macross-os banneromat
/me büszkén veregeti a mellét...
xD -
ajjaj...elleszünk árasztva puellas ötletekkel...:D -
Nem vagyok na, tetszik! :P
Köszi, hogy megcsináltad! ^^
Még van pár Puellás ötletem, éppen most csak 1, de majd holnap gondolkodok még. .D -
Jajjmááá, ne legyél elégedetlen... :D
Igy is örülök, h ilyeneket ki tudok hozni magambol és még tetszik is nektek... :D -
Így már tényleg jobb, de látszik azért,hogy HD Kyuubey fejből lett összenyomva. :D -
Jaja #42104-et is megcsináltam, mert tényleg lehetett látni annál is a csikot :) -
Így már jó, berakom azt is.
Ha másikat is frissítetted, akkor frissítem a szerveren is. -
így már sokkal jobb...:D -
Most nézzétek meg pls!!
És ezt #42104 is...
Mostmár látom a csikokat állitottam a monitoromon :)
-
hát nemtom hogy jött össze akkó...:D de a következők már 200-asok lesznek...:D -
Valamit elállítottál, vagy nemtudom hogyan mented de az eredetileg 200px-es.