72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
... :( -
Nemtudom nekem ez a mostani köcsög geci vagyok, de mégis a "jo oldalon" állok, dolog jobban tetszik... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az meg, h föszereplö lesz jo hallani :)
Nagyon beteg karaktere van...a jo értelmeben...
Mondjuk eleve az Index hemzseg az ilyen karakterekröl...pl. ott van Kuroko, nah ö sem egyszerü eset a perverziojával... :D -
így fordíccson a jövőben az ember nektek bármit....:D -
Ezt megkaptad. Ha ha ha! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy így elbántak vele az első évadban, legjobb formájában jobban elnézném... :D Főleg, hogy később ő is főszereplővé lép majd elő... -
csak leakarom szólni az US-t mi??? köcsögök vagytok ám......:D -
csak beképzelted... :D -
jóó...mondjátok, hogy csak beképzeltem...:D -
Lasden szerintem a 3 soros igen, nem válaszokra gondol.
Amikor kurva hosszan fejt ki az angol fordító egy sima, rövid mondatot.
-
Amugy nekem se rémlenek nagyon bakik a feliratokban... -
Inxed II 07: Ez az Accelerator nagyon beteg karakter... :D -
Nekem nem rémlik olyan sok baki, de amúgy én ezeket jobban elviselem mint a félrefordításokat. Bár ha már ennyit ülnek a feliratokon, jobban is átnézhetnék... :D -
ha jól emlékszem már az első évadban is hibásan írták....de most is 'Index-el' volt...meg rengeteg elírás, szó kihagyás meg hasonlók... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az a gép amivel a MISAKA-kat csinálták. -
Egy példa? :D -
Miért? -
eléggé rossz volt.... -
Lehangoló? -
én meg elkezdtem index ii-t...mivel US-ről a leggyorsabb így onnan kaptam le....hozta azt az átlagos szintet, de elnézegetem majd....viszont a felirat lehangoló volt.... -
Elkezdtem nézni a 2 felkerült Index részt...nagyon hiányzott már...Kuroko ftw... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bahh, nagyon régen volt már az elsö évad...aug 21-én Accelerator elleni harc volt ugye?
És ez a Tree Piece számitogép mi is volt, mi volt ez a kisérlet? Amikor Acceleratornak X Misaka-t kellett megölnie, h 6-os legyen?
Sajnos csak homályosan emlékszek már a dolgokra :S -
Írták, hogy majd jön, és nem szűntek meg. -
nem szűntek meg csak elég rendesen átszerveződtek és plusz ha jól tudom tovább a Ricz-ronin égisze alatt folytatják.... -
Sora no Otoshimono Forte-t forditja másvalaki az animany-n kivül? Mert ugy tudom ök megszüntek :S -
valahol tavaly ősszel néztem utoljára gintamat és azóta egy percet se....aztán most megnézegettem 1-2 részt....igazi felüdülés volt...:D
várom már a filmet (legyen má kész faszom belé) meg a sorozatot is....remélem sorozathoz lesz azonnal sub és nem 2 évet kell várni rá..... -
Zombie 09.: szeretem ezt a sorozatot sztem nagyon jo :) mondjuk durva átmenetek vannak a fetrengve röhögös poénok és a meghato drámai jelenetek között... :D -
Whisper of the Heart-nál vártam, hogy mikor kezdődik végre az anime, és ér véget a bevezetés. Aztán rájöttem, hogy az már rég a történet :D
a Tha Cat Returns valahogy jobban tetszett :) -
tetszett az elő, jöhetne egy második is. -
hát igen.....sajnos ennek van több esélye.... -
Én is örülnék neki, de szerintem úgyse lesz.
-
én vevő vagyok rá jöhet....:D -
Ja, bepakolom én, de priviben is elküldhetitek/linkelhetitek, hogy biztos ne sikoljak (de szép szó) el mellette. :) -
Most látom csak, hogy decemberben véget ért a Seto no Hanayome manga... Anime second season? ;_; -
Láttam, tetszett :) -
Zomil, Korezombie AA-n :) -
Kösszi. Már töltöm is őket, meg az összes Ghiblis filmet XD
Ha már itt vagyok hozzászólok a témához is XD
Ika Musume mint anime nekem nagyon tetszett :)
A Zero no Tsukaima, nekem spec tetszett XD Bár mint Loli fan ez is lehet, hogy benne van XD
Az Indexet most töltöm, de sztem csak akkor nézem majd meg, ha be lesz fejezve. Jobban szeretem egybe megnézni a sorozatokat.
Witchblad-et én láttam, nekem tetszett is. Szerintem érdemes megnézni. -
Az Ika Musume-s nagyon jo lett. En ma egy Planetes-t es egy Dennou Coil-t tervezek csinalni, de elobb meg van egy rakas dolgom -
Majd Malakai intézi. Nyugi, és jók lettek. :D -
Elég ide belinkelni a bannereket, majd "üzembe lesznek helyezve". :D -
Az előző Spice and Wolf bannernak 50 pixellel elszámoltam a magasságát, itt a helyesbítés, emellett csináltam még egy Ika Musume és egy Panty & Stocking bannert is.
Még egyszer kérdezem, fel kell ezeket még töltenem valahova? És hova? -
Index II 06: Kuroko imádlak! :DD