72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen, kb. ilyenre gondoltam. Azért a türelemnek is van egy határa.
Én is próbáltam ma összedobni pár bannert, de elég nehéz olyan képeket találni, amik kivágva-méretezve ne nézzenek ki gagyin... -
Yakuindomo! :DD
Már csak Ichizon kellene :)) -
ott van a Souten Kouro....13. részig létezik angol felirat...azon túl semmi....azokat is itt ott találod meg....lassan 2 éve haldoklik...de hogy mé....:D
mai adag....:D -
Én nem szoktak nyavalyogni, ha nincs felirat. Van egy csomó más, amit meg lehet nézni amíg lesz hozzá felirat. Ennél a dolognál teljesen megértem ha csúsznak vele.
Türelem rózsát terem. :D -
Thank you, Captain Obvious... :D
Miért, mi a bajod azzal? Gondolj bele, ha nem lenne angol sub se jódarabig... Akkor gondolom te is "nyávognál". :P -
Emberek, ha akarsz vársz a minőségi szubra, vagy nézed mással, vagy ott az angol. :)
Nagyon nem szeretem amikor valaki nyávog, hogy mikor lesz már új rész... :) -
Én már annak is örülök, h adnak ki uj részt... :)
Kár, h nem csinálja másik fordito csapat is a sorozatot, mert US minöségi munkát csinál meg minden, de akkor is jo lett volna, ha nem lenne ekkora lemaradásuk :S -
Hát végülis már lassan vége az egésznek...
A következő arc amúgy két részes, ha már ennyit kellett várni remélem kiadják egybe... -
-
Akit érdekel, Index II-röl US forumban:
"No emberek, elkezdtem nagyüzemben fordítani, szal' előleg gyanánt szerint hétvégén kaptok egy vagy két részt, hogy ne sóvárogjatok hiába." -
24h alone! -
Forever alone! -
Aha,ott ülök és várlak benneteket :D -
És onnan írogatsz telefonon? XD -
Ja tényleg, el vagyok varázsolva :D -
Csütörtök van. :) -
Nem mára lett megbeszélve? -
Stex köpés innen, de mostmár tuti, hogy nem érák majd rá. :/ -
csak hogy holnap tudjam, mikor ideje indulnom ... meg hova
-
Ideje indulnod:D -
szóval még mindig 19:00, Stex? -
Amúgy meg, már épp hiányoltam a vér megjelenítését a Tales of Symphoniában, erre azért megmutatták azt is. -
Újfent örülök, ha ilyenekben nincs igazam - a release összesítő oldalakon nincs infó BD-kről.
-
Elvileg igen. -
d-grayt nem is találtam, se-t meg még nem kerestem.
márc. 23-án az összes rész kijön ami még hátravan? -
Ez így nem teljesen igaz, 25. részig már kijött BD-n a Soul Eater, márc. 23-án meg jön ki a sorozat második fele. A D.Gray-Man-ből is jött már ki BD-n jópár rész, de upscale úgyhogy felesleges beszerezni szvsz.(már ha egyáltalán be lehet. :P) -
akkor csak lesz Soul E BR me Rumblenél olvastam róla, hogy majd csinálják...:D -
Soul Eater: BD nincs, csak DVD és (Full)HD (ez alatt sajnos lehet bármi, upscale, vagy HDTV-rip)
D.Gray Man: BD nincs, csak TV -
kösz a választ. LasDennek is kösz. -
SE-ből sztem tuti, D.Gray-Man-ből meg max upscale 720p-s van. -
Ezt a Lloyd-ot úgy fejbebas...vágnám egy döglött hallal, hogy lefordulna a szikláról. Önző geciláda.
[Tales of Symphonia - folytatom]
-
van SE-ből BR...vagy lesz...nemtom...de 720p is van...valahol...:D -
a Soul Eaterből és a D-Gray manből készült blu-ray? vagy van valami 720p-s verzió belőle? -
persze hogy van...én csináltam...:D -
huh...mostani Oniikoto epizod volt talan az eddigi leg....elborultabb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az Iroha vs Nao fele ki tudja jobban meghulyiteni Shuusuke-t verseny... nem ujdonsag, de ez a sorozat biztos nem lesz vetitheto az uj cenzura szabalyok mellett...meg macskakkal es pingvinekkel se -
Ha már unjátok az egykaptafás sorozatok, akkor: Uchuu Show E Youkoso - ajánlom, jó kis szórakoztató filmecske, a kedves-gyerekes-kalandos fajtából.
Nekem tetszik (most megyek vissza tovább nézni).
-
Mivel en irtam rola, igy javitalak. 41934
Es nem erdeklodtem az anime utan csak az eloszereploset emlitettem meg. :D
Raadasul ha jol emlekszem akkor a cim sem helyes, mert Uchū senkan Yamato ugyanugy a cime, mint az original animenek es a wikipedian helytelenul irjak. -
Supēsu Batorushippu Yamato - ez az élőszereplős, tudom.
De én az animére gondoltam.
Chrome-ban sokkal szebbek a bannerek vazz, mint Mozillában.
-
US is most fejezte be :) -
Ahogy nezem a Sekirei 2-hoz is van felirat.
LINK