72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én is összedobtam pár Zombie bannert...
1.
2.
3. -
Nem sértődtem meg - ezért sem használtam felkiáltó jeleket, meg hangulatjeleket, és igyekeztem úgy is fogalmazni.
Úgy érzem, a banner kérdés, a rajta lévő univerzális stílus erőltetésével kicsit túl van játszva már.
-
Nem kell megsértődni,csak egy vélemény volt.
-
Mert kötelező ezeket a logókat felhasználni?
Nem értem a felháborodást, vagy az ehhez az érzéshez közelálló megnyilvánulást.
Képekről beszélünk, sem nem verseny, se nem életbevágó dolgok.
Bannerből már amúgy is több mint sok van.
-
Ez is,meg a Zombis is már túl van csicsázva,logóval,japán címmel,szereplő névvel,anyámkinjával. A kevesebb jobb. -
Madoka úgy általában, de 10. résztől inkább
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megnéztem már az openinget megint, illetve inkább elolvastam a szövegét... Mindig ennyire sok köze van az openingeknek az animéhez?! -
és az benne volt a képben is :P -
Utolsó, és én lezártam a dolgot:
Ebből készült: Az eredeti
-
mondjuk itt ilyen apróság hozzájárul, hogy jobboldalt is ott egy fehér sáv, amiben azért benne van még a füle :D -
nekem sem a középsővel van gondom (tisztára "mitakarszmámegint -.-" benyomása van), viszont hogy a jobb oldalinak még a szeméből is kimaradt... :D
Amúgy meg egy tipp: Ha ennyire kell a logó, meg nem férnek el a jónépek: Csináltam én is vagy két olyat, ahol a logó meg a cím bal oldalt van egy fehér részben, és a jobb oldalon van a kép. Szerintem azért az sem mutat rosszul, és mindent belerakhat az ember, amit akar.
Így-e:
-
Szerintem nem gáz, hogy kilóg belőlük valami. A középső szereplő kifejezetten jól mutat így. De a cím hagyományostól való eltérése, illetve a logó erőltetése tényleg nem kéne szerintem. -
a latin betűs cím pocsék:
nem a szokásos betűtípus
helyesen írva: Kore wa Zombie desu ka?
A logó vagy a kana meg nem kellene bele, de inkább a logó nem.
A kép meg tényleg ilyen kicsi, hogy nem lehetett volna mondjuk teljes szélességéből kivágni úgy, hogy ne lógjon ki minden lányból valami? -
Tekintve, hogy az eredeti kép egy audio CD borítója, ami négyzet alakú, ez a legtöbb, amit ki tudtam hozni belőle a Xarával és a Photoshoppal:
-
"Ez az Urobuchi Gen miket csinált még, hogy mindenki sztárolja? Kíváncsi lennék többi művére is :D"
Anmét nem sokat, főleg Fate/Zero regény, és a Saya No Uta Visual Novel azok amikről ismert. Én csak az utóbbit olvastam, az tényleg jó.
Már ha vevő vagy a belső szervekkel borított szobában történő, grafikus loli-szexre...
-
Madoka vége elképzelés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy ilyesmi...
Ez az Urobuchi Gen miket csinált még, hogy mindenki sztárolja? Kíváncsi lennék többi művére is :D
Szal Happy Ending. Sokat veszítene a sorozat ha az lenne, szerintem. Másrészt örülnék ha az lenne :) mármint... mégis, szegény Homura-chan :( de igazából szomorú véget sem tudok elképzelni. Homura most végtelen ciklusban van. Esetleg olyan lehet a vége, hogy úgy szakad ki a hurokból, és változtatja meg a sorsot, hogy valami rossz történik cserébe...
2012 világvége mert nincs elég energia? :D -
Madoka 10 megvolt.
hűbazmeg. de ezt már megszoktuk :D
Sejtettem hogy mi van (meg még sokan így voltak gondolom), de azért így látni végig. Akkor még 2 rész? -
-
Tessék. -
Tízes nagyon tetsz!
Képet lehet kapni Senjougahara-sanból? :D -
banner adag
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 11 12.(szerk) -
Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!: Két év után vége. :)
Ajánlom mindenkinek. ^^ -
Neki kéne nekem is állnam egy ujabb adag bannernak, mert a végén nem lesz mihez csinálni :( -
söt még kérdöjel sincs rajta, pedig a hivatalos oldal is kérdöjellel irja :) -
<3 :)
Lehet, hogy meg kéne nézni a Welcome to the NHK-t? :D
Ez meg javítandó... (nyomott kép, és nem desuka, hanem desu ka. Legalábbis japánul, ha a címben amúgy a japánok (és nem anidb, vagy ilyen) elírta, akkor nem szóltam) -
Ja vigyázat minden képet betölt, ami több mint 25MB! -
Ja bocsesz, ömlesztett listázó van, csak közben máson szüttyögök a bannerral kapcsolatban (amiket te is javasoltál privátban RelakS). 
ITT -
Nem, napi egy résszel végignézem. :D -
jujj...:D -
Szerintem csalok és berakom a megnézettek közé. :P -
nem volt efti....én akartam csinálni de végül nem...:D
máté....akkor ne nézd végig...:D -
Aoi Hana: UNALMAS.... Belefogok halni, mire megnézem. :c -
azt ismerem, abban nem volt, de azota volt 80+ banner, abba meg fogalmam sincs volt e voices of a distant star vagy se -
ja, HMudánál volt egy lista.php, ami ömlesztve mutatta a készletet -
nalam a "this domain violates imageShack's ToS" cimu mubol valo...
Csinaltam egy bannert de nem vagyok biztos benne, hogy nincs e mar ilyen...tenyleg kene egy listazasi lehetoseg -
Köszönöm szépen!
-
Toradora... -
Szokásos kérdés, ez miből van?:
-
Na akkor ha már Railgun banner van egy pár, itt van két Index-es is...
1.
2. -
tobbe kevesbe :)
Viszont a mostani Fractale megintcsak jol sikeredett. Ha belegondolok anno ugy kerult fol a ptw listara, hogy nem volt rola valami sok leiras es gondoltam meglesek egy ket epizodot hogy egyaltalan mi is ez... -
te is vakon gépelsz? :D
(majdnem ez lett: 手意sヴァ紺g;ぺlsy< ... japón maradt a kiosztás
)