72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    ... :(
  • Zomil
    Nemtudom nekem ez a mostani köcsög geci vagyok, de mégis a "jo oldalon" állok, dolog jobban tetszik... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az meg, h föszereplö lesz jo hallani :)
    Nagyon beteg karaktere van...a jo értelmeben...
    Mondjuk eleve az Index hemzseg az ilyen karakterekröl...pl. ott van Kuroko, nah ö sem egyszerü eset a perverziojával... :D
  • LasDen #42579
    így fordíccson a jövőben az ember nektek bármit....:D
  • Máté94
    Ezt megkaptad. Ha ha ha! :D
  • Lelouch
    Kár, hogy így elbántak vele az első évadban, legjobb formájában jobban elnézném... :D Főleg, hogy később ő is főszereplővé lép majd elő...
  • LasDen #42576
    csak leakarom szólni az US-t mi??? köcsögök vagytok ám......:D
  • Zomil
    csak beképzelted... :D
  • LasDen #42574
    jóó...mondjátok, hogy csak beképzeltem...:D
  • Máté94
    Lasden szerintem a 3 soros igen, nem válaszokra gondol. Amikor kurva hosszan fejt ki az angol fordító egy sima, rövid mondatot.
  • Zomil
    Amugy nekem se rémlenek nagyon bakik a feliratokban...
  • Zomil
    Inxed II 07: Ez az Accelerator nagyon beteg karakter... :D
  • Lelouch
    Nekem nem rémlik olyan sok baki, de amúgy én ezeket jobban elviselem mint a félrefordításokat. Bár ha már ennyit ülnek a feliratokon, jobban is átnézhetnék... :D
  • LasDen #42569
    ha jól emlékszem már az első évadban is hibásan írták....de most is 'Index-el' volt...meg rengeteg elírás, szó kihagyás meg hasonlók...
  • Máté94
    Szerintem az a gép amivel a MISAKA-kat csinálták.
  • Lelouch
    Egy példa? :D
  • Máté94
    Miért?
  • LasDen #42565
    eléggé rossz volt....
  • Lelouch
    Lehangoló?
  • LasDen #42563
    én meg elkezdtem index ii-t...mivel US-ről a leggyorsabb így onnan kaptam le....hozta azt az átlagos szintet, de elnézegetem majd....viszont a felirat lehangoló volt....
  • Zomil
    Elkezdtem nézni a 2 felkerült Index részt...nagyon hiányzott már...Kuroko ftw... :D

Bahh, nagyon régen volt már az elsö évad...aug 21-én Accelerator elleni harc volt ugye?
    És ez a Tree Piece számitogép mi is volt, mi volt ez a kisérlet? Amikor Acceleratornak X Misaka-t kellett megölnie, h 6-os legyen?
    Sajnos csak homályosan emlékszek már a dolgokra :S
  • Máté94
    Írták, hogy majd jön, és nem szűntek meg.
  • LasDen #42560
    nem szűntek meg csak elég rendesen átszerveződtek és plusz ha jól tudom tovább a Ricz-ronin égisze alatt folytatják....
  • Zomil
    Sora no Otoshimono Forte-t forditja másvalaki az animany-n kivül? Mert ugy tudom ök megszüntek :S
  • LasDen #42558
    valahol tavaly ősszel néztem utoljára gintamat és azóta egy percet se....aztán most megnézegettem 1-2 részt....igazi felüdülés volt...:D
    várom már a filmet (legyen má kész faszom belé) meg a sorozatot is....remélem sorozathoz lesz azonnal sub és nem 2 évet kell várni rá.....
  • Zomil
    Zombie 09.: szeretem ezt a sorozatot sztem nagyon jo :) mondjuk durva átmenetek vannak a fetrengve röhögös poénok és a meghato drámai jelenetek között... :D
  • RelakS
    Whisper of the Heart-nál vártam, hogy mikor kezdődik végre az anime, és ér véget a bevezetés. Aztán rájöttem, hogy az már rég a történet :D

a Tha Cat Returns valahogy jobban tetszett :)
  • LeventeV
    tetszett az elő, jöhetne egy második is.
  • LasDen #42554
    hát igen.....sajnos ennek van több esélye....
  • Lelouch
    Én is örülnék neki, de szerintem úgyse lesz.
  • LasDen #42552
    én vevő vagyok rá jöhet....:D
  • Malakai
    Ja, bepakolom én, de priviben is elküldhetitek/linkelhetitek, hogy biztos ne sikoljak (de szép szó) el mellette. :)
  • Lelouch
    Most látom csak, hogy decemberben véget ért a Seto no Hanayome manga... Anime second season? ;_;
  • armageddon666
    Láttam, tetszett :)
  • Máté94
    Zomil, Korezombie AA-n :)
  • Csaba1990
    Kösszi. Már töltöm is őket, meg az összes Ghiblis filmet XD

Ha már itt vagyok hozzászólok a témához is XD
    Ika Musume mint anime nekem nagyon tetszett :)

A Zero no Tsukaima, nekem spec tetszett XD Bár mint Loli fan ez is lehet, hogy benne van XD
    Az Indexet most töltöm, de sztem csak akkor nézem majd meg, ha be lesz fejezve. Jobban szeretem egybe megnézni a sorozatokat.

Witchblad-et én láttam, nekem tetszett is. Szerintem érdemes megnézni.
  • efti
    Az Ika Musume-s nagyon jo lett. En ma egy Planetes-t es egy Dennou Coil-t tervezek csinalni, de elobb meg van egy rakas dolgom
  • Máté94
    Majd Malakai intézi. Nyugi, és jók lettek. :D
  • Lelouch
    Elég ide belinkelni a bannereket, majd "üzembe lesznek helyezve". :D
  • Ruley
    Az előző Spice and Wolf bannernak 50 pixellel elszámoltam a magasságát, itt a helyesbítés, emellett csináltam még egy Ika Musume és egy Panty & Stocking bannert is.

Még egyszer kérdezem, fel kell ezeket még töltenem valahova? És hova?
  • Máté94
    Index II 06: Kuroko imádlak! :DD