72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    linket a blogodról :D
  • Lelouch
    Imyke... Azon a kép is mintha kicsit össze lenne nyomódva... :D Plusz a Beelzebub-os bannerjén is kimaradt egy "e" betű... Plusz van pár a packjából ami eléggé elüt a régiek stílusától... Bár ha mást nem zavar akkor engem se... :D
  • Máté94
    Ki hagyta le a Zombie Desuka végéről a ?-jelet? :D
  • armageddon666
    20 évre titkosítva. Jöttél volna, he! :D
  • Máté94
    Képek hol maradnak? :D
  • armageddon666
    Ejj csak nem jön [yesy] Madoka 10 -.-

Akkor addig.... B Gata H Kei BD kinnvan!!!
  • Zomil
    Nekem most péntek nem volt jo, de következöre mindenképp el akarok menni :)

Oh nézmá ezt a belze bannert ki csinálta? tök jo :)
    Majd a banner képek listázását meg lehetne oldani? :)

Már 1szer kérdeztem, de ugy látom nem vette észre senki...Tudtok ajánlani Sekirei féle anime-t? :)
  • Prof William
    Egy 8.9-es földregés után szerintem egy nem földrengés biztosan épített ország pl kis hazánk jó fele romhalmazzá vált volna. Egy nem fölrengésbiztosra épített nagyvárosra meg rá sem lehetne ismerni... Több milliós nagyvárosok voltak az epicentrum közelében ami máshol alsó hangon is minimum több százezres halálozást jelentene de ahhoz képest "viszonylag" jól megúszták a dolgot. Máshol már sztem kő kövön nem maradt volna egy ekkora rengés után.
  • RelakS
    Ja, a Fukushimai erőmű körül már 20km-es a kitelepítési zóna.

Mi lesz japánnal? Semmi egyelőre. Amíg nem jön még néhány ilyen rettenet. Szerintem. Itthon már rég eltűnt volna az ország ipara szerintem
  • armageddon666
    De csak elindult :)) Köszi még egyszer :D
    Tali jó volt :) áprilisban tegyétek többen szabaddá magatok :D

---

Fukushima erőmű námbör ván bedurrant :S ajjaj....
  • LeventeV
    off: mi lesz japánnal? aggódom értük :|
  • RelakS
    2:35 körül volt, mikor hazaértem :D Rohadt GPS meg bedöglött a telón, szóval még újra is kellett indítani, így eltartott egy ideig, mire Armát hazavittem :D

Jakuza001: Erőm még nem volt rendesen elolvasni a cikket, de így is találtam benne hibákat :/ Akkor már inkább japanpelcek
  • efti
    beadta a working!-es banneremet \o/

asszem ezzel meg elleszunk egy darabig :D
  • Jakuza001
    Csak neked es csak most, mert meg koran van. :D

Tanuljunk japánul! #1
  • efti
    Szeretnem kihelenteni, hogy az eso hivatalos SG anime forum talalkozo sikeres volt. En most ertem haza es tippem szerint en vagyok az elso.

Kovetkezto talit a japan konyhamuveszetnek adozva tervezzuk valamikor aprilis vegere.
  • Máté94
    Madoka 9. US-en :)
  • Máté94
    Igen, nekem is az juttot eszembe. :)
  • LeventeV
    a japán szervezettséggel kapcsolatban:

azért a japánok nem érdemlik meg.
  • PetruZ
    Érdekes, hogy pont tavaly volt a Tokyo Magnitude 8.0 anime, ami hasonló dolgot feszeget, csak ott Tokiót éri egy 8-as rengés (most "csak" 5 körül volt, ami elérte őket). Nem volt rossz, meg lehet nézni, mondjuk a nagy csavar után az utolsó rész már kicsit felesleges, de egyébként jól bemutatja, hogy a japánok hogyan állnak a földrengésekhez és mennyire szervezetten mennek náluk a dolgok.
  • LeventeV
    igen

