72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jakuza001
    Ezt te benezted, annak koze nincs az eloszereplos moviehoz. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Space Battleship Yamato-ról nem tudom már ki érdeklődött, de Full HD és 720-as release is létezik belőle.
    Így kell keresni: Space Battleship Yamato: Resurrection Movie - 0
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, a Gunslinger Girl banner nagyon ász lett!
  • Ruley
    Legalább most lesz miről beszélgetnünk egy darabig, ha gyakrabban jelennek meg azoknak a bannerjei amikről éppen beszélgetünk. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Belépek, és a Sekirei-es banner(em) fogad.
  • Malakai
    A rúnákkal nekem mondjuk nem volt bajom, legfeljebb, hogy nem volt túl szerencsés a kompzíció azzal az elrendezéssel, de ez így jó, a rúnák úgyis már túl Madoka geek. :)

@arma: Egyébként végül inkább hozzá is festettem bal oldalt, kb az A betü jobb oldalától balra azt már én maszatoltam oda, azért látszik is kicsit. :)
  • Zomil
    Nah engedtem a nyomásnak, remélem igy már mindenki elégedett :)
    Jah és nem sértödök, nyugodtan szoljatok, ha vmi nem tetszik(de azért azt ne várjátok, h 1ember miatt esetleg megváltoztassam :P )

• efti
    cimekben en altalaban a MAL-os verziokat szoktam kovetni, nem is vagtam mi akar lenni a Puella, amig utanna nem neztem wiktionary-n
  • Malakai
    Jah ilyen is van, tudjamisén honnan, de alternatív címekben szerepel anidb-n. :D
  • Lelouch
    A Toriko-t adja majd helyette a vetítő csatorna. Hogy most miért nem lehetett átrakni más időpontba azt nem igazán értem, csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, hogy miért hagyják abba... A nézettsége több volt mint elég mindenesetre...
  • Ruley
    Magical Sketch?
  • Malakai
    Lényegében mind be lett rakva, ami ellen nincs különösebb kifogás (mint Zomil első Madokása esetén a különböző háttér volt első nekifutásra).
    Ahhoz, hogy elbírálás legyen előbb ki kéne találjak valami bírálati alapelveket.
    Bár, hogy a cím pontos legyen rajta az mondjuk fix, emiatt még mindig szúrja a szemem a Madokás egyébként. :D
    Mert van Puella Magi Madoka Magica, vagy Mahou Shoujo Madoka Magica, vagy Mahou Shoujo Madoka★Magica, vagy Magical Girl Madoka Magika, vagy Magical Sketch, de simán Puella Madoka Magica nincs. :)
  • LeventeV
    lehet tudni miert?
  • Lelouch
    Ja, nem lesz. :S
  • LeventeV
    MAL beallitotta a db kai-t 98 reszesre. ezek szerint nem lesz buu?
  • efti
    Armageddon, Relaks: penteki talihoz privben kuldtem telefonszamot

ha valaki meg jonne szoljon es megadom neki is
  • Zomil
    Tudtommal amelyik ellen nem tiltakoztak nagyon sokan az egyböl be lett rakva :)
  • efti
    wow :) jova lett hagyva valamelyik nevezettem kozejuk?

mas: Kimi ni todoke 9
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    uuuuuu...huuuu....tyuuuu...eljutottak egyrol masfelre!!! oda vagyok fobbenve meg vissza
  • Máté94
    Katte ni Kaizou-ban és Sket Dance-ben segítek :D
    De, mondjuk a tanulás...majd megoldom. :)
  • Malakai
    Igen, de egyébként amíg 2 volt addig is keveredtek. :)
    A helycsere azért, mert Hmuda - akinél eddig volt a banner - nem aktív ugye már SG-n (bár mint látni azért olvassa :), így nem őt kéne zaklatni az új bannerekkel.
  • Zomil
    jah :)
    Az egész át lett rakva Malakai táhelyére és oda lettek feltöltve az ujak is.
  • LeventeV
    most latom csak, hogy 1 banner van. akkor most az ujakat osszekevertuk a regiekkel?
  • LeventeV
    jo lett. kosz
  • Zomil
    maradjunk annyiban, h irják igy is ugy is :)

Lasden: igen, ez lenne a tuti megoldás... :D

szerk: pl mal-on is
  • Győri Devi
    vagy kirakunk egy nagy transzparenst hogy itt a tali :D
  • armageddon666
    a normálisat vagy definiálnom kellett volna, vagy lehet elég lett volna vastagon kiemelni... :)
  • LasDen #42234
    énekeljétek a pi piru piru pi piru pít és megtaláljátok egymást...:D
  • armageddon666
    Névtáblák? Vagy a ragyás szőrös arcról, hosszú hajról, színes hátizsákról, mangás pólóról, animekarakteres telefondíszítőről felismerjük egymást? esetleg valami normálisabb módszer egymás megtalálására? :D
  • armageddon666
    kezdetnek jó az :)
  • Győri Devi
    úgy tűnik, hogy 4en leszünk veled együtt (efti RelakS én)
  • armageddon666
    On the other hand, the fifth commercial has his name romanized as "Kyubey", which resulted in controversy.

meg akkor már Kyuubee is lehetne.

Devi, olyasmire gondoltam, hogy végül kik jeleztek vissza?
  • Zomil
    katte ni kaizou még jonak is tünik :)
    de mint mondtam van kivétel...ilyenek a simán slice of life-ok mindenféle csavar nélkül :D
    valahogy azok nekem unalmasak, nem hoznak lázba :)
  • LasDen #42228
    akkor készülhetsz sket dancere, a channelre meg katte ni kaizou-ra...:D
  • Zomil
    wiki szerint is Kyuubey :P
  • Zomil
    nekem tetszik :)
  • Győri Devi
    nincs változás
  • armageddon666
    Arányok jobbak. Esetleg ha Archer feje kicsit kilóg? Kard talán jobban látszik. Aztán lehet már túl sok macera egy banneren :D Egyébként simán fasza így is, meg eredetileg is, így jobb mindenképp.

Egyébként Fate/Stay Night banner van most épp :DDD

---

taliról infó?
  • Malakai
    De ez, csak zummolva, vagy belefirkálva lehetne jobbrább rakni őket, eredetileg úgy is próbáltam (közelebb), csak úgy a kardok mégkevésbé látszanak kardnak.

Updateltem #42219-et, így jobb?
    Szerk: Szerintem arányok jobbak, a kardok meg végülis úgyse látszanak rendesen ilyen kivágásnál.
  • Lelouch
    Ez nagyon jó lett.
  • armageddon666
    Szerintem illik a többi közé. Kicsit talán üres a jobboldal. Ez a kép a teljes szélességében? Ha nem akkor egy kicsit jobbra tolhatnád esetleg.