72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kiddr = kisse, ilyen a konzekvens typo... -
Nem nagy varazslat csak pocsolos...sokat kellett tisztogatni mire el tudtam mozgatni a karaktereket es meg tovabb kellett a hatteret ujra szogellni hogy ki is nezzen valahogy, leven az eredeti kiddr szellosebb :D -

Tudom, hogy szőrszálhasogató vagyok, de azért törekedjünk arra, hogy a bannerek 99%-a ugyanúgy nézzen ki. :)
[Persze, pont az beszél aki nem tud bannert csinálni. ^^] -
javitva -
A többihez képest nagyobb a cím betűmérete. -
En meg surmobb modon kijavitottam Lasdenet:
de persze csak ha elfogadja -
Surmó módon, csinyátam én is:
-
az enyém jobb
-
Itt egy másik Railgun banner... -
jó jó...:D én is láttam hogy szar, de gondoltam hátha nem veszitek észre vagy valami...:D -
De azért ilyen fotosop merényleteket ha lehet, inkább ne.
Gondolom te és más sem örülne olyannak, hogy hopp, ez a kép épp tetszik egy animében, és összenyomom banner méretbe, mert úgy fért el, és az egészet mutatni akartam
-
oké-oké tudom...:D másik képet nem találtam, ami jó lett volna...meg railgunnal annyira nem is törtem magam mint mondjuk gintamaval...:D -
de ha nem férnek be a képbe, akkor ne akarj belőle bannert csinálni. Nem szeretem, ahol ennyire látszik az, hogy szét van nyomva. Ilyenkor vagy másik kép, vagy ha már fotosop, akkor fotosoppolj rendesen! Biztosan megoldható lenne.
Pl nézd meg azt a Kimi ga Nozomu Eien képet, ahol a lenyugvó napban áll a két főszereplő (na, jó, a csaj ül a tolószékben :D ). Ott is nyújtottam, de észrevenni, ha nem szólok? Csak ha éles a szemed -
Azért mostmár elég nagy a valószinűsége, hogy új kép kerül be fent, 86 új képet termeltetek +1. :)
@LASDEN: Az viszont tényleg elég "nyomi" lett így, eléggé látszik, inkább kicsinyíteni rajtuk, vagy oldalt pl nem marad elég a forrás képből? -
máshogy nem fértek bele a képbe...:D
Freezing
[spoiler]nah mondtam én, hogy menet közbe oldják meg a bajaikat....de majd a köv részben fognak csak teljesen kibékülni és lezúznak minden pandorát.....mikor jöttek be a kapun az az interstellara emlékeztetett...:D az egyik jelenetnél aszittem, hogy már olyan komoly a helyzet, hogy az elnök csaj kinyitotta a szemét...de aztán rájöttem, hogy csak egy másik karakter volt...:D -
Ja, az is össze van nyomva... :)
-
Furulyál ... son, I am disappoint... -
új képek....:D
sellő kutya bango totál zuhany harap gurul traktor furulyál hulladék -
am akkor mik maradtak v maradnak még el???? Gosick, bakuman és one piecet (mondjuk ez nem érint) tudom...valami még??? -
Sokan azt sem tudják, mi az a "troll"...
-
Pedig nem egyszer hasznaljak igy a kifejezest, foleg cimekben. -
Huhh... kíváncsi vagyok hányan értették humorosból... mert speciel én nem vagyok azok között akik értik... WTF? Ok hogy Kubo A Troll, na de mi ez a "trolling the competition", és nem az angolom a hiányos. -
Beelzebub 9. része elég jó volt... :D 6(!) fejezetet dolgozott fel a mangából, így most azt se bánom hogy a következő rész filler lesz. :D
A fegyvereket amúgy valamiért nagyon hanyagolják, most köpőcső volt helyette. XD -
IS 10.: Hááát, ez...nem tudok egyszerüen mit irni ehhez, a készitöknek(vagyis pontosabban az iroknak) valahol nagyon elgurult a gyogyszer... :D Egyszerüen naggyon beteg ez a sorozat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Houki növörére nem mondok már semmit...amikor bemutatkozik...a zseni...ilyen nyuszi fülekkel, és ilyen vékony hanggal...igaza volt Lasden-nek még loli-nak kellett volna lennie... :D
Viszont ahogy elnézem a köv részben lesz az a jelenet ami a legelején volt a sorozatnak :)
Gosick 08: Kicsit következetlen ez a sorozat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször is azok a random felobbano lángok teljesen hülyeségek voltak(oké anime, de azért a tettesnek nincsenek szuperképességei, h ilyen gyorsan felgyujtson mindnet)...
Másodszor, most Kujo érdekes modon megint meg tudta védeni magát...mikor multkor meg a csaj majdnem megölte...meg ott vannak mögötte 4-en te Victoriqua egyedül tartja Kujo-t, senki sem rohanna oda segitani...
Szvsz a sok random hülyeség elrontja a sorozatot :S
Pedig jo lenne, meg aranyos :)
Gosick 9:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victoriqua aranyos volt azzal a masnis kimono-val... :D
meg mikor megkapja a szurit... :D
Amugy jo rész lett volna, de az elejét ezt is csöppet eröltetettnek éreztem :S
Fractale 8: meh..mit is mondhatnék...nem semmi egy sorozat...nagyon tetszik :) -
naruto mangakája: Kishimoto Masashi -
A baloldali kicsoda? A jobbot tudom hogy a Bleaches trollkirály:D -
humorosból :D
-
Inquisitor #42394 Fractal 08 még súlyosabb mint előző részek ...
Gosickot majd reggel lesem meg. Már nézegettem minap, hogy kijöttek ezek a részek elég rég, de látom bepótolták AA-n. Jó közben kitoltak pár komplett sorozatot is. -
zsir :) -
Gosick 08-09
Fractale 08
AA-n kinn vannak. :) -
Madoka spoiler 9. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ha úgy érzed meg akarsz halni az univerzumért csak szólj! Mi alig várjuk már!" - Itt, szó szerint kiverte a biztosítékot Kyuubey. -
Mea Culpa Mea Maxima Culpa. -
Pedig tényleg ?-el kell irni :) -
Sajnálom, nem gép vagyok, tévedtem a gépeléskor. Láthatod, a kép címadásakor jól írtam...
A "?" kihagyása szándékos volt. -
Igy van. Egy pelda; Megcsináltad a leckédet Laci-ka ? :D -
Néhány új banner:
1.
2.
3.
4.
5. -
ha japánul írsz, igazad van. Ha latin betűkkel írsz, akkor azért illik kitenni. -
Most felnéztem a hivatalos oldalára, és mégis van ott is kérdőjel.
-
Prof William #42383 Elméletileg japánban ha "ka" van mondat végén az már eleve kérdőmondatnak számít és kérdőjel sem kell. -
itt van, de elore szolok, foleg Imynek, hogy a blog gyakorlatilag spoiler halmaz