72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #42341
    ezt mondjuk nem tuttam...de mostanában csak a yakitate japanban futottam bele idegesítő tl noteokba...olyanokat magyaráznak el, amit utána az egyik karakter is....meg a mindenféle kenyereknek az alapanyagai honnan vannak meg mit csinálnak vele...a szart érdekli...:D amit tudnom kell az animéhez arról a nyüves kenyérről úgyis elmondják...az első tizenpár résznél vettem a fáraccságot elolvasni majd hagytam a francba őket...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ismertem - de akkor a fordítót is a Los Angeles-i törésvonal fölé kötözném, vagy a Mariana-árok felett elengedném, a lábán egy 20 kg-os súllyal :)
  • Ruley
    Gondolom egy Index, Bakuman, Gosick, és OniiKoto rész kimarad, utána meg már csak helyreáll a rend.
  • Malakai
    Sekirei: Pure Engagement:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ő addig egyértelműen férfinak tekintette magát, csak aztán jött a szárnyas téma, most meg valószinüleg épp olyan zavarodott mint te. :D De testileg elméletileg nő, a seiyuu aki a hangját adja meg végig nő volt, Kaida Yuki, aki persze gyakran szinkronizál lányos fiúkat. :)
  • Ruley
    És csak magyarázat képpen, nem, nem igazi a feliratból van, csak vicc az egész hasonló TL note-okról.
  • LasDen #42336
    akkor te nem ismered ezt a képet...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Az ilyen idiótákat kellene az epicentrumba költöztetni:

"the figure companies:"Just as keikaku" -fixed

Note: Keikaku means plan"

Bammeg, nem tudja ám kiírni angolul...
  • LasDen #42334
    még ehhez tartozik:
    "The broadcasts of several anime programs are being or will be pre-empted by news coverage of the earthquake."
  • LasDen #42333
    a japán földrengés otaku szempontból...
  • Seth
    Én meg majd alig fogom várni a 9. részt,mert tudom hogy vmi nagy dolog fog benne történni, méghogy hazavágja :D
  • LasDen #42331
    én 2 részt láttam és egy büdös szót nem értek....:D bár én openinget és endinget nem szoktam nézni csak 1x az elején.....
  • armageddon666
    Aki viszont látott akár csak 1 részt is belőle, annak kb. hazavágja az egészet :)

Illetve aki nem látott még, de meg szándékozza nézni...
  • IMYke2.0.0.0
    Lám-lám, a spoiler-kérdés...
  • Ruley
    Aki viszont a mai részt csak ma fogja megnézni, annak eléggé csúnyán le tud lőni a végéről egy csattanót.
  • Zomil
    Én meg láttam 8-at és ez igenis eléggé nagy spoiler...
  • Seth
    Minek? Aki nem látta az úgysem érti.Én sem láttam még belőle egy részt sem, semmit nem jelent ez a "spoiler"
  • Zomil
    omg ezt valaki törölje ki gyorsan....
  • Ruley
    12 részes lesz, és ne spoilerezz.

Azért nem volt OP az elején, mert az egész az első epizód előtt játszódott, az epizód vége volt az első rész op-ja előtti jelenet. Vagyis akkor "kezdődött el igazán" a sorozat, ahogy azt először láttuk, és így már az is elég egyértelmű hogy a főcímdal Homura szemszögéből értendő.

Ez az egyik legkreatívabb OP használat amit valaha láttam, csak hát érteni kéne hozzá hogy miről van szó. :P
  • Zomil
    Jo de miután megcsokolta én még mindig nem tudom eldönteni... :D
    Valahol a kettö között lehet...

Amugy tudsz még ilyesmi anime-t mondani? :)
  • Jakuza001
    Valamint remelem kevesebb Ecchi.
  • armageddon666
    nooo, én yesyvel nézem :S hol késlekednek?!
  • Ruley
    Madoka 10

Ha nem ismerném Urobuchi Gen-t, azt hinném ez után a rész után egész jó esély van egy Happy Ending-re. Még két rész van hátra, és csak ketten maradtak harcolni, ebből ha Madoka Mahou Shojo lesz akkor boszorkány lesz és game over, ha nem, akkor Homurának egyedül kell harcolnia, ami esélytelen.

Vagyis mindenképpen meg fognak halni, és vissza a történet elejére, ahol még azelőtt teheti helyre a dolgokat hogy elkezdenének meghalni.

• armageddon666
    huh, elkezdtem olvasni, utána láttam meg miből van a spoiler...
    Majdnem beleolvastam a lényegi részbe...
  • LasDen #42317
    [spoiler]igen az sokunkat idegesítette....Homura meg mondta, hogy ilyen kettős a dolog és az dönti el milyen legyen, aki megcsókolja...:D
  • Malakai
    Pontokat remélem nem fogsz külön linkelgetni...
    Mert az nem kerül be!
  • efti
    madoka 10:

oke, valamilyen szinten vegul sejtheto volt valami ilyesmi, de akkor is: azta@#$%&!!
  • Győri Devi
    egy adag baseballos anime banner
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
  • RelakS
    Vagy az 'A Lonely Girl On The Planet Hostel'-be
  • Győri Devi
    átmegyünk color rangersbe és csinálunk helyet XD
  • efti
    igen, 19 stex tovabbra is, mivel mas felvetes nem volt. Foglalas nincsen, remelem azert 4 fore lesz asztal :)
  • Zomil
    Amugy meg nézek mást...most fejeztem be a Sekirei 2. évadját és iszonyat jo volt.
    Már várom a 3. évadot...bár ebben a 2. évadban joval több akcio volt, mint az elsöben :)

Viszont az baszottul idegesit, h Minato meg a tesoja mindig elkerülik egymást, ezért Kuu-chan sosem találkozik a testvérével... -.-

Homura meg érdekes eset, most nem tudom eldönteni, h fiu v lány, szvsz most valahol a 2 között lehet... :D

Szvsz jopofa sorozat, remekül el lehet tölteni vele az idöt :)

Tudtok még ajánlani ilyesmi anime-t?
  • Zomil
    Nem nyavajgok...najo picit, de nem nagyon szoktam a forditonál irkálni...az meg hogy ide beirom hát jajj...tudtommal egy US-es se irkál ide :)

"Emberek, ha akarsz vársz a minőségi szubra, vagy nézed mással"

más sub nincs...épp ezt mondtam, h kár h nincs... :D
  • LeventeV
  • RelakS
    humiariból

• Máté94
    Újra meg kell néznem a sorozatot és onnan kivenni képet. :DD
  • LasDen #42305
    persze mondjad...:D de azokból már csak holnap lesz valami...vagy szombatoon....
  • Máté94
    *.*
    Rakhatok még párat amiből lehetne? :DDD
  • LasDen #42303
    dzsászt fór júú...:D
  • Máté94
    Nem értek hozzá. :D
  • Lelouch
    Csinálj egyet te... :D