remélem azért megoldódik a helyzet.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, olvastam és néztem is (AlJazeera) - sőt, utóbbin egy indiai szakértőt megkérdezett a műsorvezető, lehetséges-e abszolút földrengés-biztos épületet építeni: a sejpítő szakértő válasza az volt, hogy technikailag igen, de gazdaságilag nem kifizetődő minden épületet így elkészíteni...
    A tsunamikról nem is beszélve.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy írtad már, de földrajzos vagy? :)
  • Inquisitor
    Na jah, de 8.9-es földrengés se súrún van és utána lévő órákban volt még 45(!) 4.5-6.7 között. Ez nem "sima" földrengés volt, már a pusztítás mértékét nézve sem.
  • LeventeV
    pont ma tartottam kiselőadást a Globális Tektonikáról. nagyon sajnálom őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Szegény Japán - vulkanikus zónában, és törésvonalak (az óceáni lemezek a kontenintális lemezeknek ütköznek, és ez ország közelében történik) mentén fekszik a szigetország, folyamatos a hurrikán és földrengés veszély. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Végigfut a hátamon a hideg: a légiriadó hangja szól...
  • Inquisitor
    Nagyon súlyos, az összes létező értelemben :(
  • LasDen #42354
    IS....áh....szóra sem érdemes...:D ez a Tanaba akkor lett volna tipikusabb ha még loli is...:D
  • IMYke2.0.0.0
    'ÉLŐ' adás a Youtube-on, a Japán cunamiról
  • IMYke2.0.0.0
    Na, így legyen ötösöm a lottón is... gondoltam, megnézem, van-e újdonság a "Tales of Symphonia - Tethe’alla" témakörben...
    S van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tales of Symphonia Special 2 - ez a csapat nagyon beteg :)
  • Zomil
    Amugy a 10. részt tekintve:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akár azt is mondhatnánk, h a sorozat föszereplöje végig Homura :)
  • armageddon666
    A [gg] felirat megjelenésének reggelén :D
    Nekem semmi bajom igazából velük, de akkor is megvárom [yesy]-t ... csak bírjam ki :D
  • armageddon666
    #42347 ide is
  • armageddon666
    Nem olvastam el, szóval nem tudom miről van benne szó, szóval elméleti síkon beszéltem, hogy ilyen is lehetséges.
  • Ruley
    Jó, az mondjuk tényleg túlzás volt, inkább olyan volt ez mint egy poént lelőni, nem mint valami mindent újraértelmező csavart.

Én például, amikor ahhoz a részhez értem, kellemesen MEGLEPŐDTEM rajta, hogy "aha,, ez egy egész szellemes megoldás volt". Szóval minimum az angol felirat megjelenésének a reggelén mégsem kellett volna.
  • IMYke2.0.0.0
    A földrengésről nem anime-manga-függő szemmel.

• Lelouch
    Szerintem semmi olyat nem írt, ami hazavágná az egészet.
  • Zomil
    Ehhez hozzászolva:
    Sztem az egyetlen lehetöség a happy endingre az, h valahogy kyuubey-t sikerül egy ujabb idövisszapörgetés után elpusztitani/elüldözni a bolygorol, mert hát a végeredmény mindig ugyanaz lesz ahogy már te is irtad...szoval sztem az egyetlen lehetöség, ha sikerül valahogy megakadályozni az eseményeket :S
    De igazábol nem sok esélyt látok boldog befejezésre...
  • Zomil
    Nah nem birtam ki, inkább megnéztem angolul a 9-10-et :)
    9.:
    Szoval akkor kyuubey egy földönkivüli...
    omg ez a harc Sayaka-val elég látványos volt a koncertterembe...és végül akkor most -2 ms... :S

10.:
    Omg...nem akarom mondani, h én megmondtam...de én megmondtam az elején, h itt alternativ idösikokrol van szo, illetve pontosabban az idö visszapörgetéséröl...ti meg lehurrogtatok, h ez nem Haruhi... :D
    Amugy meg nem kicsit sokkolo rész volt ez is....Mami szépen bekattan...és hasonlo finomságok :O
    Mondjuk Homura elég badass azokkal a fegyverekkel... :D

Jah, h kyuubey leszarja, ha Madoka elpusztitja a bolygot...szép :O

És a végére megérkeztünk a sorozat elejére :)

Hatalmas ez a sorozat...nem semmit alkotnak a készitöi... :)